sp7kbi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Witajcie :roll: Mam możliwośc kupić pamieci Samsunga PC3200 400MHz CL3 cena około 150 zł Moje pytanko jest następujące: Czy ktoś miał stycznośc z takimi pamięciami?? Warto kupić czy szkoda kasy??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Myśle że warto bo z tego co wjem to na 400Mhz powinny chodzić przy CL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp7kbi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Widze ze ty tez posiadasz pamieci tej firmy, jak sie sprawóją?? nie masz problemu przy podkrecaniu?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ja mam 266 Cl2.5 a teraz chodzą na 333Mhz Cl2.0 bez zmjany napjecja.Z tego co wiem udaje sie je puscic na 400MHz Cl2.5. Moge gorąco polecić pamięci Samsunga polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Opłaca się kupuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jak sie ma sprawa z 512DDR 400 cl3 Samsunga , chyba nie ma bata zeby nie poszlo na cl 2.5 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ale ta pamięc to samsung czy tylko na kostkach Samsunga Pamięć Samsunga ma naklejke na koścjach z napisem samsung i parametrami, jak nie ma nakleiki albo jest inna to nie bież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Daj znać jak chodzą te Samsungi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Jak do mnie dotra to dam znac :) BTW : kupilem je za 260 na allegro niestety bez gwary , jak myslicie walek (niby od SS) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp7kbi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam wszystkich Ale ta pamięc to samsung czy tylko na kostkach Samsunga Pamięć Samsunga ma naklejke na koścjach z napisem samsung i parametrami, jak nie ma nakleiki albo jest inna to nie bież Pamieci maja naklejke na kosci z parametrami wiec to chyba samsung bede je mial w sobote wic postaram sie w miare szybciutko napisac jak brykaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Jak nalepka z napisem Samsung to to sa Samsungi. NApisz ile Mhz z nich wyciśniesz i jakie timingi. Stawjam ze b.dobże sie będą krecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp7kbi Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Pamieci juz dotarly do mnie (tez z allegro) i narazie co moge na pisac to tylko to ze chodza. Niestety jeszcze nei mam płty (NF7) i jeszcze nie wyciskalem z nich potów. Jak juz bede mial komplecik to napewno opisze moje poczynania. Tym czasem moze ktos z was wyciskał z takich pamieci co sie da. Czekam na opisy (kto, co jak, gdzie i na czym) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Moje tez dotarly (Samsung M3 68L6423DTM-CCC) 5ns cl3 3 3 8 jak narazie to ponizej cl 2.5 nie da sie zejsc a jak z wyzszym fsb to nie probowalem bo mnie wkurzylo ciagle resetowanie biosa :evil: Widac moduly 512 sa jednym slowem cienkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Zastanawiam się czy te Samsungi 400, to czasem nie sa jak moje 266 tylko żeby chodzily dobże na 400 dali im CL3, moje też chodzą na 400 przy CL2.5 i terz mam M3. Napiszcie oznaczenia kości, ja u mnie terz sprawdze, moze sie okaże że to te same tylko inna nazwa i inne CL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Narazie zabawe z ramami sobie odpuszczam bo sie jednym slowem nie oplaca. Mam te kostki za 260 i nie bede sie bawil w wymiane bo i na co musialbym do kazdej innej (lepszej jak np hynix) doplacic ze 140 pln a ta kase to juz wole wladowac w Bartka ewentualnie w lepsza grafe , siakis R9700 z USA :) ostatnio widzialem na newegg.com za 190$ :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp7kbi Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Witam Panowie Moje pamieci za jedyne 132 zł :) są opisane nastepująco Naklejka: PC3200U - 30331 - C3 M368L1624FTM - CCC 128 MB DDR PC3200 CL3 Kości: SAMSUNG 331 K4H561638F - TCCC Jestem bardo ciekaw jakie wy macie oznaczenia. Co do podkrecania to Abita bede miał dopiero pod koniec miesiąca wiec na efekty wyciskania potów z pamięci trzeba jeszcze troszke poczekac. Ile wam udało się z nich wycisnąć?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Oznaczenia moich kości Nalepka M368L3313T1-CB0 Kości K4H2808383-TCBO są to pamięci 266 w tej chwili chodzą na 333 CL2.0 U goścja na Asusie i bartonie śmigaly na 400 CL 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...