punek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mam pytani czy Sound Blaster 128 obsługuj możliwość wydania dwóch dźwięków naraz. Np. Gram w fife 2002 a program do komunikacji w sieci wydaje dźwięk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 W Windows XP - TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja mam ten sam problem. Oczywiście obsługuje, ale jak to włączyć? Ktoś ostatnio poradził, żeby włączyć jakąś opcję w plug-inie do WinAmpa, jednak ja nie mam takiego pug-ina w winampie i co ja mam z tym fantem zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 W Win98 też, ja mam i miałem te opcję, ale wraz z reinstalką systemu zniknęło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Napewno masz ten plugin bo on instaluje się razem z Winampem... ...a tak w ogóle to ten problem był maglowany tyle razy... ...poszukajcie w starszych wątkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Po pierwsze, to mimo, że temat był wałkowany mnóstwo razy to jakoś go nie znalazłem, a mój własny post, przez długie tygodnie był ignorowany, aż znalazł się użytkownik (Kaeres) który napisał to: "Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho" Niestety, nie znalazłem takiej opcji, ale z drugiej strony, może powinienem lepiej poszukać, no i nie wiem, czy to faktycznie działa, bo kiedy dawniej działał mi dźwięk w ten sposób, to w winampie niczego nie włączałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Wiesz, że rzeczywiście... Kiedys miałem to w Winampie, pamiętam jeszcze jak patrzyłem u siebie i pisałem (jeszcze na starym forum) jak poradzić sobie z tym problemem, ale teraz patrzę i nie widzę tego plugina także u siebie. Może w nowszych wersjach (ja mam 2.80) ta funkcja została zintegrowana z czymś innym, albo poprostu Winamp sam to ustawia. Ja mam WinXP to mogę sobie 10 winampów i jakąś grę uruchomić i wszystko będe słyszał, więc ja nie mam tego problemu... Ciekawe co teraz z tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 No właśnie nie moge, i w tym sęk, mam Win98 SE, ale ta funkcja działała... też mam winampa 2.80... może faktycznie to wina wersji? Nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Tak apropo SB128 czy wie ktos co zrobic zeby nie bylo trzaskow na 2 ostanich biosach do Epoxa.??????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Po pierwsze, to mimo, że temat był wałkowany mnóstwo razy to jakoś go nie znalazłem, a mój własny post, przez długie tygodnie był ignorowany, aż znalazł się użytkownik (Kaeres) który napisał to: "Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho" Dzięki Makonar jeszcze raz ten sposób działa. Posiadam Winamp 2.666. Wszystko działa ok. Jeszcze raz THANKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 SŁUCHAJ!! Wystarczy, że we wszystkich plug-inach w preferences(input, output) wybierz swoją kartę dz. Sb128(tam gzie się da).Działa w najnowszym winampie 2.80 i starszych. Masz jeszcze dodatkowo zajebisty efekt przy przeżucaniu piosenek i ich przewijaniu!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Masz jeszcze dodatkowo zajebisty efekt przy przeżucaniu piosenek i ich przewijaniu!!!! :lol: ...crossfading... 8) Tego najbardziej brakowało we wcześniejszych wersjach...:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Paazik ja też posyłam wielkie dzięki :) zastosowałem się do twojej rady i wszystko działa gicik . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 SŁUCHAJ!! Wystarczy, że we wszystkich plug-inach w preferences(input, output) wybierz swoją kartę dz. Sb128(tam gzie się da).Działa w najnowszym winampie 2.80 i starszych. Masz jeszcze dodatkowo zajebisty efekt przy przeżucaniu piosenek i ich przewijaniu!!!! :lol:Ja mam SB128PCI zrobiłem tak jak mówiłeś i nic mi to nie dało!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Powtorze sie jeszcze raz (wytnij-->kopiuj) [Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho] Komu to nie wyjdzie ten albo jedzie na linuxie albo na soniq. Kazdy winamp ponizej v.2.80 ma te opcje co napisalem. Mam nadzieje i zacznijmy od tego ze wiecie gdzie sa preferences w winampie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Mam nadzieje i zacznijmy od tego ze wiecie gdzie sa preferences w winampie :P Ta zniewaga krwi wymaga...:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Powtorze sie jeszcze raz (wytnij-->kopiuj) [Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho] Komu to nie wyjdzie ten albo jedzie na linuxie albo na soniq. Kazdy winamp ponizej v.2.80 ma te opcje co napisalem. Mam nadzieje i zacznijmy od tego ze wiecie gdzie sa preferences w winampie :P Bardzo nas wysoko oceniasz :wink: ja mam winampa 2.80 i nie posiadam tej opcji o której napisałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Powtorze sie jeszcze raz (wytnij-->kopiuj) [Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho] Komu to nie wyjdzie ten albo jedzie na linuxie albo na soniq. Kazdy winamp ponizej v.2.80 ma te opcje co napisalem. Mam nadzieje i zacznijmy od tego ze wiecie gdzie sa preferences w winampie :P Bardzo nas wysoko oceniasz :wink: ja mam winampa 2.80 i nie posiadam tej opcji o której napisałeś Jeszcze raz czytac to pogrubione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ech, ależ prosze, pozwole sobie krok po korku: 1. Winamp (odpalam) 2. Otions (górny lewy róg) 3. Preferences (w options) 4. Plug-ins (kategoria) 5. Output (podktategoria) 6. Crossfading DirectSound output v1.37 (najbliższy nazwą z 4, jeżeli inny to prosze mówić) 7. Dwuklik 8. Device (jedyna tabelka, gdzie można coś zmienić) 9. Primary Sound Driver zmieniam na Creative SBPCI Direct Sound Driver (jedyne opcje) 10. NIE DZIAŁA. POWTARZAM: NIE DZIAŁA, nic sie nie zmieniło. Jeżeli coś robie źle to prosze mnie poprawić, a Kaeres, podał takie instrukcje i po nich ide. P.S. Punek wysłałeś mi ten plik, ale go zgubiłem, i nie moge go znaleźć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 u mnie jest dokładnie taka sama sytuacja co u Makonara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Powtorze sie jeszcze raz (wytnij-->kopiuj) [Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance To wszycho] Komu to nie wyjdzie ten albo jedzie na linuxie albo na soniq. Kazdy winamp ponizej v.2.80 ma te opcje co napisalem. Mam nadzieje i zacznijmy od tego ze wiecie gdzie sa preferences w winampie :P Bardzo nas wysoko oceniasz :wink: ja mam winampa 2.80 i nie posiadam tej opcji o której napisałeś Jeszcze raz czytac to pogrubione. właśnie dlatego napisałem że mam winampa v.2.80!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mniejsza o to Kaeres przeciez nie będziemy się sprzeczać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Po to pogrubilem zebyscie sobie zainstalowali v 2.78 lub cos kolo tego - nie 2.80 lub wyzsza !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Po to pogrubilem zebyscie sobie zainstalowali v 2.78 lub cos kolo tego - nie 2.80 lub wyzsza !!!Właśnie Kaeres gnębiło mnie to co mówiłeś i zainstalowałem sobie wersję 2.79 jest ta opcja o której mówisz ustawiam sobie SB128PCI i co...?! I nic!!!!! To samo twój sposób się nie sprawdził no chyba że to znowu wina winampa :wink: ale i tak dzięki za fatygę pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Kiedy podobno, wcześniejsze wersje mają bug, co pozwala na jakieś zawirusowane hackerskie mp3 stosować, czy inny wynalazek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Po to pogrubilem zebyscie sobie zainstalowali v 2.78 lub cos kolo tego - nie 2.80 lub wyzsza !!!Właśnie Kaeres gnębiło mnie to co mówiłeś i zainstalowałem sobie wersję 2.79 jest ta opcja o której mówisz ustawiam sobie SB128PCI i co...?! I nic!!!!! To samo twój sposób się nie sprawdził no chyba że to znowu wina winampa :wink: ale i tak dzięki za fatygę pozdrav Lagier Sproboj z 2.80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Po to pogrubilem zebyscie sobie zainstalowali v 2.78 lub cos kolo tego - nie 2.80 lub wyzsza !!!Właśnie Kaeres gnębiło mnie to co mówiłeś i zainstalowałem sobie wersję 2.79 jest ta opcja o której mówisz ustawiam sobie SB128PCI i co...?! I nic!!!!! To samo twój sposób się nie sprawdził no chyba że to znowu wina winampa :wink: ale i tak dzięki za fatygę pozdrav Lagier Sproboj z 2.80 z 2.80 to już całkowita klapa ale ta opcja nie jest aż tak bardzo potrzebna więc jakoś przeżyję :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...