DeathEvil Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 zamowilem zalmana na northbridge i dostalem go z jakas lipna pasta wiec posmarowalem go arctic silverem5 czy to bylo dobre posuniecie??? mam na mysli czy te wszystkie pasty dzialaja tak samo??? temp northbridge mam w stresie 45 dlatego tez pytam czy to nie zza duzo (po AS5 spodziewalem sie lepszych rezultatow) PS.na procku AS spisuje sie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Posunięcie dobre, no w sumie ten AS5 nie przewodzi prądu. A mi sie wydaje że 45*C to dużo jak na NB. Chociaż w sumie to sie za bardzo nie znam na temp na NB. Bo ja zawsze miałem coś słabszego no i Intela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 ja mam tego niebieskiego zalmanka i z ta pasta co dostalem i mam 35 max w stresie na NB tylko nie wiem czemu mi teraz z NB radiator nie pasuje na SB bo o cus tam haczy a mam mobo epoxra 8RDA+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 AS5 nie przewodzi prądu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 A czym Ty mierzysz ta temp NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...