Bartas Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 :cry: :cry: :cry: Pomocy!!! Kupiłem sobie SB Live 5.1 i już od początku same kłopoty...Podczas instalacji sterowników, kiedy ma się już niby ku końcowi, wyskakuje okienko instalatora z komunikatem: "Nie można było dokończyć instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane" Pomóżcie, bo nie wiem co robić, a mam kompa głuchego. Ściągnąłem najnowsze driverki(25MB przez modem!)ze str. producenta i taki sam efekt. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje! Bartas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 może karta jest rypnięta lub mobo.Sprubuj jakąś inną kartę wsadzić lub pozmieniaj livowi sloty pci.A pozatym xp ma własne stery do live`a na nich karta tesh nie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a instaloojesh to z poziomu admina, czy uzytkownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a wogule ci nie działa dzwięk pod xp bo mi działał bes driverów ale tylko w przednich kanałach a jak ci nie działa wogule to moze sie posyała ( a co do tych 25 MB przez modem to ja w tej chwili ciągne przez modema prawie 40 megowy pliczek a niedawno ściągłem sobie reklame matrixa w vobie jedyne 106 MB hahaah) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja mialem podobny problem i okazalo sie ze live jest s.........y i nic raczej z tym nie poradzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...