HAIZ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Wlasni sciaglm omegi mam dwie wersje 3.1 i 4.1, probowalem zainstlowac 3.1 sciaglem je ze strony ktora polecil jeden z forumowiczow. Zaczynam instalowac daje [dalej], ustawiam folder docelowy, [dalej] [dalej] usatwaim "normal omega driver" [dalej] [dalej] i wyskakuje komunikat " please insert disk 2# the files on this disk can be found in another location" trzeba wybrac jakis folder, ale jaki? Wiem ze pytanie lamerskie strasznie, no ale coz na to poradze, aha omegi instaluje sie na stery ati czy stery ati wywalam i instal omegi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wiekszosc pytan :idea: Stery sciagaj z tej stronki :idea: Ja polecam Omegi 4.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Heh fajny link tylko szkoda ze nic nie rozumiem :? , a moze ktos byl by tak uprzejmy i napisal cos niecos, co jest z tymi omegami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...