Skocz do zawartości
Bartas

Problem z instalacją SB Live pod WinXP

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: :cry: :crPomocy!!! Kupiłem sobie SB Live 5.1 i już od początku same kłopoty...Podczas instalacji sterowników, kiedy ma się już niby ku końcowi, wyskakuje okienko instalatora z komunikatem: "Nie można było dokończyć instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane"

Pomóżcie, bo nie wiem co robić, a mam kompa głuchego. Ściągnąłem najnowsze driverki(25MB przez modem!)ze str. producenta i taki sam efekt.

Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje!

Bartas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:cry:  :cry:  :crPomocy!!! Kupiłem sobie SB Live 5.1 i już od początku same kłopoty...Podczas instalacji  sterowników, kiedy ma się już niby ku końcowi, wyskakuje okienko instalatora z komunikatem: "Nie można było dokończyć instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane" 

Pomóżcie, bo nie wiem co robić, a mam kompa głuchego. Ściągnąłem najnowsze driverki(25MB przez modem!)ze str. producenta i taki sam efekt.

Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje!

Bartas

Moze karta zle siedzi w slocie PCI, sprobuj zmienic slot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh.... miałem tez podobny problem.... u mnie xp pokazywal ze nie mam takiego urządzenia i nie bedzie kontynuowac instalacji.

spróbuj zainstalowac same stery z poziomu menadżera urządzen a nie instalatorem creativy - powinno pomóc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi