Bartas Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 :cry: :cry: :crPomocy!!! Kupiłem sobie SB Live 5.1 i już od początku same kłopoty...Podczas instalacji sterowników, kiedy ma się już niby ku końcowi, wyskakuje okienko instalatora z komunikatem: "Nie można było dokończyć instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane" Pomóżcie, bo nie wiem co robić, a mam kompa głuchego. Ściągnąłem najnowsze driverki(25MB przez modem!)ze str. producenta i taki sam efekt. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje! Bartas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A JARESTES PEWIEN ZE KARTA KTORA KUPILES DZIALA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 :cry: :cry: :crPomocy!!! Kupiłem sobie SB Live 5.1 i już od początku same kłopoty...Podczas instalacji sterowników, kiedy ma się już niby ku końcowi, wyskakuje okienko instalatora z komunikatem: "Nie można było dokończyć instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane" Pomóżcie, bo nie wiem co robić, a mam kompa głuchego. Ściągnąłem najnowsze driverki(25MB przez modem!)ze str. producenta i taki sam efekt. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje! Bartas Moze karta zle siedzi w slocie PCI, sprobuj zmienic slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 eh.... miałem tez podobny problem.... u mnie xp pokazywal ze nie mam takiego urządzenia i nie bedzie kontynuowac instalacji. spróbuj zainstalowac same stery z poziomu menadżera urządzen a nie instalatorem creativy - powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...