tomas13 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Czy ktos mial do czynienia ze wspomniana w temacie firma? Znalazlem gdzies na sieci ich reklame o polaczeniu dial-up. Mogla by to byc alternatywa dla pakietow intrnetowych Te-psy lub np. uzupelnienie pakietu nocnego. Problem tylko w tym czy warto sie z nimi wogole zadawac. Nic o nich wczesniej nie slyszalem wiec dla mnie wszelka "zabawa" z nimi to randka w ciemno. Jesli ktos mial z nimi kontakt to niech sie podzieli doswiadczeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Pracowałem tam :) Wejdź na ich stronę i poczytaj http://isp.makolab.pl/ Napisz do nich, dowiedz się co i jak. Wątpię żeby ktoś z forum z tego korzystał, więc przetrzyj szlaki. BTW: nie lepiej założyć stałkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Pewnie ze lepiej, tylko trzeba jeszcze miec taka mozliwosc, i to techniczna bo kasa nie jest problemem. Niestety jestem skazany na tepse, i jedyne co moge zrobic to sprobowac zmniejszac koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...