Jancio Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Tak jak w temacie jakie łącze stałe? SDI mi sukinsyny z tepsy załozyc nie chcą, asterka odpada bo mieskzam na osiedlu i musili by sąsiedzi załozyć a to jest bezsens, bo każdy u nas ma cyfrę, więc jakie takie łącze mogłoby być (mieszkam we włochach) prędko cosik około 115 albo 100 i abonament nie większy niz 150 -180 zeta... Jak ktoś cos wie to prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Gdzieś miałem oferte takiej firmy, miała dość kozystne ceny. Jak znajdę to wrzuce linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ja mieszkam na Ochocie i też nic. Ani SDI ani Aster - wszystko odpadło :-( Nikt niechce mi stałki podłączyć :-((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 ja się zapytałem na www.mega.com.pl, oni niby dla firm ale może mi na priv'a założą???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Cytat Tak jak w temacie jakie łącze stałe? SDI mi sukinsyny z tepsy załozyc nie chcą, asterka odpada bo mieskzam na osiedlu i musili by sąsiedzi załozyć a to jest bezsens, bo każdy u nas ma cyfrę, więc jakie takie łącze mogłoby być (mieszkam we włochach) prędko cosik około 115 albo 100 i abonament nie większy niz 150 -180 zeta... Jak ktoś cos wie to prosze o pomoc A masz tam UPC? Bo jeśli tak to za 160 zł mies możesz mieć 512kB. Aha, jeżeli by ci to odpowiadało, to daj mi znać - podasz mnie jako osobę, która cię do tego namówiła (za 3 namówione osoby dostanę głośniki :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 To zapodaj jakiegoś linka?, a i czy to samo UPC, które dawało wizje TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Cytat To zapodaj jakiegoś linka?, a i czy to samo UPC, które dawało wizje TV? Taa w cenie jest również kablówka, a co do wizji TV to nie wiem, czy są wszystkie programy. A adres, to oczywiście www.upc.pl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 problem to to, że nie ma mowy o zakładaniu czegokolwiek, raz bo to domek jednorodzinny, dwa bo jush mam satelitę(CYFRA +), i szukam czegos po kablu albo radiem, tylko w przystepnej cenie....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 No a myślałem że u was w Wawie nie ma takich problemów - u nas na Sląsku teraz następuje bardzo szybki rozwój tego i całe osiedla są łączone w sieci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 To zna ktos jakies alternatywy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat No a myślałem że u was w Wawie nie ma takich problemów - u nas na Sląsku teraz następuje bardzo szybki rozwój tego i całe osiedla są łączone w sieci :twisted: Tyle ze Slask nie sklada sie tylko z osiedli :( W starszych dzielnicach zostaje tylko SDI (qrfa, te transfery:() Jeszcze jak masz sąsiadow mlotow ktozy wola na modemie :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A mi nawet SDI dranie załóżyc nie chcą.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Jest kompromis zwie sie ISDN. Co prawda placisz za impulsy ale szybkosc wzrasta dwukrotnie, wiec jesli robisz cos co wymaga szybkiego transefu(sciagasz pliki np.) to wyjdzie cie w ostatecznym rozrachunku taniej - szybciej skonczysz, szybciej sie rozlaczysz, mniej impulsow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Mi zalezy na zryczałtowanej opłacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Ja mieszkam na Ochocie i też nic. Ani SDI ani Aster - wszystko odpadło :-( Nikt niechce mi stałki podłączyć :-((((( A ja mieszkam w dzielnicy Dresiarzy i jest wszytsko co potrzeba - SDI, Chello, ACN, Neostrada... Co to dzielnica Dresiarzy zapytacie ? Przyjeżdżać do Wawy to się dowiecie ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Gr00bY Mazur"]Ja mieszkam na Ochocie i też nic. Ani SDI ani Aster - wszystko odpadło :-( Nikt niechce mi stałki podłączyć :-((((( A ja mieszkam w dzielnicy Dresiarzy i jest wszytsko co potrzeba - SDI, Chello, ACN, Neostrada... Co to dzielnica Dresiarzy zapytacie ? Przyjeżdżać do Wawy to się dowiecie ^_^ Niedługo się przeprowadzę, to będę wiedział :lol: . Ale wkrótce w Warszawie będzie oferowany internet radiowy (karty radiowe - czy coś w tym stylu), kompy będą się łączyć z nadajnikiem satelitarnym itd... Nie wiem kiedy to będzie i czy w ogóle będzie, ale jedna firma się do tego przymierza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat A ja mieszkam w dzielnicy Dresiarzy i jest wszytsko co potrzeba - SDI, Chello, ACN, Neostrada... Co to dzielnica Dresiarzy zapytacie ? Przyjeżdżać do Wawy to się dowiecie ^_^ a ja mieszkam w Warszawie od urodzennia i nie wiem gdzie jest dzielnica dresiarzy :? :oops: TZN - chyba kazda dzielnica Warszawy kwalifikuje sie pod takie pojecie - bo wszedzie ich pelno (dresziarzy) plaga jakas czy co :lol: PS napisz jaka to dzielnica bo az nie moge wytrzymac z ciekawosci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ja bym zaczekal na PLC (internet przez 220V :-) ) tu jest dokladny opis http://www.pattern.pl/opis_PLC.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Dziwie się :? że tpsa nie chce wam założyć sdi. Ja mieszkam na obrzeżach poznania (domki jednorodzinne) i założyli w ciągu tygodnia. Mam paru znajomych któży też mieszkają... jaky to powiedzieć... na zadupiu :lol: i każdemu z nich sdi założyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat Ja bym zaczekal na PLC (internet przez 220V :-) ) tu jest dokladny opis http://www.pattern.pl/opis_PLC.html Ale wy jesteście uparci z tym internetem z 220V. Przecież to jest idiotyczne rozwiązanie (no, chyba że ktoś potrzebuje tylko do chatowania), bo z limitem 750MB (i to w złotej taryfie za 120zł) to już nie wygląda tak ładnie. Skoro każdy rozpoczęty MB powyżej 750MB kosztuje 0,16PLN, to za 1GB jest 163,84PLN :(. Ja płacę 160zł za internet bez ograniczeń (chociaż chyba jest do 15GB, ale jak się przekroczy to i tak się za to nie płaci). Do tej pory mam ok. 1250MB wys/pobr więc 500MB więcej od limitu - czyli zapłaciłbym ok 200zł (jeśli do końca miesiąca już bym nie korzystał z internetu). A w kwietniu mało korzystam z internetu, bo nie mam czasu, gdyż uczę się na maturę i egzaminy na studia (normalnie mam ok 5GB i więcej na miesiąc - czyli płaciłbym ok 819zł :twisted: :!: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 zaloz chello i podaj mnie za osobe ktoora cie namoowila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat zaloz chello i podaj mnie za osobe ktoora cie namoowila :evil: :evil: Byłem pierwszy :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Ja bym zaczekal na PLC (internet przez 220V :-) ) tu jest dokladny opis http://www.pattern.pl/opis_PLC.html Ale wy jesteście uparci z tym internetem z 220V. Przecież to jest idiotyczne rozwiązanie (no, chyba że ktoś potrzebuje tylko do chatowania), bo z limitem 750MB (i to w złotej taryfie za 120zł) to już nie wygląda tak ładnie. Skoro każdy rozpoczęty MB powyżej 750MB kosztuje 0,16PLN, to za 1GB jest 163,84PLN :(. Ja płacę 160zł za internet bez ograniczeń (chociaż chyba jest do 15GB, ale jak się przekroczy to i tak się za to nie płaci). Do tej pory mam ok. 1250MB wys/pobr więc 500MB więcej od limitu - czyli zapłaciłbym ok 200zł (jeśli do końca miesiąca już bym nie korzystał z internetu). A w kwietniu mało korzystam z internetu, bo nie mam czasu, gdyż uczę się na maturę i egzaminy na studia (normalnie mam ok 5GB i więcej na miesiąc - czyli płaciłbym ok 819zł :twisted: :!: ). ale jak ktos potrzebuje do grania i do ogladania www to chyba te 750mb to za duzo (jakies 30tys stron www) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 OMG.. :roll: placic za sciagane megabajty :?: 8O to chyba bym sie nie wybulil. jak ja w noc sciagam 3 gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat OMG.. :roll: placic za sciagane megabajty :?: 8O to chyba bym sie nie wybulil. jak ja w noc sciagam 3 gb. ale nie zapomnij ze inni np nic nie sciagaja tylko potrzebuja szybkiego lacza a o PLC moge powiedziec ze jest cholernie szybkie i masz przepustowosc rzedu 256kb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no jesli w ten sposob to sie zgadzam. do stronek, grania i jakiegos tam czatowania w zupelnosci starczy. Eh.. ale to juz nie bedzie wolne surfowanie. To jest tak jak z komorka. boisz sie caly czas zeby nie przekroczyc limitu darmowych minut :P Cos nad toba wisi - grozba rachunku. tak samo bedzie w tym przypadku. :roll: ponadto - im szybciej chodzi tym wiecej sciagasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilgur Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 sproboj z dialogiem http://www.dialogok.pl to jest konkurenscia tpsa maja tam cos takiego jak sdi ale jeszcze taniej cdi to sie nazywa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 dialog nieststy nie dziala w wawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 brzmi ona tele2 warunki jak z bajki dla takich jak my czyli bez sdi acn-u etc lacze radiowe jedyny warunek to min 5 osob w bloku chetnych i jusz zakladaja abonament 99zl instalka 250+Vat czy jakos tak lacze 128kbps i bez limitow przesylanych danych u mnie jusz jeden koles chodzi po bloku i szuka chetnych bo blok nowy i na zadupiu choc w centrum wawy mam nadzieje ze wypali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Radek: to Grochow czy Goclawek ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...