MicJes Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 1.Czy da sie zmienioc Rivr tnt2 na quadro??? 2. Czy to cos da???(glownie gram) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Z tego co mi wiadomo to nie Na Quadro można przerobić GeForce 256-> Q1 GF2-> Q2 itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Z tego co mi wiadomo to nie Na Quadro można przerobić GeForce 256-> Q1 GF2-> Q2 itd. ale jakiego gf2 mozna przerobic?mam mx 400 i z checia pomiesham w nim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zależy jakiej firmy masz tego gforca z zresztą macie linka http://www.dzikie.net/artykuly.php?cel=quadro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 z rivy tnt2 za duzo nie wycisniesz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zależy jakiej firmy masz tego gforca z zresztą macie linka http://www.dzikie.net/artykuly.php?cel=quadro niestety nie mozna na Prolinku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 rive da sie zmienić na quadro sam to zrobiłem oczywiście za pomocą sofquadro :).Quadro tylko wykorzystują jedynie programy typu CAD i itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja mam inny temacik - Czy jak zrobię sobie Quadro to zwiększy to wydajność w grach czy nie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja mam inny temacik - Czy jak zrobię sobie Quadro to zwiększy to wydajność w grach czy nie ????dobre pytanko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Czyli [gluteus maximus] :( A myslalem ze mi chociaz GTA3 nie bedzie sie cielo :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja mam inny temacik - Czy jak zrobię sobie Quadro to zwiększy to wydajność w grach czy nie ????dobre pytanko :Djuz wiem co to da.w grach prawdopodobnie nic,ale po przelutowanie tego elementu karta bedzie obslugiwac dodatkowa technologie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja mam inny temacik - Czy jak zrobię sobie Quadro to zwiększy to wydajność w grach czy nie ????dobre pytanko :Djuz wiem co to da.w grach prawdopodobnie nic,ale po przelutowanie tego elementu karta bedzie obslugiwac dodatkowa technologie No dobra ale ja chce to zmienić za pomocą Soft Quadro :). Da to coś w grach czy nie????????? Zmieniał ktoś kto potrafi odpowiedzieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Soft Quadro wprowadza zmiany tylko w obsłudze OpenGl więc gierki działające pod DirectX i tak będą działały tak jak na normalnej karcie. Co do poprawy wydajności na Quadro w grach (OpenGl) to wydaje mi się że tego nie zauwarzysz. Dużego kopa karta taka dostaje podobno w bardziej profesianalnych aplikacjach do tworzenia grafiki. Z tego co mi wiadomo to Rivy nie da się przerobić na Quadro (da się tylko całą rodzine GeForce'ów) gdyż tylko te mają możliwość obsługi nowych funkcji, które są nieaktywne w GeForce'ch a uaktywniane po przerubce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...