mechl!k Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 NIe było jakiegoś dużego buumu z powody wyjscia.... Niech ktoś napisze czy warto kupować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no i jakie są wymagania tych simsów? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no i jakie są wymagania tych simsów? :> Takie cuś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dla tych którym sie niechce szukać... If you have a T&L capable video card with at least 32 MB of video RAM then you need at least: * 800 MHz processor or better * 256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 * At least 3.5 GB of hard drive space If you have a non-T&L capable video card (an Intel Extreme Graphics or a Radeon 7000/VE Series) then you need at least: * 2.0 GHz processor or better * 256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, Windows 98, or Windows 2000 * At least 3.5 GB of hard drive space do mnie gierka już leci ale doleci dopiero jutro 8) oczywiście dla siostry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Gralem juz wczoraj wieczorem i jest wersja PL u mnie na radku 9600pro gra sie w miare dobrze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 na radku 9600 w miare dobrze ? podaj reszte kompa łaskawie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Poczytałem o niej i wam powiem że pogram w nie :D A co mi tam trza sie rozluźnić po fpp'kach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 chodzi mi okolo 22-30 ramek na sekunde 8O Supported video cards (and the more video memory the better): * ATI RadeonTM series (7000 or better) o Radeon 7000/VE series (non-T&L; requires 2.0 GHz processor) o 7200, 7500 o 8500, All-In-Wonder 8500 o 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 o X300, X600, X800 ps. to skoro na 9600 przy tej gierce masz tyle fps to nie wiem co producenci mieli na myśli z gorszymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja gralem juz... gra jest MAXYMALNIE zbajerowana, az nie wiem co mam pisac. narazie testowalem otoczenie (do wyboru sa trzy rozne srodowiska w tym Dziwnowo cos jak Nevada). zrobilem sobie wlasnego sima (mozna mu np jako codzienny stroj dac stroj neo z matrixa :P ). teraz musze wybudowac chalupe i znalesc jakas robote... pozniej zapodam screeny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 odpaliłem w 1024x768 High ( bez AA i Aniso ) i śmiga bez żadnych zacięć... a gierka podoba mi sie... :) nigdy nie byłem fanem The Sims.. gierka miała być dla siostry więc tylko sprawdziłem z czym to sie je i jest sympatyczna 8) qrcze lece grać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Kurna - jak się ustawia grafe? - bo w menu głównym nie ma takiej opcji a w czasie gry się nie da :/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja mam pytanie, wiem ze juz wczesniej było zadawane i byla na nie odpowiedz, ale chciał bym sie upewnic :roll: Czy jest tam do wyboru wersja PL :?: Bo chciałbym zeby siostra wszystko rozumiała :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Kurna - jak się ustawia grafe? - bo w menu głównym nie ma takiej opcji a w czasie gry się nie da :/ ??oczywiście że sie da... na panelu w llewym dolnym rogu masz przycisk z trzema kropeczkami ( wygląda jak świnki ryj ) , następnie klikasz na monitor i that's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A nie wymaga to przypadkiem wiecej niz 512 ramu? bo u mnie nic nie zmienialem w detalach grafiki i chrupie... z innej beczki. przed chwilka widzialem taka akcje : moja pani gra 2 simsami, siostrami, z ktorych jedna ma faceta. gosc sie wprowadza do dziewczyn i chodza mu swinskie mysli po glowie jak "bara bara z obiemia siostrzyczkami naraz" 8O :lol: moze wiec lepiej nie dawajcie swojemu mlodszemu rodzenstwu tej gry? :) Inny dosyc dyskusyjny pomysl to otrzymywanie kasy za randki ( o lile dobrze widzialem). toz to gra bardziej gorzna dla dzieci od Postali i doomow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jezuuu po raz kolejny mówie że dema nie ma i nie będzie :!: a co do ramu to w mieszkaniu czasami chrupnie a o wyjściu do miasta moge zapomnieć 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe, nie spodziewałem się że The Sims 2 trafi do tematu o grach wymagających 1 GB Ramu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jak uruchamialem gre u kumpla na 512ddr (333) 2200xp i gf fx5200 ultimate to u niego chodzi srednio ale znowu slychac jak muzyka i dzwieki tnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 a ja mam pytanie do tych co grzebia w ustawieniach: gdzie tu da sie ustawic detale, AA itd. (rodzialke wiem przez parametr, ale reszte) bo w grze jak daje F5 to mam nie aktywna opcje ekran, w a glownym menu nic nie moge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 a ja mam pytanie do tych co grzebia w ustawieniach: gdzie tu da sie ustawic detale, AA itd. (rodzialke wiem przez parametr, ale reszte) bo w grze jak daje F5 to mam nie aktywna opcje ekran, w a glownym menu nic nie moge znalesc nie wiem czemu masz nieaktywe opcje ekranu ale powinienes miec to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ta gierka ma tak super grafe, że ma takie wymagania, bo na skrinach nie wyglada jakoś cudownie. Bo własnie mam miec tą gierke, a boje sie że pójdzie gorzej niż DOOM 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No tak ;) I znow trafil mi sie blad kiedy to nie moge usunac/ruszyc lozka. Pisze mi, ze obiekt jest w uzyciu i nic nie moge z nim zrobic... Nawet gdy nikogo nie ma w domu to nic nie moge zrobic z tym cholernym lozkiem ;) Dokladnie ten sam bug co w pierwszej czesci simsow... 4 lata i nic im nie wyszlo ;p Ma ktos jakies pomysly jak to moge obejsc/naprawic? nie tracac obecnej gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 w jedynce był kod na prznoszenie wszystkich rzeczy i to bodajże nim się kasowało "muchy" itp bugi :twisted: ... w dwójce jest cuś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 CTRL+SHIFT+C (konsola) moveObjects on = Turns moving of objects on. moveObjects off = Turns moving of objects off. (Removes limitations placed on hand tool for when objects are in use, or are normally non-movable objects) mysle ze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ok zczailem o co chodzi poprostu nie bylo ustawien w tutotialu, a grze jest juz spoko. Natomiast teraz mam taki problem: tzn. ustawiam wygladzanie krawedzi bo zaowazylem tylko ze to przy tym sie zmienia, a chodzi o te kreski lecace przez gre. Gdy zmienia na "mniej" to potrafia czasami zniknac: Chodz nie zawsze: Aha w grze tez migaja textury, tak na bialo w roznych miejscach. (np. w Doom3 nie mam takich cyrkow) Jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem to prosze o pomoc. A moze umiescic tego posta na w innym dziale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jakie masz stery? Ja mialem ten sam problem na 4.8 Po upgradzie na 4.9 problem zniknal. EDIT: Wlasnie zauwazylem, ze nvidia ;p Post zostawiam, bo moze ktos na ATI mial podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 czy komus si eobraz zamraza podczas startu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 A mi się mocno tnie jak przyjdzie gosposia/ogrodnik etc. Któryś detal jakoś znacząco wpływa na wydajność? Bo wygładzanie i rozdzielczość nie wiele niestety :( Właściwe to mo chodzi 30fps ale czasem zaczenie rwać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 CTRL+SHIFT+C (konsola) moveObjects on = Turns moving of objects on. moveObjects off = Turns moving of objects off. (Removes limitations placed on hand tool for when objects are in use, or are normally non-movable objects) mysle ze pomoze :) Patrzylem wlasnie na internecie i znalazlem podobne "rozwiazanie" ale nie wiem dlaczego w zaden sposob nie moge odpalic konsoli! :( Porobowalem roznych kombinacji (zapewne oprocz tej jednej wlasciwej) i zadna nie dziala :-/ Ale kurde pisze w readme jak wol, ze tak sie dostaje do konsoli... chyba kurde napisze do supportu EA :-/ Kurde... zaczyna mnie wkurzac to lozko :P Wszystko naokolo zrobilo sie takie drogie a to lozka jak wrzod juz nie powiem gdzie ;] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Spróbuj ctrl + shift + b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...