Skocz do zawartości
mechl!k

The Sims 2

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam pytanie jak to zrobiles??? tzn. jak mozna odwiedzic centrum handlowe (slyszalem ze ponoc tez park)....gdzies trzeba kliknac czy co??

Zamawiasz przez telefon taksówkę i jedziesz..

Hm, ta gra jest tak denna, nudna i bez sensowniejszej akcji...a jednak wciąga O_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam następujący problem: mam zainstalowana gre i kiedy ja odpalam pojawia sie logo " THE SIMS 2" po tej akcji nic sie nie dzieje.. czym to moze byc spowodowane???

P.S Jesli bylo juz gdzie mowa o tym problemie to sory... ale bardzo prosze o ponowne napisanie info. PZDR :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge pogadac ;] A o czym :>

Tia, sims tv rozwala. Szczegolnie areobik, Ostrego Dyzuru jeszcze nie widzialem, ale sie zobacze ;]

Zaraz Wam pokaze moja postac ;]

---------------------------

Moj zioms ;] z blyszczykiem :>

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe .... autorzy pojechali w temacie tycia/chudnięcia ... Po tygodniu wsuwania pizzy/hamburgerów połowa mieszkańców mojej hacjendy dostała "takie brzucho" :D ... 2 dni siedzenia na siłowni zajęło im zrzucenie sadła - warto poświęcić tak z godzinkę dziennie na jogę ... Fajna sprawa jest z malowaniem obrazów - przy iluś tam pukntach kraetywnośći możemy wybrać - portret albo martwa natura. Gierka pokazuje narzędzie kadrowania i pozwala wybrać co bedziemy malować - np. gostka czyszczącego klopa :twisted: ... na ścianę z nim :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewien problem i nie wiem co z nim zrobic, mianowicie po uruchomieniu gry jest wszystko w porządku, ale gdy spelnie jakas powazna aspiracje sima to gra zawiesza sie na amen. Dzieje sie tak np. wtedy, gdy w otoczeniu Werona grajac Romeo wpada do mnie Julia i caluje ja namietnie. Romeo sie podnieca i gra siada. Prosze o pomoc!!!

PS: Czy moze byc to spowodowane tym, ze mam karte graficzna Radeon 9100, ktora nie jest wymieniona w obslugiwanych???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zapytam 2 raz ! bardzo chcialbym sie dowiedziec gdzie wgrywać te - włosy, domy, oczy, ubrania itp... ??????????????

kolega na poprzedniej stronie odpisał mi ze do folderu "downloads" owszem tak sie robiło kolego ale w sims1 a nie w sims 2 w tych takiego folderu niema !!!!! prosze niezbywajcie znuf tego tematu i odpowiedzcie bo bede pytal do sqtkq :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narzekacie - u mnie ze wszystkim na maxa w 800x600 przy aax4 i afx8 chodzi płynnie (ponad 30 fps przy 4 simach wsuwających obiad :D )- rzecz jasna dopóki nie włączymy 2xspeed - zwalnia co chyba jest logiczne przy duuużych domach i strasznie dużo korzysta z dysku.... Grał ktoś z 1GB ramu na pokładzie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narzekacie - u mnie ze wszystkim na maxa w 800x600 przy aax4 i afx8 chodzi płynnie (ponad 30 fps przy 4 simach wsuwających obiad :D )- rzecz jasna dopóki nie włączymy 2xspeed - zwalnia co chyba jest logiczne przy duuużych domach i strasznie dużo korzysta z dysku.... Grał ktoś z 1GB ramu na pokładzie???

mój kumpel grał na 1GB i radkiem 9800pro to wszystko na maxa i chodzi bez problemów nawet 3x speed...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ... mam problem. gra instaluje sie bezproblemowo ale ... jak chce ja wlaczyc to po zniknieciu sie obrazka z logiem gry wyskakuje mi blad o tesci "dzialanie programy zostalo zaklocone. aplikacja zostanie zamknieta". nie wiem co mam zrobic .... mam windows 2k sp 4. athlon 1700+ , gf mx440 i ecs k7s5a, oraz 256 mb ramu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze, ja mam problem którego tutaj chyba nie było...

Mianowicie mam WinXP i pobawiłem się w konta, dzięki czemu ja jestem administratorem systemu i wchodzę na hasło, a siora wchodzi jako gość. No i właśnie u mnie simsy działają bez problemu (da się też budować...) a na koncie gość, trzeba czekać z pięć minut po czym pojawia się: "nieokreślony błąd". Nie wie ktoś co zrobić, że by dało się simsy uruchomić na tym koncie???

Aha, żeby nie było wszystkie inne gry (far cry, hotel giant, gta 3, roller coaster i inne...) bez problemu się u niej uruchamiają więc kompletnie nie wiem o co chodzi...

pzdr... i z góry dzięki za odpowiedź...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee... A ja mam pytanie... Może owa rzecz była już poruszana ale jej nie znalazłem :D Rzecz w tym, bo chciałem w Sims 2 zrobić ziomasa z okularami słonecznymi... Czy da się je później ściągnąć?? Plz o odpowiedź...

Pzdr all & narq!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taki problem... Po uruchomieniu gry, pokazuje się logo i tak już zostaje. Domyślam się, że to może być wina sprzętu, bo czego innego?

Tak więc pytam:

Czy jest szansa, że ta gra pójdzie przy 256 RAMach i GeForce 2? :/ Czy niebardzo?

Jeśli tak, to proszę o jakieś wskazówki.

Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"The Sims 2 spowodował wystąpienie błędu KERNEL32.DLL"

Takie coś pokazuje się, po uruchomieniu gry. No i gra się oczywiście nie uruchamia - logo postoi chwile i się wyłącza.

Czy ktoś jest w stanie poradzić mi coś na ten uszczerbek?

Z góry wielkie dzięki za pomoc!

PS. Wiem, że temat o The Sims 2 już był. Ale został zablokowany z tego względu, iż pytania się powtarzały. Przeczytałam wszystkie strony tamtego tematu i nie było takiego problemu, jak mój (przynajmniej nie był tak sprecyzowany), więc myślę, że ten topic nie poleci :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi