serwal4 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 A wygładzanie w grze dać na minimalne... wtedy jest maksymalne :) Z tego co zaobserwowałem na 4 kopiach i 4 różnych kompach (ATI i NV grafy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hmm ja gram wogole bez wygladzania, bo jak dam chocby na polowe, to wtedy mi spada do 15 fps :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A wygładzanie w grze dać na minimalne... wtedy jest maksymalne :) Z tego co zaobserwowałem na 4 kopiach i 4 różnych kompach (ATI i NV grafy). Nie widziałem angielskiej wersji, ale to pewnie radosna twórczość tłumacza :) Zamiast 'mniej zębów' jest 'mniej wygładzania', a ma znaczyć to samo... A czy też macie coś takiego, że gdy dodacie nowe elementy do gry (nie dodatki jak Zwierzaki, tylko np. podłogi, ubrania itp.), to gdy wchodzicie w 'zakładkę', w której są - po raz pierwszy od uruchomienia gry - to wczytuje je z opóźnieniem ? Tzn. trzeba poczekać 1-2 sekundy zanim się pokażą ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Mam pytanko. Czy jest jakaś możliwość wyłączenia lub pozbawienia gry możliwości cheatowania przez kody (trainer może zostać)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...