kawis Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Sorry za offtopic. Ale nie mam się gdzie zwrócić. Kupił bym w normalnym sklepie ,ale za bardzo nie mam kasy. A gościu z Allegro ma zero pozytywów i zachowuje się trochę dziwnie. A więc potrzebuje blok pasujący do Socket A dosyć wysoki i pozwalający na wsadzenie później Peltiera. Na razie będzie chłodził Durona 1.2@1.5 (Tyle go kręce na <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianym bloku :-)). Mam środku finansowe dość ograniczone i mało czasu. Z góry THX za oferty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 sproboj w discoTechu blok 100 zapinka 15 w linkach masz adres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Slyszalem ,ze te z disotechu sa kijowe. Dlatego myslalem ,ze kupie od kogos z grupowiczow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 spruboj u mate'a (gdzies adres zgubilem mozecie mi przypomniec) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 chyba bloki.wodne@interia.pl (tak podane w profilu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 spruboj u mate'a (gdzies adres zgubilem mozecie mi przypomniec) nawet mają numery seryjne :) ja mam 0047, a jak u innych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mam do sprzedania - opis na giełdzie TWEAK'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...