samtron Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 witam mam to oto płytke pod p4 i na tej płycie jest zamieszczony plastik ktory trzyma radiator i cooler .Polamalem jedna strone ktora trzymala to :oops: i chcialbym sie spytac czy wymiana tego plastiku grozi uszkodzeniem plyty i czy trodno jest to wymienic oczywiscie czesc ta posiadam i chialbym wymienic ! Dzieki za pomoc!!! [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 napewno to nie grozi uszkodzeniem jesli bedziesz w miare ostroznie robil.jak dobrze kojarze (dlugo do tego nie zagladalem) wystarczy tylko pod plyta scisnac te uchwyty i powinien ten plastik wyjsc przy delikatnym pociagnieciu bez zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtron Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 tak tylko ja to mam przykrecone i nie wiem czy tam gdzie to robili nie przykleili tego a to co mam wlasnie jest na plastiki tz takie smieszne zatrzaski i czy to bedzie pasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 hmm. nie sprubujesz nie bedziesz wiedzial.jesli jest przykrecone to napewno prze podkladki i tylko przelot jest przez mobo.przyklejone to raczej nie powinno byc (chyba ze to jakas badziewiarska firma robila). gdzies kiedys widzialem przykrecone i to wygladalo mniej wiecej w ten sposob ze przez otworki w plycie byly tylko przelozone wkrety w jakiejs otulince i wchodzily wlasnie do plastikowego "stojaczka" na radiatorek. ostroznie to wszystko rób i zanim szarpniesz za cos to popatrz 10 razy. co do spasowania to sciagnij mobo ze scianki i przypasuj od tylu mobo do otworkow i bedziesz wiedzial.POWTARZAM OSTROZNIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtron Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ok dzieki !!jutro biore sie do roboty zobaczymy co z tego wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...