kawis Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czy ktoś próbował grać w tą grę na takim konfigu? Wszystko jest pięknie ślicznie ,już wsiadam do samochodu i zwis... Wiem ,że może to trochę archaiczna karta ,ale na razie nie mam kasy na Ati. Myślę ,że to może być wina trochę starego biosu na karcie 1.00.01. Zauważyłem ,że karta ma jeszcze zaniżone taktowania do 143/143. Bardzo proszę o odpowiedzi ,bo jeszcze jakiś miesiąc będe na niej jechał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 tez mam voodoo3 model 2000 , taki jak ty bo taktowanie to 143 mhz :) masz najnowsze stery ? z 7 na koncu ? (nie3 pamietam dokladnych liczb) albo moze jakiego patcha trzeba sciagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Tak mam najnowsze z Voodoo Files Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mam najnowsze stery z voodoofiles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 z tego co czytalem na innym forum, o gta3 sie na voodoo nie odpali :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Niestety, nie pograsz sobie w ta gre na V3. Po prostu nie pracuje, straszne codowanie. Niektorym sie udalo (dzieki roznym tweak'om) "wydluzyc czas grania do ~30 min. Jednak wczesniej czy pozniej zwis. Z voodoo tylko V4 i V5 nie maja problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...