werki Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A iwec pisze w imieniu kolegi ma problem z haslem i mnie o to poprosil sam nie moge mu pomoc bo nie potrafie na odleglosc :D. Moze wam sie uda: Od pewnego czasu meczy mnie pewnien pop up. ktory mam gdzies zapiasany. Nawet jak wylacze ie sie włacza.Jest to bardzo uciazliwe poniewaz nie moge przez to ani pracowac w internecie ani grac w moja ulubione gre on-line(urban terror :]) poniewaz mam zapchane lacze (mam SDI na 1 osobe) wiec nie ma mowy aby podczas gry wlaczala mi sie jakiego kolwiek typu strona a szczegolnie tak uciazliwa ze pojawia sie co 5 minut nawet jak ja wylacze.. Pomozcie mi jak mam ja usunac aby mi sie nie poojawaiala - PROSZE POMOZCIE ! -z gory dzieki za odpowiedzi.... (system win. ME) Probowalem mu pomoc ale albo nie robil tego co mu kaze albo ja zle mowilem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Spybot usunie wszystkie śmieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Spy Bot nie pomogl :[ Pomozcie ! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta_mia Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Może ad-aware 6 pomoże http://www.idg.pl/ftp/pc_753/Ad.Aware.6.18...1.Standard.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...