GiKeR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ello Moze z was ktos wie jak zrobic taki bajer z WIN XP. Instaluje go na kompie z trzema partycjami - c: d: e: Na dysku C jest normalnie zainstalowany, ale na kompie zakladam dwa konta uzytkownikow. I teraz jak zrobic zeby KOnto jeden mialo dostep tylko do partycji c (windows) i d: (swojej), a konto dwa tylko do c:(windows) i e: (swojej) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 1. NTFS 2. Opcje Folderów>Widok>Odznacz "Użyj prostego udostepniania plików" 3. Własciwości HDD>Zabezpieczenia Musi być jeszcze konto 3 > Admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A jasniej ?? :D bo malo zakapowalem - tzn wiem jush mniejwiecej jak to zrobic ale nie dokonca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jasniej już się nie da. Nie wiem z czym masz problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 No z tym co w pierwszym pytaniu :P Nie no - chodzi mi oto zeby byly trzy partycje i wiem tak Zrobic trzy partycje NTFS, potem usunac dwie d i e Stworzyc dwa katalogi na dysku C - np userA i userB i potem zamontowac partycje pod katalog na dysku NTFS i potem w prawach poustawiac dostep do katalogow - tak ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...