PoGo Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo. Mam plik .avi w xviD, jakosc jest ok ale caly ekran jakby tak skacze, nie wiem czy fps sie rozwala czy co, zadnych krzakow nic , tylko jakby wszystko zacina sie czy skacze trudno to nazwac. Nie wiem co jest grane. jade na fddshow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zainstaluj xvida bo ffdshow kiepsko sobie z nim radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 hmm, tylko jak mam zrobic zeby korzystal z kodeka a nie z filtra ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Ten link był na forum już tysiąc razy. U mnie wszystko działa, więc i u ciebie powinno po tym być OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 no niby powinno i zawsze bylo ale teraz sie kaszani :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 sie wkurzel powywalalem wszystko i jeszcze raz zainstalowalem :D dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...