P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 (...) Czyli producent programu zostaje okradziony ! bo nie zarobil na tym a wlozyl w to pieniadz i czas ! W moją kopię wypaloną na nagrywarce tylko ja włożyłem pieniądze i czas: prąd, sprzęt, płytka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 kazdy nas okrada to tez kradniemy jak bede zarabial z 5000zl na miesiac to kupie orginalne produkty a tak niech wala sie na ryj !!!Spokojnie ! ja tylko tlumacze ze kopiowanie to tez kradziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 kazdy nas okrada to tez kradniemy jak bede zarabial z 5000zl na miesiac to kupie orginalne produkty a tak niech wala sie na ryj !!! Realistyczne myślenie, więcej nam takich potrzeba to może lepiej w tym kraju będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ten temat i tak niczego nie zmieni piractwo bylo jest i bedzie wiec przestancie brzeczec o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Nie bedzie bo takim myslenie nie zarobi 5000 zl! Tylko praca ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ta jak nie wyjebiesz dobrego wala to sie niedorobisz najwyrzej garba od lipnej pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ta jak nie wyjebiesz dobrego wala to sie niedorobisz najwyrzej garba od lipnej pracy tak czy siak przekret to terz praca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 (...) Tylko praca ! Ty i praca :lol: tylko cie gołe baby i wódeczka interesuje, nieuku jeden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero posluchaj czasem radia ogladnij tivi i zobaczyz wiadomosci : no jakis prezes zajebal iles tam milionow i co ? zrobili mu cos . i tak w tym smiesznym kraju bedzie argentyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ty i praca :lol: tylko cie gołe baby i wódeczka interesuje, nieuku jeden. Niebiez powaznie wszystkiego o czym uslyszysz i przeczytasz :) :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero pracowales kiedys ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero posluchaj czasem radia ogladnij tivi i zobaczyz wiadomosci : no jakis prezes zajebal iles tam milionow i co ? zrobili mu cos . i tak w tym smiesznym kraju bedzie argentyna Spokojnie :) Czy ja neguje dorobienie sie przez przekret ? Nie ! To jest jedyny sensowny sposob zarobienia w tym kraju ! Inaczej bedziesz zapierdalal jak idiota i co ? Ledwo do konca miesiaca dociagniesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero pracowales kiedys ? A gdzie pijaka przyjmą? Nie ma pracy i żyje na garnuszku rodziców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero pracowales kiedys ? A gdzie pijaka przyjmą? Nie ma pracy i żyje na garnuszku rodziców. no jasne :) Ale pytanie powinno byc inne ! gdzie przyjam 17latka ? :) A pozatym ja sie ucze ! wiec mam w [gluteus maximus] prace :) Pozatym narazie mi sie u rodzicow bardzo podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero pracowales kiedys ? A gdzie pijaka przyjmą? Nie ma pracy i żyje na garnuszku rodziców. no jasne :) Ale pytanie powinno byc inne ! gdzie przyjam 17latka ? :) A pozatym ja sie ucze ! wiec mam w [gluteus maximus] prace :) Pozatym narazie mi sie u rodzicow bardzo podoba :) I pewnie rodzice kupują Ci programy z licencjami w imię praworządności i wspomagania producentów softu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 I pewnie rodzice kupują Ci programy z licencjami w imię praworządności i wspomagania producentów softu. JAk bys przeczytal od poczatku caly temat to bys znal odpowiedz ! Ale ja sie nie kryje z tym ze jestem zlodziejem ! I nie udaje ze kopiowanie nie jest kradzieza ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero jak bedziesz musial zaplacic za net , kom , zarcie i niec jeszcze kasy zeby zaimprezowac inne takie kierdoly to zobaczymy czy kupisz jakis soft orginalny , no chyba ze kupisz to zemby w tynk i soki wypijac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 libero jak bedziesz musial zaplacic za net , kom , zarcie i niec jeszcze kasy zeby zaimprezowac inne takie kierdoly to zobaczymy czy kupisz jakis soft orginalny , no chyba ze kupisz to zemby w tynk i soki wypijac Czy ty tez nic nie kumasz ? Przeczytaj moj pierwszy post na pierwszej stronie ! A ja tylko tlumacze p!otrkowi ze kopiowanie to tez kradziez ! ale nie neguje tego ! Zrozumiales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 rozumiem z net tobie mama placi ? poczekamy z 4 lata zobaczysz ze zycie toniejebajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 I pewnie rodzice kupują Ci programy z licencjami w imię praworządności i wspomagania producentów softu. JAk bys przeczytal od poczatku caly temat to bys znal odpowiedz ! Ale ja sie nie kryje z tym ze jestem zlodziejem ! I nie udaje ze kopiowanie nie jest kradzieza ! Może i jesteś złodziejem, ale kopiowanie to nie kradziesz. Co, może w konfesjonale do księdza mam mówić: okradłem majkrosoft bo kupiłem płytkę z kopią ich programu? Ciekawe ile zdrowasiek bym dostał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 rozumiem z net tobie mama placi ? poczekamy z 4 lata zobaczysz ze zycie toniejebajka Nie rozumiesz ! A mama mi za net nie placi :) Ani tata :) czy moje zycie teraz jest bajka ?Nie wiem ! inni maja lepiej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Może i jesteś złodziejem, ale kopiowanie to nie kradziesz. Co, może w konfesjonale do księdza mam mówić: okradłem majkrosoft bo kupiłem płytkę z kopią ich programu? Ciekawe ile zdrowasiek bym dostał? Nie wiem do kosciola nie chodze ! Ale udawanie ze kopiowanie to nie kradziesz jest sztuczna ! Ja chociaz mam ta swiadomosc ! ze kogos okradam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 napisales wczesniej ze nie pracujesz nie zarabisz bo masz 17 lat tak ? to skad masz na net od rodzicow dostales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Może i jesteś złodziejem, ale kopiowanie to nie kradziesz. Co, może w konfesjonale do księdza mam mówić: okradłem majkrosoft bo kupiłem płytkę z kopią ich programu? Ciekawe ile zdrowasiek bym dostał? Nie wiem do kosciola nie chodze ! Ale udawanie ze kopiowanie to nie kradziesz jest sztuczna ! Ja chociaz mam ta swiadomosc ! ze kogos okradam ! Ja chociaz mam ta swiadomosc ! ze kogos okradam ! Proszę, proszę, jaki porządny grzesznik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 napisales wczesniej ze nie pracujesz nie zarabisz bo masz 17 lat tak ? to skad masz na net od rodzicow dostalesNie nie dostaje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 napisales wczesniej ze nie pracujesz nie zarabisz bo masz 17 lat tak ? to skad masz na net od rodzicow dostalesNie nie dostaje ! Nie musi dostawać, bo kradnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A jak sobie to wyobrazasz ? Widze ze zachowujesz sie nieuprzejmie ! ciekawe dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 P!otrek 1983 masz super emblemat. SUKIENNICE W KRAKOWI. Sam jestem z Krakowa. Super miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A jak sobie to wyobrazasz ? Widze ze zachowujesz sie nieuprzejmie ! ciekawe dlaczego ? A kto tu jest nie uprzejmy, sam napisałeś że masz kradziony soft, jaka to uprzejmość w stosunku do dużych koncernów oprogramowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 P!otrek 1983 masz super emblemat. SUKIENNICE W KRAKOWI. Sam jestem z Krakowa. Super miejsce. Z Krakowa czy Toronto/Ontario/Canada ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...