MATZ Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 koles, nie wszystko mozesz pisac na tym forum, tu obowiazuja pewne zasady, poczytaj regulamin Na tym forum nie bedziesz propagowal piractwa jak ci sie to nie podoba to, wypad Ooo Kurcze powiało mi tutaj Grozą... aż mnie strach obleciał "Koleś".Czytałem zasady i chyba nie wiesz co oznacza słowo propaganda,bo jesli uwazasz ze propaganda a promowanie to jest to samo, to znaczy ze masz naprawde zbyt malo fald.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Uwazam ta dyskusje za bezprzedmiotowa w zwiazku z niniejszym zamykam ten topic aczkolwiek wali mnie zdanie poplecznikow piractwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ooo Kurcze powiało mi tutaj Grozą... aż mnie strach obleciał "Koleś".Czytałem zasady i chyba nie wiesz co oznacza słowo propaganda,bo jesli uwazasz ze propaganda a promowanie to jest to samo, to znaczy ze masz naprawde zbyt malo fald.:)A kolegi widze chyba nikt nie wychował... cóż, nieszczęścia chodzą po ludziach. Ale przyhamuj z deka tą swoją "wymianę poglądów".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...