Skocz do zawartości
KriS

Hmm czy komus sie chce jeszcze walczyc?

Rekomendowane odpowiedzi

Ojjj ojjj cos cienko to widze :(

Czy ktos ostatnio widzial wykres Barwkomp vs Tweak? :(

Nie? A to zapodam :evil:

Dołączona grafika

Nie chce siac paniki, ale chlopaki nas lada chwila dopadna :(

Liczymy wolniej od nich a ja widze, ze moje 50k WU w sumie nic nie dalo

Wszyscy sie cieszyli jak doszedlem, ale co z tego jak oni licza coraz wiecej i coraz szybciej :(

Ja raczej juz wiecej nie wyciagne... choc jestem ciekaw statsow ile w tym tygodniu udalo mi sie dodac do teamu,

ale u nich tez nie spia i maja swojego 'ala "KriS'a" ktory smiga podobna ilosc WU do mojej.

Tak wiec Panowie... jak macie pomysly to juz je trzeba realizowac bo za chwile moze byc zbyt pozno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie panikuj ;] ;]

wczoraj zmieniłem kompa, teraz nas na pewno nie dopadną :lol: :lol:

a tak serio to mam pytanie.

jaki ma wpływ HT na liczenie SETI ??

dałem maximum processes na 2

processing wyświetliło się na 2 czas aproxymacji się nie zmienił, ale czy to możliwe żeby liczył dwie próbki na raz ?!!

jeżeli tak to czy zwalnia to znacznie liczenie Unitu gdyby było bez HT, czy średnio wychodzi lepiej z HT??

P.S. jest jeszcze salon IDEI tam w kaliszu na gł. ulicy ?

P.S.2 Stary na czym ty liczysz te kosmiczne ilości WU ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj sobie spokoj z tym procem z ht a raczej z tym pytaniem bo takie jest w kazdym temacie po 5 razy

licz a nie pytaj

a co do barwkompu to swiat sie nie zawali jak nas lykna

trzeba liczyc swoje

moze ktos dojdzie i dorzuci kolejne UW

ale nie damy sie bez walki :) dzisiaj puszcze z 600UW, a przez ferie bede sie staral co 2-3 dni wysylac serie po 500-600 uw w miare mozliwosci

moglbym codziennie ale niestety nie moge byc u ojca w robicie dzien w dzien :(

damy rade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co kris napewno kązdy liczy ile może przynajmniej ja tak. Chociaż moja ekipa ma tylko koło 15 Wu na dobę, lecz cały dzień myślę skąd by tu nowych <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Widzę że faktycznie mamy problem ale trzeba walczyć do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, zawsze można się pocieszać tym, że łyknęliśmy dwie drużyny w zestawieniu ogólnopolskim i lada chwila mamy następne dwie za sobą, nawet jak barwkomp nas "przeleci" to i tak będzie 4 do przodu , jedna do tyłu.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie wspomogę TWEAK'A w..... no właśnie w czym?

O SETI wiem tyle że jest to szukanie stacji radiowych zielonych ludzików.

A więc...

1. Co to SETI ?

2. Jak się przyłączyć ?

3. Czy wogule potrzebujecie pomocy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie wspomogę TWEAK'A w.....  no właśnie w czym?

O SETI wiem tyle że jest to szukanie stacji radiowych zielonych ludzików.

A więc...

1. Co to SETI ?

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58373

2. Jak się przyłączyć ?

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323

3. Czy wogule potrzebujecie pomocy?

TAAAK!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już jestem w SETI TWEAK.  :D 

Rozpoczyna się wielkie liczenie.

No to powodzenia w zdobywaniu coraz wyższych pozycji w teamie.

Czy zainstalowałeś klienta textowego?? (szybciej przelicza)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klienta textowego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klienta textowego ??
Jesli zainstalowales z linkow Ci danych to masz tekstowego czyli szybszego!!!!

I tyle nie martw sie!!!

NO bylbym zapomnial GRATULUJE PRZYLACZENIA SIE DO TEAMU!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris jak najbardziej wiem co sie dzieje w obozie brawkompu codziennie śledze ich foruma i wykresy zresztą dawałem linki i pisałem że idą jak burza łykneli kolesia co robi 250 wu dziennie :(

co do rywalizacji licze 24/h/7 od miesiąca i mysle jak tu jeszcze kogoś zwerbować :)

ps może ktoś z was ma kolege w akademiku na jakiejś polibudzie oni zazwyczaj mają tam dużo kompów w sieci i zazwyczaj tylko ciągną coś z p2p :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris jak najbardziej wiem co sie dzieje w obozie brawkompu codziennie śledze ich foruma i wykresy zresztą dawałem linki i pisałem że idą jak burza łykneli kolesia co robi 250 wu dziennie :(

co do rywalizacji licze 24/h/7 od miesiąca i mysle jak tu jeszcze kogoś zwerbować :)

ps może ktoś z was ma kolege w akademiku na jakiejś polibudzie oni zazwyczaj mają tam dużo kompów w sieci i zazwyczaj tylko ciągną coś z p2p :(

ja "teoretycznie"moge wysylac po 600 dziennie, ale praktycznie to 600 tygodniowo albo raz na 10 dni :( kiepska sprawa,bo nie mog siedziec u starszego w robocie 8h dziennie :evil:

ale pociesze - jak dotrwamy w liczeniu do wakacji to bede pracowal u ojca w robocie i bedzie szlo te 600dziennie a nie raz w tygodniu :twisted: :twisted: ale to dopiero od czerwca :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra niedawno na Tweaku znalazłem temat o seti zainstalowałem i licze sobie mam pIII 500@620 niewiele ale nie wyłamie sie po jakims czsie to moge obiecać, chciałbym Wam troche pomódz...odezwijcie sie jak cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra niedawno na Tweaku znalazłem temat o seti zainstalowałem i licze sobie mam pIII 500@620 niewiele ale nie wyłamie sie po jakims czsie to moge obiecać, chciałbym Wam troche pomódz...odezwijcie sie  jak cos

XwA dzięki, że zechciałeś do nas dołączyć. Każdy komp się liczy. Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie SETI wal śmało na priv, albo nawet tu w tym wątku.

ja "teoretycznie"moge wysylac po 600 dziennie, ale praktycznie to 600 tygodniowo albo raz na 10 dni :( kiepska sprawa,bo nie mog siedziec u starszego w robocie 8h dziennie  :evil: 

ale pociesze - jak dotrwamy w liczeniu do wakacji to bede pracowal u ojca w robocie i bedzie szlo te 600dziennie a nie raz w tygodniu  :twisted:  :twisted: ale to dopiero od czerwca :evil:

Snap nie bardzo rozumiem, po co musisz siedzieć przy tym żeby wysyłać próbki, możesz wyjaśnić na czym polega problem ??

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No do boju Tweak!!!

Ja w dalszym ciągu nie rozumiem ,dlaczego na tylu userów tylko 150 ludzi liczy.Ludzi odpalajta te athlony i pe cztery i do roboty, tyle mhzetów się marnuje.

Do boju!!

z tych 150 to z 100 tylko liczy i to tez slabo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff w koncu ma chwile aby sie odezwac :-)

1. Witam wszystkich nowych! :-)

2. Ciesze sie, ze liczycie i jak widze na wykresie, ze jest juz w miare rowno to sie lepiej czuje :)

3. Widze tez, ze moj watek spowodowal, ze ktos w ogole cos pisze bo ciiiiiisza straszna :-)

Nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze jak bym stary topic to mimo tego, ze bylo tam ponad 50 stron to jakos czesciej

tam ktos zagladal i jakos wieksza byla dyskusja :-)

Wazne jest chyba to aby non stop cos pisac bo wiadomo co sie dzieje

a ja myslalem, ze wszyscy poumierali czy cos ;-)

Widze chociaz, ze moja praca aby caly ten swoj "balagan" trzymac w ryzach nie idzie na marne i licze wraz z innymi a nie tylko sam :-)

..::SNAP::.. nie chwal sie co by bylo jak by babcia miala wasy :P

Masz dostepne kompy.. 600WU/dzien to spooooro

kompow potrzebnych przemysl jak to dobrze zrobic... chcesz pomoge pomyslec... i moze uda sie zrobic tak,

ze kompy beda cos liczyc dzien w dzien a Ty wyniki zgarniesz raz w tygodniu :-)

spiderman666 permanentna inwigilacja? ;-)

spoko spoko... choc w sumie co tam jest do sledzenia? :-)

Chlopaki kombinuja jak moga aby nas wyprzedzic i z tego co widze to maja chyba "aktywniejsza" grupe, ktora sporo daje od siebie :)

Maja jakies tam rywalizacje miedzy soba... no i maja jednego goscia od statsow, ktory dosc fajnie zawsze wszystko opisuje.

Jest nas tylu... moze i u nas wyznaczyc jakies takie osoby?

Nie beda nawet dwie osoby.. ale niech cos sie dzieje!

Dobrze jest jak ktos co jakis czas narobi rabanu bo chociaz cos sie zaczyna dziac :-)

Mysle, ze nie potrzeba zarabistych statsow we flashu, bo wazna jest funkcjonalnosc a nie "kolorowe bajery"

Ja dolozylem znow dwa mocne kompy wiec jeszcze pare probek wpadnie :-)

Tak wiec panowie (i panie? - sa jakies?) liczyc liczyc i jeszcze raz liczyc :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..::SNAP::.. nie chwal sie co by bylo jak by babcia miala wasy :P

Masz dostepne kompy.. 600WU/dzien to spooooro 

kompow potrzebnych przemysl jak to dobrze zrobic... chcesz pomoge pomyslec... i moze uda sie zrobic tak, 

ze kompy beda cos liczyc dzien w dzien a Ty wyniki zgarniesz raz w tygodniu :-)

nie zebym sie czepiał ale cosik snapik sciemnia :)) to wkoncu 600 dziennie czy 600 na tydzien bo to lekka roznica ..600dziennie to tygodniowo 4200 (or smth :P dopiero wstałem) wiec mnie tu cos dziwotą zajeżdza... nie mniej jakbys tyle oddawał to bys Krisa 50k łyknał w pare tyg :)..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawia mnie dlaczego tak malo osob liczy w naszej ekipie :?: :?:

zakladka kto jest na forum (tweak oczywiscie):

"Nasi użytkownicy napisali 686711 wiadomości

Mamy 11739 zarejestrowanych użytkowników"

no to qrna :evil: czemu w seti jest tylko 160 typa :?:

przeciez to nie jest nawet 1,5% 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...