JB Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 hehehe zdobyłem 2 kompy do liczenia na moje konto, niedługo bedą kolejne 2 :D słabe to słabe ale liczą całymi dniami :P I tak trzymać, to się ceni ... ja też nie mam za potężnych maszyn za to liczę nieprzerwanie od ponad 2,5 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja się moge pochwalić tym, ze zaangarzowałem kumpla z akademika sggw, ktory zainstalował juz seti na kilku kompach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ja się nie będę chwalił ale narazie nie mam nikogo nowego :D a tak wogóle to fajnie że się rozkręcają ci na końcu(tu ukłony do xwy) czemu więcej ludzi sie tu nie wypowiada?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja pomału też w górę, ale by utrzymać tempo marszu trzeba będzie coś organizować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 trzyeba sie organizować, trorzyć drużyny, korporacje wspólnoty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja po przerwie znowu działam jakis tydzień, nie moge sie doczeklać kiedy ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony serwis abita odda mi płyte. Narazie męcze sie na 2,2 zamiast na 2,4GHz ale i tak czas średni na jeden WU pogorszyłem tylko o 8min :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja sam skromniutko na swoim 2.3 GHz Antku. Dziwi mnie tylko moj sredni czas przeliczania jednej WU ~ 3h 30min, a sys. swiezutki i sprawny (XP Pro). Czas przejsc na klienta txt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Oczywiscie, ze czas... Mam podobny zegar proca a jednostka robi mi sie 2h20m-2h30m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja sam skromniutko na swoim 2.3 GHz Antku. Dziwi mnie tylko moj sredni czas przeliczania jednej WU ~ 3h 30min, a sys. swiezutki i sprawny (XP Pro). Czas przejsc na klienta txt? No ba ... już dawno powinieneś to zrobić, przy tym zegarze to rzeczywiście powinno się liczyć jakieś 2,5h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam wszystkich :) Własnie dołączyłem do waszego teamu postaram sie wam trochę pomóc w tym liczeniu na ile bede mógł Nie damy sie wyprzedzić brawkompowi , Pozdro dla wszystkich liczących seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 serdecznie witamy i życzę od siebie sukcesów w pięciu sie w górę w rankingach naszego teamu!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam wszystkich :) Własnie dołączyłem do waszego teamu postaram sie wam trochę pomóc w tym liczeniu na ile bede mógł Nie damy sie wyprzedzić brawkompowi , Pozdro dla wszystkich liczących setiI takich własnie ludzi nam trzeba świeża krew :wink: i pamiętaj że do swojego konta możesz podpiąć wielką ilość kompów kolegów :twisted: mały update http://setiathome.berkeley.edu/cgi-bin/cgi...tnum=500&size=0 :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 o tym nie wiedziałem zaraz zapuszcze seti na drugim moim kompie :) , mam pytanie właśnie obliczyłem pierwszą paczeki i wysłałem ja , ale nie pjaiwła się ona w statystykach tweaku w moich prywatnych jest o co chcodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 o tym nie wiedziałem zaraz zapuszcze seti na drugim moim kompie :) , mam pytanie właśnie obliczyłem pierwszą paczeki i wysłałem ja , ale nie pjaiwła się ona w statystykach tweaku w moich prywatnych jest o co chcodzi ?? przecież sie pojawiła ja ją widze :wink: 162) Bartekplus 1 2 hr 44 min 2 hr 44 min 21.1 sec Fri Feb 6 21:40:41 2004 Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Hmm to dobrze żę chociaż wy wyidzicie bo u mnie coś sie nie chce zaktualizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiecie co sie dzieje ze SNAPEM????? Niec nie wysyla ostatnio obrazil sie na nas??? A tak dobrze mu szlo!!! SNAP where are You?????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiecie co sie dzieje ze SNAPEM????? Niec nie wysyla ostatnio obrazil sie na nas??? A tak dobrze mu szlo!!! SNAP where are You?????????????? Oj chyba nie jesteś na bieżąco ... zerknij tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=60989 Jeżeli rzeczywiście snap da radę uruchomić tą maszynkę do robienia WU, to niedługo czeka go trzecie miejsce w tym układzie, może nawet drugie w teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 No tak nie zwrocilem uwagi!!!! No trzymam kciuki! SNAP do it!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiecie co sie dzieje ze SNAPEM????? Niec nie wysyla ostatnio obrazil sie na nas??? A tak dobrze mu szlo!!! SNAP where are You?????????????? Oj chyba nie jesteś na bieżąco ... zerknij tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=60989 Jeżeli rzeczywiście snap da radę uruchomić tą maszynkę do robienia WU, to niedługo czeka go trzecie miejsce w tym układzie, może nawet drugie w teamie. pewnie ze dam rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Własnie dołączyłem do waszego teamu :lol: Pomoge troszke z moim skromnym d 1400@2100 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pomoge troszke z moim skromnym d 1400@2100 :( Przecież to istny potwór :twisted: I jeszcze pochwale się, tym ze mopja drużyna przeliczyła już 1000WU :] http://wiz.homelinux.net/seti.php?user=627246@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pomoge troszke z moim skromnym d 1400@2100 :( Dobrze będzie dowiedzieć się ile ten Duronik średnio tańczy z jedną WU. Plany są aby złożyć 2 komp do domu, oparty na nowych Duronach minimum kasy, maximum wydajności :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 hahaha nareszcie pierwsze 500 wu odrobione ::D http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/cgi-bi...tnum=500&size=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Duzy wklad w ten wynik mialem ja ;) i rozpoczecie liczenia na kliencie txt- faktycznie zyskuje sie ~ 1h na kazdej WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_w Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 witajcie postanowiłem się przyłączyć i wspólnie z wami polować na kosmitów :) jeszcze dzisiaj, zainstaluje seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 witajcie postanowiłem się przyłączyć i wspólnie z wami polować na kosmitów :) jeszcze dzisiaj, zainstaluje seti i tak trzymać i przypominam że pod swoje konto możesz podłączyć wielką ilość kompów kolegów :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 witajcie postanowiłem się przyłączyć i wspólnie z wami polować na kosmitów :) jeszcze dzisiaj, zainstaluje seti Witamy i zapraszamy do zabawy w szukanie ufoków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_w Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 jejku jestem dopiero 170 w rankingu tweaka :roll: czeka mnie sporo liczenia, hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ja jestem 135 8O moze na nowym sprzecie cos podgonie bo teraz 9-10h/WU :( a koledzy pomoc nie chca :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Pomoge troszke z moim skromnym d 1400@2100 :( Dobrze będzie dowiedzieć się ile ten Duronik średnio tańczy z jedną WU. Plany są aby złożyć 2 komp do domu, oparty na nowych Duronach minimum kasy, maximum wydajności :) Srednio 3 hr 13 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...