qbass Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 A i czy ktos ma muzyke Moniki Kruse. . ja mam A skad mozna sciagnac? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 A ja polecam taki oto utwór, który wpadł mi dość mocno w ucho; Piratez coś o nim wspominał, ale nie wiem czy to co wymienił jest jedną z tych dwóch wersji... Armin Van Buuren - Burned With Desire są dwie wersje; 1. ok. 3:28 2. ok. 5:53 Osobiście bardziej podoba mi się wersja 2ga, moim zdaniem odjazd, mix vocal/trance Innym utworem, który także mi się spodobał jest; Dj Shog - Tribute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 kucyk Ściagnij sobie te dwie od Pirateza , tez odjechany vocal :arrow: Motorcycle - As The Rush Comes (AvB Remix) :arrow: Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Mix) Sciagnij sobie jeszcze www.ukta.tk kawałki z Global DJ Broadcast, bardzo klimatyczna muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 A ja proponuje zaczac od nauki :D http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jak ktos lubi vocal trance to obowiazkowo kawalki Andain, 4 Strings, Ocanlab, wszystkie w ktorych spiewa Justin Suissa, Laura Turner .. Bardzo tez mi sie podoba piosenka Solid Sessions - Janeiro [super vocal imo] PS. Kucyk Ja mam wersje 7:25 :P .. Rising Star Remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 PS. Kucyk Ja mam wersje 7:25 :P .. Rising Star Remix Odsłuchałem i muszę powiedzieć, że tesh fajna, ale dla mnie "5:53" rządzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 No kawalek Burned With Desire rzadzi - BTW jest juz promo: Armin_Van_Buuren-Burned_With_Desire__Incl_Ronski_Speed_Dub-Promo_Vinyl-2004-MNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a teraz starocie RMB - Spring (Vocal Mix) RMB - Love is an ocean (Stephenson remix) Eyal Barkan And Yahel - Voyage klasyka klasykow inaczej tego nie umiem okreslic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 aaa i wszystkie te utwory znajdziecie w najwiekszym hubie trancowym dc++ dchub.essentialsets.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Polecam również: :arrow: Macrocosm - A blind affair that went wrong :arrow: Trance Angel - On The Beach :arrow: RMB Feat. Talla 2XLC - Spring (Talla 2XLC Club Mix) :arrow: Kyau vs Albert - Save me [original mix] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 www.breakbeat.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 heh badzmy raczej bardziej szczegolowi tiesto jest przectawicielem trancu a co ci sie spodoba hmmm manieczki :lol: prosze Cie nie obrażaj słowa TRANCE.Wykonawca o którym mówisz nie ma nic wspólnego ze sceną transową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 przeciez z tymi manieczkami to zartowalem:) takze uwazam ze to jest najwieksze gowno jakie spotkalo polska scene klubowa;] no chyba ze ci chodzi o tiesto to w tym przypadku bym polemizowal:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 przeciez z tymi manieczkami to zartowalem:) takze uwazam ze to jest najwieksze qpa jakie spotkalo polska scene klubowa;] no chyba ze ci chodzi o tiesto to w tym przypadku bym polemizowal:> jedziemy !!!!!!!!!!!! panowie nie śpimy lecimy :D:D:D to najiwekszy syf jak tylko może być :D a tak poztym rześkie kawałki polecacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Niedawno sciagnolem sobie to >http://www.hybridized.org/sets/?id=89 jesli ktos lubi naprawde spokojne kawałki i klimatyczna muzyke to polecam goraco. Macie jeszcze jedna stronke :arrow: http://www.clubmusic.spb.ru/music/ teraz sa tylko 4 kawalki ale z czasem bedzie wiecej. PS: Please dajcie wiecej linkow do jakis fajnych stronek z muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 dj koze & naum kompakt-speicher 11 t.raumschmiere - Monstertruckdriver autotune (fumakilla) - players stuff igor s - boomerang Ferry Corsten - Rock your Body Westbam-like ice in the sunshine(right on deutschemann/westbam mix) dk - murder was the bass dj arabesque & jakyro - strance (jakyro rmx) 12 angry men - Weapon three n one - reflect 2003 (part2) Ironbase - Maschine Eisenbass (Thee Clubhead Rmx) Fight Club feat. Laurent Konrad - Spread Love blim and rennie - 2 freaks Agoria - La 11eme Marche Player - Player 3 electronicat - amour sale eric sneo - ciao bella zok zok - number 3 Cesaria Evoria - Angola(carl craig mix) priceless - freak out tom hades - elektrodisco Te wałki wymiatają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 clubbasse.com znajomi qmpla - dośc znani, ale mi ta muza niebardzo odpowiada może Wam się coś spodoba... a macie może jeszcze jakieś linki do dobrego drum'n bass u ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 http://klubowa.dyskusje.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 clubbasse.com znajomi qmpla - dośc znani, ale mi ta muza niebardzo odpowiada może Wam się coś spodoba... a macie może jeszcze jakieś linki do dobrego drum'n bass u ? :mrgreen: O kurde - moze prywatnie są normalni, ale jako grupa... To są twórcy vixy itp. shitów :/ będąc w normalnym klubie lepiej nie wymawiać tej nazwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 clubbasse.com znajomi qmpla - dośc znani, ale mi ta muza niebardzo odpowiada może Wam się coś spodoba... a macie może jeszcze jakieś linki do dobrego drum'n bass u ? :mrgreen: O kurde - moze prywatnie są normalni, ale jako grupa... To są twórcy vixy itp. shitów :/ będąc w normalnym klubie lepiej nie wymawiać tej nazwy :) Nie wiem, DJe są znajomymi qmpla, a ja wole inną muze :D dnb :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Paul Oakenfold (Goa Mix) - Silver.(nie mp3) bo to piracki format.. ;-) oraz jego live mix in china tez kosiorek :-) latajaca transowa muza z przejsciami Paul Oakenfold - Northsky - Blackwatch :-) z nieludzkiego another worlda 01-tomcraft_-_live_at_mayday_polska-11-10-cable-2003-alc.(nie mp3) niezle z polsa nutką co do polskiej nutki - aural planet grajawszystko i niekiedy na zaq poziomie! no ale jak chcesz dobrych przejsc -> szukaj oakenfoldagoa mix silver i gold. zdecydowanie,,, pozdro 8) a tak OT. nie wie ktos gdzie kupic DJ D-One and The Holly Cross taki fajny secik zaczynal sie mixowanym HAHAHAHAHAHA... ilez tego szukammmmmm..... Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 clubbasse.com znajomi qmpla - dośc znani, ale mi ta muza niebardzo odpowiada może Wam się coś spodoba... a macie może jeszcze jakieś linki do dobrego drum'n bass u ? :mrgreen: Nie trawie tej muzyki i tego zespolu. A co do muzyki z przejsciami do poszukaj sobie dave 202 , Du monde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 teraz cos z nowosci 01-trance_energy_2004_-_johan_gielen_live_(538)-02-01-2004-xds.mp3 i 01-trance_energy-marcel_woods_live-sat-01-02-2004-1real reszta setow z tegorocznego te jest nedzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 teraz cos z nowosci 01-trance_energy_2004_-_johan_gielen_live_(538)-02-01-2004-xds.mp3 i 01-trance_energy-marcel_woods_live-sat-01-02-2004-1real reszta setow z tegorocznego te jest nedzna. skad masz te seciki? A z nowosci to polecam: Matt Darey @ Global DJ Broadcast on Party 931(02-02-2004) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Niby nie slucham takiej muzyki ale ten kawalek naprawde mi sie spodobal... RMB Feat. Talla 2XLC - Spring (Talla 2XLC Club Mix) Mozecie polecic cos jeszcze w tym klimacie ? PS. Poprawka - ATB podoba mi sie od dawna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ATB to eurodance:) a co do tych setow to jak juz mowile wczesniej to z huba dc++ adres servera: dchub.essentialsets.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ATB to eurodance:) a co do tych setow to jak juz mowile wczesniej to z huba dc++ adres servera: dchub.essentialsets.net Nie tylko - ja ssam glownie z FTP lub Slsk :wink: Uptade: Czasem zdarzaja sie perelki http://66.58.20.18:69/WEB/mp3list.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Na stronie www.ukta.tk pojawily sie 3 nowe sety: :arrow: Armin van Buuren - ASOT 134 Non-Stop In The Mix - (55:51) :arrow: Armin van Buuren - ASOT 134 The Newest Tunes Sele (56:27) :arrow: 3. Ben Lost - ASOT 134 Special - 05-02-2004 (56:51) Dla mnie mizaga 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Na stronie www.ukta.tk pojawily sie 3 nowe sety: :arrow: Armin van Buuren - ASOT 134 Non-Stop In The Mix - (55:51) :arrow: Armin van Buuren - ASOT 134 The Newest Tunes Sele (56:27) :arrow: 3. Ben Lost - ASOT 134 Special - 05-02-2004 (56:51) Dla mnie mizaga 8) Potwierdzam :wink: Sety sa idealne na sobotni wieczor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Pojawily sie nastepne super sety na www.ukta.tk Oto one : :arrow: Armin van Buuren - ASOT 135 The Newest Tunes Selected (12-02-2004) :arrow: Armin van Buuren Non-Stop In The Mix ASOT 135 (12-02-2004) 12.02.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...