janus Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dla mnie Steve Murano daje czadu tak samo jak Marc Van Linden slyszałem kolesi w akcji i sa the best przynajmniej dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 teraz cos z nowosci 01-trance_energy_2004_-_johan_gielen_live_(538)-02-01-2004-xds.mp3 i 01-trance_energy-marcel_woods_live-sat-01-02-2004-1real reszta setow z tegorocznego te jest nedzna. Jeszcze Ferry Corsten grał ... a Set Gielena to wg. mnie mistrzostwo swiata i aktualnie moj nr.1 na liscie setow. Polecam kazdemu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wielu innych gralo ale kurat tylko te dwa w miare da sie posluchac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 dobra wiem że to topik o muzie ale szukam czegoś innego a mianowicie oberazka na którym jest tak jakby cień typa w takiej masce jajk sie na bale czasem chodzi nie wiem jak mam tego szukac na google wiec prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 NIemoglem sie powtrzymac 8) : :arrow: Signum_@_Global_DJ_Broadcast_on_Party :arrow: Sara Calsworth rename to .mp3 :arrow: A kto lubi LIVE SETY to>> Mark Schulz Live@M.I.A. 03.2004#1 i Mark Schulz Live@M.I.A. 03.2004#2 Password: turbotrance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 housowe rytmiki prosto z Katowickiego INQbatora 8) ENJOY :!: :twisted: Fetish_for_Debbie_by_Twinn_and_Coffie Boogie_Mafia_-_Live_@_Fetish_House_(bR_edit) My Life mix troszke wolno sie ciagna ale warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 A jak ktos chce czegos lajtowego polecam sety: Call _Me_Baby_2_mixed_by_Levy_(12.12.2003).mp3 Dj_Matush_-_Around_The_Decks.mp3 pump_it_up_-_mixed_by_matush.mp3 Sex_and_Drugs_and_House_mixed_by_JJack_(08.10.2003).mp3 Call_Me_Baby_by_Levy_(10.10.2003).mp3 i'm_your_dj_-_mixed_by_jjack.mp3 wszystko to mozna zassac ze strony www.raveworld.net A jak cos mocniejszego to moim faworytem jest Chris Liebing :) i jego album Evolution. Pozdro dla wszystkich miłośników tej muzy :) xtc4ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ATB - Marrakech Blank & Jones - Mind of the wonderful Polecam naprawdę fajne lightowe utwory :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Heh sciagam muzyke z www.djmixes2k.com . Sety sa podzielone na kawalki, moze ktos wie jakim programem je polaczyc ;] :arrow: http://trance.spb.ru/music/ bardzo fajna strona z muzyką trance/vocal trance :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 polaczyc mozna np. Soundforgem a z kawalkow to polecam: mr.Spring - voyager junior jack - e samba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Juz wiem jak polaczyc ;] Poze byscie podawali linki do utworkow co podajecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 zna ktos jakies linki do stron www z TRACK listami setów?? Slucham glownie minimalu, schranzu, detroid techno, acid, aha jak ktos lubi takie light'owe klimaty jak tiesto, pvd itp to: tranceaddict.com / puredj.com osobiscie polecam: t-1000 Jeff Mills Dave Clarke Laurent Garnier Hydraulix Dave the Drummer Adam Beyer Marco Remus Marco Bailey Ben Sims Sven Vath Dj Amok DJ Arkus P James Ruskin Christian Vogel wszystko to i wiele innych znajdziecie za posrednictwem SoulSeek : http://www.slsk.prv.pl/ :D VON TANZ BIS SCHRANZ :D Pozdrawiam =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Kolejna dawka secikow;] :arrow: Airwavee - in the mix [01.04.2004] :arrow: Armin van Burren -ASOT 142-01.04.2004 :arrow: Matthew Dekay Part1 Part2 Part3 Part1/2/3 sciagamy programem NetPumper Jak chcecie moge wrzucic wiecej linkow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 aj nid HOUSE :]]] polecam stronke http://www.phatbass.com.pl ktorej Abram zapomnial wymienic ;) miodne seciki, zwlaszcza :banan: JuniorJacka :banan: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 aj nid HOUSE :]]] polecam stronke http://www.phatbass.com.pl ktorej Abram zapomnial wymienic ;) miodne seciki, zwlaszcza :banan: JuniorJacka :banan: pozdro Fakt zapomnialem :) ale za to moge wam podac(o ile jeszcze nie bylo tej stronki) www.clubtechno.pl gdzie jest bardzo duzo dobrej muzy do pobrania :twisted: Have a nice day :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ostatio slucham tego :arrow: Benny Benassi - The Mix Bardzo fajne nuty ;] Wszystkich milosnikow muzyki clubowej zapraszam w Piatki na NOC DJ-ów - RADIO DLA CIEBIE. Rozpoczyna sie o 18 00 a konczy o 5 00. Naprawde swietne sety/single. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dobra wiem że to topik o muzie ale szukam czegoś innego a mianowicie oberazka na którym jest tak jakby cień typa w takiej masce jajk sie na bale czasem chodzi nie wiem jak mam tego szukac na google wiec prosze o pomoc no prosze pomóżcie znaleźć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dla zarejestrowanych>> Czy wy tez nie mozecie niczego sciagnac z www.hottrance.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja osobiscie polecam DJ NOISERRA Gosc wymiata i to ostro http://www.djnoiserr.prv.pl Na stronie w wiekszosci sa remixy :twisted: Moje ulubione to: Dj Noiserr - Clubbers heaven is a place on earth (Josephine A. Cook rmx) Dj Noiserr - Sound Like A Melody (Polish Comedy Samples part 2 Mix) Dj Noiserr - Luvstruck2002 (Polish Comedy Samples Klubb Mix) Dj Noiserr vs. Dj Tomex - Get On The Move (Lotneecha Trance Mix) Dj Noiserr vs. Lumidee - Never Leave (Josephine A. Cook meets Poland Mix) Naprawde goraco polecam bo wymiataja strasznie 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dla zarejestrowanych>> Czy wy tez nie mozecie niczego sciagnac z www.hottrance.com ? Ja ssam wlasnie Ferry Corsten live @ Surface Nightclub Ottawa 15-03-2004.mp3 wiec cos masz nie teges :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Admin napisal ze restartuja server czy cos takiego. U mnie nadal nie dziala ;[ Kurde, od u innych moich kumpli da sie ssac wszystko a u mnie nic. Co to moze byc ? Wywala mi cos takiego>> :arrow: Sat Apr 17 10:10:36 2004 Error occured! Socket Error=10060 Connection refused. Please read user manual for more information. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...