Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a mi jak narazie "jakos" dziala, tyle ze wolno :| :| :|bardzo wolno, ale podobno ma byc lepiej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no włąsnie kiedy forum przestanie w koncu lamić bo to jest to masakra a o 21 to w ogóle juz nic sie nie da zrobić ktoś napisze czemu tak jest i kiedy bedzie dobrze czym to jest zpowodowane lub co kolwiek bo teraz to nic nie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no włąsnie kiedy forum przestanie w koncu lamić bo to jest to masakra a o 21 to w ogóle juz nic sie nie da zrobić ktoś napisze czemu tak jest i kiedy bedzie dobrze czym to jest zpowodowane lub co kolwiek bo teraz to nic nie wiadomo Zamiast pisac byle co i plakac, przeczytaj poprzednie posty, zwlaszcza admina marco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no włąsnie kiedy forum przestanie w koncu lamić bo to jest to masakra a o 21 to w ogóle juz nic sie nie da zrobić ktoś napisze czemu tak jest i kiedy bedzie dobrze czym to jest zpowodowane lub co kolwiek bo teraz to nic nie wiadomo Jest szansa, że na weekend już wszystko będzie działać na nowym serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ekhm a ja nie widze niczyich avatarkow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ekhm a ja nie widze niczyich avatarkow ;/pewnie zostaly wylaczone, zey serwa nie obciazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ekhm a ja nie widze niczyich avatarkow ;/pewnie zostaly wylaczone, zey serwa nie obciazactez tak mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 teraz do 15 totalna kicha az we mnie gotowalo sie ze nie moglem wejsc i odpisac na pare postow !!!! 10minut ladowania strony :> To się nazywa uzależnienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 teraz do 15 totalna kicha az we mnie gotowalo sie ze nie moglem wejsc i odpisac na pare postow !!!! 10minut ladowania strony :> To się nazywa uzależnienie :wink:tweak.pl powinien byc zakazany :!: bo uzaleznia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Troche sie wszystko przesunie, prawdopodobnie w poniedzialek stanie nowy serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 O prosze coś się poleprzyło . Forum szybciej chodzi no i obrazki pod nickiem działają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Troche sie wszystko przesunie, prawdopodobnie w poniedzialek stanie nowy serwer.to dziwne :? imo forum dziala juz lepiej dzis :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 DZIALA :!: :!: :!: DZIALA :!: :!: pozdrowka dla wszystkich dzieki komu juz jest lepiej :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 OMG ale forum kopa dostalo. :D :D :D Ogolnie to warto bylo czekac. Mam tylko nadzieje, że to nie będzie tylko takie chwilowe przyśpieszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 OMG ale forum kopa dostalo. :D :D :D Ogolnie to warto bylo czekac. Mam tylko nadzieje, że to nie będzie tylko takie chwilowe przyśpieszenie. nie no tak chyba bedzie juz na dluzej :D :D imo RAKIETA :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 :arrow: super, super... forum smiga jak trzeba. tego mi brakowalo :) podziekowania dla administracji za odpowiednio podjete kroki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 No śmiga pięknie. Ledwo kliknę a już zmieniony dział :) Tak powinno być zawsze :) Nawet przy 20k użytkowników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Wiem że miała być zmiana servera , ale chciałęm się dowiedzieć czy fakt że w zeszłym tygodniu forum chodziło jak chodziło było właśnie winą starego serwera ??? Nie wyrabiał przy obliczeniach?? I jeszcze jedno . Jaki był wcześniej server a jaki jest obecnie ??? Chodzi o parametry :wink: Prosze o wypowiedz kodoś kompetentnego Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 dlaczego ?? jak znajdę w szukaj interesujący mnie temat i chce włączyć się do dyskusji to wyskakuje mi Przepraszamy, ale tylko moderatorzy mogą odpowiadać na posty na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 dlaczego ?? jak znajdę w szukaj interesujący mnie temat i chce włączyć się do dyskusji to wyskakuje mi Przepraszamy, ale tylko moderatorzy mogą odpowiadać na posty na tym forum :arrow: no nie dziwne, ze tak jest. na tematy z archiwum forum Tweak'a nie odpowiada sie, bo jest to po prostu archiwum ;) tylko moderatorzy moga tam dokonywac zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Wiem że miała być zmiana servera , ale chciałęm się dowiedzieć czy fakt że w zeszłym tygodniu forum chodziło jak chodziło było właśnie winą starego serwera ??? Nie wyrabiał przy obliczeniach?? I jeszcze jedno . Jaki był wcześniej server a jaki jest obecnie ??? Chodzi o parametry :wink: Prosze o wypowiedz kodoś kompetentnego Pozdrawiam Mniejwiecej chodzi o to ze przez ostatnie 2 tyg wszystko chodzilo na jednej maszynie i stad te problemy. W tej chwili dysponujemy 2 serwerami z czego najprawdopodobniej 1 zostanie przeznaczony na serwisy barwkomp.pl a drugi na tweak i 2 male witryny. Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Podkręć to będziemy mieli lepszy serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 teraz juz jet loozik. zeby tak zostalo do konca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 No forum zapierdyla, że aż miło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Podkręć to będziemy mieli lepszy serwer ;) Na tej plycie glownej nie da sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Podkręć to będziemy mieli lepszy serwer ;) Na tej plycie glownej nie da sie ;)no to zrob drut-moda :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Podkręć to będziemy mieli lepszy serwer ;) Na tej plycie glownej nie da sie ;)no to zrob drut-moda :twisted: :Dchyba przy intelu nie dziala :( moze jakos softowo sie da podkrecic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nie wime czy tutaj powinienem (nie chce sie czytac :wink:) ale forum wreszcie zaczelo chodzic jak burza wiec dzieki aniolkom strozom i innym wmieszanym dobrodziejom, w mhz niech sie wam bozia odplaci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A ja własnie zauważyłem że czas podawany przy dacie wysłania danego postu nareszcie chodzi prawidłowo :lol: zawsze się spóźniał około 10 minut :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 spoznial sie o 10 minut, bo byl wolny serwer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...