Walker3d Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Hehe ale nowy server już jest tydzień a ja dopiero teraz to zauważyłem :lol: i to jeszcze o tej porze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A ja własnie zauważyłem że czas podawany przy dacie wysłania danego postu nareszcie chodzi prawidłowo :lol: zawsze się spóźniał około 10 minut :wink:Nie chodzi prawidłowo. Teraz się spieszy o minute. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Lepiej żeby się spieszył o minute niż spóźniał o 10 :wink: Może automatycznie oblicza różnice czasu . Przecież między najbardziej wysuniętym ponktem Polski na wschodzie a najbardziej wysuniętym na zachodzie różnica czasu wynosi 40 minut :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...