lisciasty Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 W zasadzie to pytanie powinno brzmieć : czy SiSoft Sandra jest dobrym programem?W teście płyty głównej na -12 V pokazuje mi -7.18 (!) Zasilacz firmy krzak, ale chyba nie aż tak badziewny, nie chce mi się w to wierzyć... Płyta Epox 8rda, procek dureń 1 k, jakaś tam pamięć... Jeśli ten program jest do niczego, to czym testować ? A jeśli się nie myli, to jak do cholery działa ten komp? ;) Pozdrawiam liściasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 12=7.8 :?: :!: a w BIOSIE jak masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Napięciami ujemnymi się nie przejmuj. One i tak obecnie nie mają żadnego stosowania. A czujnik, przy okazji, je zdrowo przekłamuje. U mnie pokazuje -15,7V a miernik mówi -12,22V :D Chcesz wiedzieć na 100% to miernik, ale IMO nie masz się czym przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...