poca Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jaki lol, przeglądam sobie forum. Patrz na posty i mój wzrok zatrzymał się na poście Niemca. A ja tak kurde, ja tego nie pisałem, zaraz, zaraz. Ja mam inny podpis. Wchodze sobie na profilu. Wszystko ok. Znów patrze ;]], a tu wszystko jasne. Niemiec ma mojego av ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jaki lol, przeglądam sobie forum. Patrz na posty i mój wzrok zatrzymał się na poście Niemca. A ja tak kurde, ja tego nie pisałem, zaraz, zaraz. Ja mam inny podpis. Wchodze sobie na profilu. Wszystko ok. Znów patrze ;]], a tu wszystko jasne. Niemiec ma mojego av ;]]Zostałeś wyplómkany ;D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Nie oglądało się filmów kung-fu, co? ;] plóm. I`ll let you try ma Plóm style :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Chwilka ... Paranoik ma monopol na pisanie Plóm Pocahontas na avatara z Plóm ...... To ja kce monopol na koszólki z [PLÓM] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a ma ktos breloczki z PLÓMkiem ??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Przygarnij PLÓMKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 PLÓM - connecting people :DPlóm - everyone's invited :]plóm - bi inspa:ed 8) EDIT : UEzzTSB6IFdBTUkgd1N6eXN0a2ltaQ0KTklFIGJlZHp pZXN6IG1pYWwgUGzzbWEgaW5uZWdvIHByemVk ZW1uYQ0KY3pjaWogcGzzbWtlIHN3YSBpIHBs8/N tYSBzd2Vnbw0KTkllIHBs821hag0KbmllIHBvcnphZ GFqIHBs821hIGJsaXpuaWVnbyBzd2VnbyBhbmkgemF kbmVqIGplZ28gcGzz8215IGt0b3JhIGplZ28gamVzd A0KaXRwDQoNClBMT09N paranoik pewnie qma o co chodzi:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 <--- <--- <--- <--- <--- <--- <--- :] :] Razem z Pocahontas'em podbijamy swiat. narazie zaczynamy od ofrum :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 plóm czy nie plóm.... o to jest pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Coś długo nie plóm, więc: PLÓM :lol: (btw takie plóm potrafi człowieka zrelaksować) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Coś długo nie plóm, więc: PLÓM :lol: (btw takie plóm potrafi człowieka zrelaksować) :lol: plóm :) rzeczywiscie jakos mi lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jak sobie Plómkniesz to zaraz czujesz ulgę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Albo jak komus PLÓMKNIESZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PLÓM ;] Mandarynko co z Twoimi fotkami w "pokarz swoja twarz" ?? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 mandarynko - czy twoj maz ma na imie michal i kiedys byl farbniety na czerwono :lol: ??? ;) PLóóóóóM !!! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ja sie wylamie i powiem: POMIDOR :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ni! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 plómiesz więc jesteś! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Nei (??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 eh :/ dzisiaj sobie nie plómknąłem, więc plóm :] btw nowe pytanie :] ile postów już dzisiaj naplómkałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Prosze mi tu nie plóóóóómkowac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToLeK Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Czasami po przedawkowaniu piwka można zrobić PLÓM ! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PLóM 4 all :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PLóM 4 all :twisted:dzieeekiii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Moj maz nie ma na imie Michal i nie mam nic wspolnego na szczescie ani z nim ani z jego zona.Aha no i przeciez nie mam jeszcze meza :) Poprostu kiedys tak na mnie ojciec powiedzial i jakos takos zostalo :) A fotek chyba na razie nie bedzie bo nie mam zadnych na kompie :( Plóm wam dobrzy ludzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 i teraz wszyscy razem na trzy-cztery ok? : trzy-cze-ry PLÓÓÓÓÓÓÓÓMMM :? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 niech was Ploom blogoslawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 niech was Ploom blogoslawi :)Ploom zaplac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 choroba o nazwie "PLÓM" jest bardzo niebezpieczna!!!! Niedawno do przychodni zaczeli masowo przychodzic ludzie twierdząc ze podręcili sobie mózg ale za malo vcore-a dali i sie zawiesili!! a i na dodatek ciagle powtarzaja PLÓM, PLÓM i PLÓM. W niektorych przypadkach tylko odzywa im sie spea....tfu ciągle wyją iju iju iju iju i powtarzaja: CPU OVERHEAT, CPU OVERHEAT!! Zenek Brzęplómczykiewicz Doplómwidzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...