Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 PLOM ja chce avatarka PLOM zaczynam strajk PLOMkowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Plóm Plóm Płóm] No może jesczcze jedno plóm Ile mi tu będziesz plómkał, co ? Plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 PLOM ja chce avatarka PLOM zaczynam strajk PLOMkowy Przyłączam się, może sie oplómójmy i jakieś plómohasło by się poplómiło...... Plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Po plum jest plim po plim mam zalanych sąsiadów, szkoda ich chlip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Po plum jest plim po plim mam zalanych sąsiadów, szkoda ich chlipNo a kto ich tak zaplómił ? plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Plóm Plóm Płóm] No może jesczcze jedno plóm Ile mi tu będziesz plómkał, co ? Plóm Taki kozak jesteś?? Jak Cie zaraz plómkne to zobaczysz plómki na suficie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Plóm Plóm Płóm] No może jesczcze jedno plóm Ile mi tu będziesz plómkał, co ? Plóm Taki kozak jesteś?? Jak Cie zaraz plómkne to zobaczysz plómki na suficie. :D no no uwazaj z tym plómkaniem, bo jak ja cię plómknę to już żadnego plóm nie zobaczysz:wink: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Nie plómkuj mu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm,plóm,plóm,plóm..... Kto by pomyślał,że to tak wciąga 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Nie plómkuj mu :wink:Jak będę chciał to sobie poplómam i tyle :Plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm, plóm Wilkie wielplólmne PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Coś się zaplómkałem Plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plómranoc wam:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Nooo .... plómranoc i słodkich plómków :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm,plóm,plóm,plóm..... Kto by pomyślał,że to tak wciąga 8O 8O 8O a to dopiero niewinny początek :D Plum 'n' plóm ain't tweak pollution Plum 'n' plóm ain't gonna die Plum 'n' plóm ain't no pollution Plum 'n' plóm it will survive, yes it will Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm ... i witam userow w nowej roli ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 wow gratuluje. widze, ze doploomkales sie moderatora. i dobrze Ci tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm ... i witam userow w nowej roli ... ;)boshe.. kolejny moderator... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm,plóm,plóm,plóm..... Kto by pomyślał,że to tak wciąga 8O 8O 8O a to dopiero niewinny początek :D Plum 'n' plóm ain't tweak pollution Plum 'n' plóm ain't gonna die Plum 'n' plóm ain't no pollution Plum 'n' plóm it will survive, yes it will Always look on the PLÓM side of life PS. Należał Ci się mod GNZ :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 plóm ... i witam userow w nowej roli ... ;) No prosze jak to sie niektorzy plómkają na te stołki Plóm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Sweet home plómlabama... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Sweet home plómlabama... "(...)Where the skies are so plóm :lol: Sweet Home plómlabama :lol: Lord, I'm coming home to you :lol: (...)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Plóma na plócji plócomotywa, ciężka, plómobla i plóm z niej spływa .... Julian Plówim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale mam dzisiaj plómbe.ahh ten dzien kobiet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wpadłem sobie plómknąć przed snem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wpadłem sobie plómknąć przed snem ;]Nie idź spać, nie warto. Jeszcze będziesz miał płómszmary. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 eeeee.nie ma na co plómkac.ciagle to samo! tylko sobie plómnac w glówke........... i PLÓM dopisac ofkorz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plómdobry :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A avatarki dalej wyplómione. Ja plómtestuję i to stanowczo. :evil: UPDATE Ale, do jasnego plóma, nie wszystkie. Czy my, wyplómieni, jesteśmy na jakiejś czarnej plómliście :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plóm z rana pomaga na cere wiec PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 No :!: PLÓM z avatarkiem jest znacznie lepsiajszy :P No to PLÓM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...