Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 PLÓM mam nadzieje, ze loodzie na forum beda juz normalnie do mnie PLÓMkac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nie wiem, to wszystko zależy od PLÓM. Ale mysle ze PLÓM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :plum: :plóm: ;] [; ;] [; ;] [; ;] [; ;] [; ;] [; ;] [; ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Avatary wróciły! :D Teraz radzio_ okaż skruchę, a być może Święta Inkwizycja okaże Tobie łaskę Już po Ciebie jadą! ehhhh cos mi nie wyszla ta proba opanowania swiata (od forum zaczynajac 8)) dobra przyznaje sie do porazki .... kto nastepny bedzie opanowywal swiat ????? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Pinki i Mózg :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Pinki i Mózg :Dnieeee.. moze Ty sir Afeenie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :?: :!: czyzby byly nowe ikonki?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :?: :!: czyzby byly nowe ikonki?? :>nom. fajne nie ? :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :?: :!: czyzby byly nowe ikonki?? :>nom. fajne nie ? :plum: :Plóm: nie :P :Plóm: :plum: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Plóm, plum albo jak ktoś nie umie czytać: :Plóm: :plum: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :?: :!: czyzby byly nowe ikonki?? :>nom. fajne nie ? :plum: :Plóm: nie :P :Plóm: :plum: :mrgreen: jek nie to nie :wink: klucic sie nie bede :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: :?: :!: czyzby byly nowe ikonki?? :>nom. fajne nie ? :plum: :Plóm: nie :P :Plóm: :plum: :mrgreen: jek nie to nie :wink: klucic sie nie bede :mrgreen: O mój Ty Przenajplómiasty Plómie miłościwie nam panujący :!: Cóż za Wersal :!: :lol: Czyżby nastała nowa era na TWEAK'u :?: :wink: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 oto mała prezentacja moich plómwatarkoof ;) jak ktos chce któryś z nich z "wygrawerowanym" nickiem na nim prosze pisać ;) niedługo większy wybór ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 oto mała prezentacja moich plómwatarkoof ;) jak ktos chce któryś z nich z "wygrawerowanym" nickiem na nim prosze pisać ;) niedługo większy wybór ;P No to jeszcze powinieneś zrobić kilka w wersji plum :wink: Są tacy, którzy się za nimi opowiedzą :D :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 oki , to nie bedzie problemu , bo mam je zapisane w formacie PSD i w nim mozna zmieniac napisy itp itd ;] no ale to jest WERSJA PLÓM , każdy i tak sie domyśli jak wersja PLUM będzie wyglądała :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 plÓm :plum: (:?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 plÓm :plum: (:?:)Pewnie coś mu splÓmpuchło :oops: :wink: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a tak na marginesie to mam inny troche avatarek :P :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 czcionka z PHPBB to oficjalna czcionka PLÓM widze :D to jak ktos chce avatarka to pisać :D GG#2731070 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 No to się przyplómiłem do plómavatarścianki. :wink: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 plóm :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 co wy bez mojego plómyslu byscie wyplómkali???? :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a moze taki model avatara :D > zamiast Ó to > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 PLÓM zaplómiło mi avatarka, a może plómavatarka??? To właśnie PLÓM powinno byc wszedzie zamiast czerwonych łapek... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a moze taki model avatara :D > zamiast Ó to > Jak się komuś spodoba, to czemu nie :?: Ja tam wolę swoje plómpinezki :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Astex - czekam na więcej plómav :D "Plóm - just do it :D" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Pinki i Mózg :Dnieeee.. moze Ty sir Afeenie ?? Oczywiście! Dobra: jak Dżordż Busz nie prześle mi $100000000 i żywopłotu to będe musial powiedzieć NI! W oczekiwaniu na kasę proponuję obejrzeć ten oto filmik o kotach (najlepszy jest ten przed lustrem) Ja ryłem z tego z pół godziny :lol: a tak na marginesie to mam inny troche avatarek :P :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: To jest najnowszy model kropielnicy Hiszpańskiej Inkwizycji? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 frstjob gdyby nie ograniczenie do 6 KB to bym robil nieco lepsze ;] ale jeszcze sie obada :) a tak powiedz > wolisz napis Plum , Plóm czy Pl :Plóm: m ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 frstjob gdyby nie ograniczenie do 6 KB to bym robil nieco lepsze ;] ale jeszcze sie obada :) a tak powiedz > wolisz napis Plum , Plóm czy Pl :Plóm: m ?? Pewnie że Pl :Plóm: m :lol: jakbys miał czas i w ogóle to ew. możesz dowalić na moim AV Pl :Plóm: m-a bo mój aktualny mi się podoba :D Plóm opanowuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Oczywiście! Dobra: jak Dżordż Busz nie prześle mi $100000000 i żywopłotu to będe musial powiedzieć NI! W oczekiwaniu na kasę proponuję obejrzeć ten oto filmik o kotach (najlepszy jest ten przed lustrem) Ja ryłem z tego z pół godziny :lol: lolowate plóm plómcatki :lol: moniplómowi sie oplómkało :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...