Niemiec Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja prosze swoj avatar z zachowanie m animacji i z napisem PL:plóm:M :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 frstjob na zyczenie ;] niestety twój avatar troche małych wymiarów więc troszke napis zasłania :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a co do NIEMCA .... nie wiem czy uda mi sie zachowac animacje , bo troche nie wiem jak w PHOTOSHOPIE sie robi GIFY ruchome ... więc moze byc problem ale spróbuje ;] (moje poświęcenie powinno byc nagrodzone RANGĄ > nie uczestnik a > PLÓM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ale nie robcie z tego topiku jakiegos warsztato bazaru - to jest plóm topik na glupoty i juz znow z tematu schodzicie :(((( standardowo walne PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 dla niemca ;] > plóm ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 do [gluteus maximus] te plóm avatary :? wracajac do tematu : plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ograniczając się do 6 kb zrób coś fajnego od zera :~ ps.Niemiec juz chyba wiem co i jak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 yeee ale mam wyplómczasty avatar :]]] buhehehehehe... plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 poporostu plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Plóm ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 AsTeX zrób i dla mnie plómowego avatara :] Tak żeby napis był obok banana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Plóm przed snem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a dostane range plóm ?? :) zaraz sie zabiore , tylko jeszcze nie umiem pewnej zeczy ale sie postaram edit dla blantmena :D > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 PLÓM na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A co tam zaplómiłem też swoj avatar PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: jak moj komita bedzie mial 6kb to QL. napis moze byc bez kroliczka tak za nim og ory do dolu a jak bedzie sie jeszcze poajwial na poszczegolnych kladtach to bedzie gites ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 AsTeX BIG Plóm za avatara :] Yeah !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nie YEAH !!! tylko PLÓM !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :plum: :Plóm: ja czekam na swojego do jutra ;] plumbranoc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Plóm ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to ja tez spadam plómkać :Plóm: doplómkoc :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ja również :] Plómbranoc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Może ktoś streścić strony 2 - 20 ? na razie dopatrzyłem się migracji z plum -> plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 plóm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 tak myślałem... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 frstjob na zyczenie ;] niestety twój avatar troche małych wymiarów więc troszke napis zasłania :] spróbuj wstawić w lewym dolnym rogu :wink: Dzięki za plómav :D PLÓM :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 No plóm I jak ktoś ma kacyka "po dymku" to polecam vitaburlecytyne w tabletkach, po pół godz stawia na nogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 chyba sobie odpuszczę - przebilem się przez chomiki - plómkam sobie z tego tematu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Pierwszy plóm dzisiaj :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Drugi :Plóm: :plum: Ale za to podwójny :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...