Hipo Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Plum z rana :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 plóm? ;]a jesli nawet to co ??? :lol: plóm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 plóm plóm plóm :D Polska - Anglia > Plóm - Ziobro :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ;( ;( ;( wy macie takie fajne plómy :Plóm: a ja niemam zadnego plóma :plum: ;( ;( ;( niech :Plóm: i :plum: bedzie z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 :Plóm: plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja tez wlasnie wstalem... :) no to :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 o domena którą dodałem tez sie tam znalażła :D na poczatku :D jestem plómliwy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 plóm z rana jak śmietana :> :Plóm improved: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Od piątku, od godziny 15:00 byłem odcięty od PLOMnetu - musiałem wyjechać. To jest naprawdę niezdrowe :!: :!: :!: Ale już jestem w domu. PLÓÓÓÓÓÓÓÓÓM :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 wiecie co??? to jest absolutna zniewaga!!! zainstalowalem sobie emoty.com full original 2.8 VIP do GG i co widze???????? jest tam nasze ukochane :plum: z podpisem.... krolik no toz to sie do gazet nadaje.... ; :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Dijkstra na plómzydenta!!! (W uznaniu zasłóg (założenie tego topica) na rzecz ruchu plum). :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Dijkstra na plómzydenta!!! (W uznaniu zasłóg (założenie tego topica) na rzecz ruchu plum). :plum:A do jasnego plóma :!: A co Ci złego zrobił Dijkstra :?: Przecież w tym kraju każdy, który wyląduje w tzw. elitach władzy idiocieje po jakimś czasie i zapomina o jakiejkolwiek przyzwoitości. :twisted: PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 :plum: dopiero wstalem :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 :plum: dopiero wstalem :Plóm:No to plóm dobry :D :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nowa czesc do wierszyka mojego z podpisu :D Zamiast cześć, to od dziś plóma Kazdy w Zabrzu to juz kuma :) moze ulozymy dlugi wiersz wspólnie :P zaczniemy go od moich 4 zwrotek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ale plóm a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 PLÓM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 co znaczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ó Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 plóm plóm napada dookoła plómów gromada, plóm, plóm atakuje, zadnej litosci nie czuje... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 No to do jutra! Idę z moim kochaniem nieco się naplómkać. Nie wiem tylko jak to jutro będzie w robocie. Ale podobno na kaca najlepsza jest praca :wink: . PLÓM z Wami :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 No to do jutra! Idę z moim kochaniem nieco się naplómkać. Nie wiem tylko jak to jutro będzie w robocie. Ale podobno na kaca najlepsza jest praca :wink: . PLÓM z Wami :Plóm: plóm plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 PLUM jest wszedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 plóm (za)wsze i wsze(dzie) bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 co sie do plum z forum dzieje?? raz sie laduje a raz nie ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...