Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: jak widac troche. i caly czas sie zwieksza ta liczba :plum: to teraz jest PLIM? dobrze ze tu zajzalem,bo bylbym nie na czasie :) jestes nie na czasie, bo to zrobilem male plum przy pisaniu :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 PLIM to jakaś marna podróbka z tajwanu. :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to zaczął się nowy plómtydzien :D ale jak ja nienawidzę plóniedziałku :evil:!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: ide PLÓMkac na cwiczeniach i tak od 9:40 do 17 ;[ jak ja niecierpie poniedzialkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: ide PLÓMkac na cwiczeniach i tak od 9:40 do 17 ;[ jak ja niecierpie poniedzialkowa ja dzisiaj oplómkałem szkole i plómkam w domku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Bleeeeeee na 16 dzisiaj :evil: A w czwartek laborki i ćwiczenia a mi się tak nie chce plómkać na wejściówki :evil: Coż - życzę Wszystkim miłego Plógodnia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Gdy cię życie|za pysk bierze " " zagwiżdż tylko|w dobrej wierze " " A znajdziesz w nim|sporo radości " " Więc " " Zawsze z humorem|na życie patrz " " Zawsze z humorem|życiem się ciesz " " Jeśli życie ci docina|musi być w tym twoja wina Życie jest do [gluteus maximus],|to tylko wygłupy " " Więc pamiętaj, póki żyjesz|Że najlepiej ten się śmieje " " Kto zawsze|śmieje się ostatni :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: No i podpisał listę obecności. :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 zaplómisty bannerek :) podoba mi sie to cieniowanie :> myslalem, ze we flashu zrobione, a jednak nie :> pozdr i niech plóm będzie z wami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: : :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: ide PLÓMkac na cwiczeniach i tak od 9:40 do 17 ;[ jak ja niecierpie poniedzialkowa ja dzisiaj oplómkałem szkole i plómkam w domku :wink: No to ladnie oplómalasz, a ja musze juz od 9 zaplómiać w plómocie PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: cosik mi plóm nie wyszło :plum: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: cosik mi plóm nie wyszło :plum: :Plóm: :Plóm: my o tak wiemy o co chodzi ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum: ide PLÓMkac na cwiczeniach i tak od 9:40 do 17 ;[ jak ja niecierpie poniedzialkowa ja dzisiaj oplómkałem szkole i plómkam w domku :wink: No to ladnie oplómalasz, a ja musze juz od 9 zaplómiać w plómocie PLÓM oplómałem dzisiaj szkole bo wczoraj plómałem na desce 10 godzin :D i nie moge chodzic bo mnie nogi napierplómaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :plum::plum::plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum::plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum::plum::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Skoro na forum testowym ostał nam się jeno plóm, albo plum, jeżeli ktoś sobie tak winszuje, to może należałoby zmienić nazwę na forum plómowe. I wara wszelakim testerom od miłościwie panującego nam plóma. Niech testują sobie gdzie indziej :wink: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Chyba to nie przejdzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Chyba to nie przejdzie :/Ale pomarzyć można :P Wolny kraj (podobno) i wolne forum w końcu mamy :wink: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja tez odplómalem szkole wiec :plum: z wami i ide poplómkac :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Chyba to nie przejdzie :/Ale pomarzyć można :P Wolny kraj (podobno) i wolne forum w końcu mamy :wink: :Plóm: :plum: nooo, ale jak sie zamarzysz i nie przejdzie to smutno ci bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to juz po zajeciach dzisiaj :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to ja sobie plómne :Plóm: ps: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm:czy jestes pewien swojej decyzji??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ten ładniejszy :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 wogole oco chodzi z tym plum itp ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...