kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No dobra, PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 sir Afeen -> idzie mi jak krew z nosa, mam nadzieję, że do jutra ściągnę. A z polskim lektorem to trochę kicha, dorwałem kiedyś z nim wywiad i mówił, że jest fanem Pythonów i starał się jak najwierniej oddać dpwcipy :wink: Ehh, :Plóm: zapraszam do "Ministerstwa Głupich Chodów" po dotacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 okej ide spac plómbranoc :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mam propozycje kolejnej ikonki, zeby wszystkim dogodzic proponuje dodac opcje :ploom: i ikonke dla niej :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mam propozycje kolejnej ikonki, zeby wszystkim dogodzic proponuje dodac opcje :ploom: i ikonke dla niej :] nie to moze byc :rotfl2: :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 a jest juz :rotfl: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 a jest juz :rotfl: ??oo no faktycznie nie ma :/ no to moze byc :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 wiecie co??? moze byc nawet :rotfl90210: ja juz ledwie w literki trafiam, plómbranoc. cale szczescie ze ten dury plómniedziałek juz za plómem ;) :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Plómkać każdy może jeden lepiej a drugi gorzej :!: Plóm :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Na dobry poczatek pieknego dnia: :plum: plóm: P.S. Odkad dolaczylem do ruchu plum, wszystko mi sie udaje, pogoda sie jakas ladna robi w tym Krakowie i w ogole jest pieknie takze :plum: :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Na dobry poczatek pieknego dnia: :plum: plóm: P.S. Odkad dolaczylem do ruchu plum, wszystko mi sie udaje, pogoda sie jakas ladna robi w tym Krakowie i w ogole jest pieknie takze :plum: :plum: :plum: Ruch :Plóm: hehehe a po 150 stronach topicu okaże się że PLÓM to nowe karty do telefonów :lol: :Plóm: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :plum::Plóm::plum: :D zajebiste ;] narka, trzeba o 7.00 wstac, milego plu/ómkania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 plómbranoc, bo mam na 9:40 cwiczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nooo, ale jak sie zamarzysz i nie przejdzie to smutno ci bedzie :P A co tam. Jakoś to przeżyję. Ale to właśnie dzięki marzeniom rozwija się cywilizacja. :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 okej wstalem i juz o plóm :Plóm: mysle :D ide dzis do szkoly do tych :Plóm:ków :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 mam propozycje kolejnej ikonki, zeby wszystkim dogodzic proponuje dodac opcje :ploom: i ikonke dla niej :] Mój chomik! ;] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mój chomik! ;] :Plóm:No to wrzuć go do emotek z opisem: :Chomik ParanoiKa: :wink: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mój chomik! ;] :Plóm: No to wrzuć go do emotek z opisem: :Chomik ParanoiKa: :wink: :Plóm: :plum: Wlasnie ! Nastepnie trzebaby wrzucic: oraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 czasem brakuje mi na forum takiego gifa: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: :gitara: :kijem: ploom, gitara, kijem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ploomdobry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: :gitara: :kijem: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 plómdobry dla wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ...może zechciałbyś wyjaśnić raz jeszcze, jak można wykorzystać owcze pęcherze w celu zapobiegania częsieniom ziemi...? PLÓM Wpierw wyjąć musisz świętą zawleczkę... potem masz zliczyć do trzech... nie mniej, nie więcej. Trzy ma być liczbą do której liczyć masz... i liczbą tą ma być trzy. Do czterech nie wolno ci liczyć,|ani do dwóch... masz tylko policzyć do trzech. Pięć jest wykluczone. Gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności osiągnięta zostanie... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: :Plóm: :gitara: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm:v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: ..... eee.... wole :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Sorry, ale nie po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło cię !!?!?!? :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Plóm-Plozja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Cze ale jestem dzisij wplómbiony PLÓM k... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...