sir Afeen Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Wpierw wyjąć musisz świętą zawleczkę... potem masz zliczyć do trzech... nie mniej, nie więcej. Trzy ma być liczbą do której liczyć masz... i liczbą tą ma być trzy. Do czterech nie wolno ci liczyć,|ani do dwóch... masz tylko policzyć do trzech. Pięć jest wykluczone. Gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności osiągnięta zostanie... :Plóm: Dobra! RAZ.... DWA....... PIĘĆ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :lol: :plum: :plum: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :Plóm::Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 panowe i pólmkacze czemu na forum testowym sie nabija posty ja myslalem ze to sie nie liczy :evil: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I tak licznika nie ma to co sie przejmujesz ??? :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I tak licznika nie ma to co sie przejmujesz ??? :Plóm:jak nie ma jak jest w profilu :wink: plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 No ale nie widać go :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 eee, jesli myslisz ze robimy to dla licznika to jestes w bledzie robimy to dla :plum: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 tak :D bez nas nie bylo by legendy i :Plóm: :ploom: :gitara: i wogole :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Przeciez kazdy wie ze za kazdy post dostajemy talon na balon jak juz uzbieramy 1000000 to polecimy w kosmos i bedziemy najwyzej postawionymi urzytkownikami Tweak'a :P Plóm :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 wywaliło mi powiadomienia a niech to :Plóm: trzasnie :kijem: :plum: :arrow: :Plóm: :arrow: infinity.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja sie nie przejmuje tylko zylem w plómowatym bledzie :plum: :ploom: :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 no wiedzisz ile :Plóm: niesie radosci :D :ploom: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: wyplumiaste :D :plum: :kijem: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 mała rzecz, a cieszy :D :plum: :ploom: :gitara: :plum: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Poplumkalem cobie gdzies ;-) :plum: aaa : Jarrow - 1912 r. Proszę! Kłopoty z młynem|- O Nie! Co się stało? Edno z żardło środu.|- Słucham? Edno z żardło środu.|- Nie mam pojęcia, o czym mówisz. Jedno z żaren wypadło z mimośrodu. - Ale co to znaczy?|- Nie mam pojęcia. Pan Wentworth kazał mi tu przyjść|i powiedzieć, że młyn się popsuł. Nie spodziewałem się|hiszpańskiej inkwizycji. Nikt nie spodziewa się|hiszpańskiej inkwizycji. Naszą metodą jest zaskoczenie...|...zaskoczenie i strach... ...strach i zaskoczenie.|Mamy dwie metody: strach i zaskoczenie... ...oraz bezwzględną skuteczność. Mamy trzy metody: strach,|zaskoczenie i bezwzględną skuteczność... ...oraz fanatyczne oddanie Papieżowi. Mamy cztery ... nie ...|Naszymi metodami są... Wśród naszych metod|można wyróżnić takie elementy jak... ...zaskoczenie, strach...|Wejdziemy jeszcze raz. Nie spodziewałem się|hiszpańskiej inkwizycji. Nikt nie spodziewa się|hiszpańskiej inkwizycji. I powiem jeszcze PLÓM , PLUM :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I powiem jeszcze PLÓM , PLUM :Plóm: :plum:O :!: Aleś ty nienowoczesny. :wink: Teraz to się plómka nieco bardziej. O np. tak: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Widze ze wszyscy kochaja mojego fikajacego krolika :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: Niah niah niah ;] Paranoik chyba się nie obrazisz, jak porwe Twojego chomika :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ahha zajebiste te chomiki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :Plóm: :plum: :ploom: :gitara: :kijem: huuurrrrraaaaaaaa mam swoja ikonke ;] :ploom: ;] :kijem: tez jest ok ;] TEST. Nie tknalbym CCCP :kijem: :lol: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Sir Afeen-> Faktycznie są najlepsze z "Latejącego..." :D Jak obejrzę całe dokładnie dam znać :wink: PLÓM! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :Plóm: :ploom: :Plóm: i jeszcze :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 O, gdyby nie ukrzyżowanka|w tym kraju byłby niezły bajzel. :plum: Mamy podstawy, by sądzić,|że ukrywasz niejakiego Briana z Nazaretu, członka organizacji terrorystycznej,|Judeańskiego Frontu Ludowego. :Plóm: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jesli to nasza ostatnie spotkanie po umiesczeniu poprzedniego posta ;] ;] ;] to dziekuje za pobyt na tweaku :> mamie, tacie, kotu i pozdrawiam Adama Malysza ..... eee.... no i plóm 4ever !bedzie mi Ciebie bardzo brakowalo :Plóm: mi Ciebie tez ;] ale moja dziewczyna ma niemieckie obywatelstwo :> to sypiajac z nia bede sie czul, prawie tak jakbysmy znowu byli razem :] :] :] :] :] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 przemilcze to :kijem: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 joke :> zebys sie nie obrazil tylko :> twoja zielona pukawka wygląda groznie :> :> :> hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jak pisalem to sie nie obrazam ;] a pukawka jest prawdziwa. jakbys ogladal kreskowki to bys wiedzial, ze mozna nia pol planety wysadzic :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 joke :> zebys sie nie obrazil tylko :> twoja zielona pukawka wygląda groznie :> :> :> hehehejoke :> zebys sie nie obrazil tylko :> twoja zielona pukawka wygląda groznie :> :> :> hehehe zapomnialbym :> PLÓM PLÓM PLÓM :>joke :> zebys sie nie obrazil tylko :> twoja zielona pukawka wygląda groznie :> :> :> hehehe zapomnialbym :> PLÓM PLÓM PLÓM :>joke :> zebys sie nie obrazil tylko :> twoja zielona pukawka wygląda groznie :> :> :> hehehe zapomnialbym :> PLÓM PLÓM PLÓM :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...