DEFENCE Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No, dobra wezmy kamienie Bierzemy dwa z zadziorami, dwa płaskiei paczkę żwiru. i idziemy na blur-powcow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No, dobra wezmy kamienie Bierzemy dwa z zadziorami, dwa płaskiei paczkę żwiru. i idziemy na blur-powcow :twisted: ... i jeszcze garsc malin i 2 marchewki na podroz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ktoś rozjechał nasze PLÓM - sabotaż :D:D:D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Noo .... Paranoik nie plómka i temat się rozjeżdża :lol: Może jak plómknie to wróci do normy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ktoś rozjechał nasze PLÓM - sabotaż :D:D:D :Plóm: Pewnie zwolennicy blurp'a :gitara: :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Nie ma co otwartej wojny robić :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 znowu mialem przerwe w plómkaniu ale co tam :Plóm: :ploom: :plum: i niech :plum: ma was w swoeje opiece :] ;P :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a ja w koncu mam troche czasu dzisiaj... uups, juz wtorek... :/ po prostu PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 yeah skończyłem Prince of Persia: Sands of time :D Extra zakończenie, PLÓMbaroc bo już 2:30 :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 I niech :Plóm: bedzie z nami!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Uuuuuuu a dzisiaj Sikora rano nie było :? Sam zostałem :Plóm:No przecież pisałem, że jadę na szkolenie :D . I żądasz ode mnie, świadomości rano. Tak się wyszkoliliśmy, że wczoraj to cały dzień byłem sprawny inaczej :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Plómdobry Sikor :) Ja myślałem że szkolenie będzie trwało krótszy okres czasu :wink: Ide się ubierać i na plómkną maturę z polskiego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 dobry dobry :D plóm! BLATMEN :arrow: powodzenia!! niech plóm bedzie z Toba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Plómdobry Sikor :) Ja myślałem że szkolenie będzie trwało krótszy okres czasu :wink: Ide się ubierać i na plómkną maturę z polskiego :?Co do czasu szkolenia to miałeś rację. Jak przyjechałem w niedzielę do domu, nieco przeszkolony :wink:, to moja Kasia patrząc na mnie (chyba wyglądałem dosyć ciekawie) powiedziała, że też chce się czegoś nauczyć, no i poszliśmy na korepetycje :wink:. Stąd moje samopoczucie i całkowita nieprzydatność do użycia w poniedziałek. A co do maturki to się trzymaj. Niech wszystkie plómy będą z Tobą, a żaden blurp niech Ci nie podstawi nogi. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 BLANTMEN, na pewno PLÓM Cię nie opuści w potrzebie. SIKOR tobie też gratuluję udanego weekendu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 hmmmm ........ dawno nie plómałem :wink: plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Walne PlÓMa bo niemam co robic. :gitara2: :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 To ja też się dołącze ;) PLÓM :plum: a poza tym :ploom: Roxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jeszcze dzis nie powiedzialem plómowcom :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Dobrze poszło :) Plóm był ze mną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 SIKOR tobie też gratuluję udanego weekendu :D Fakt, weekend był zaplómiatsy, gorzej w poniedziałek - czułem się jakby jakiś blurp się za mnie zabierał :wink: . Dobrze poszło :) Plóm był ze mną :D A reed ciągle coś tam mówi, że blurp jest niby lepszy, a to PLÓM się Tobą opiekował. :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jeszcze dzis nie powiedzialem plómowcom :gitara:No jak wy macie taki elektorat to gratuluje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Oj reed widze ze ostro znami pogrywasz. :x Wiec odpowiem blurpowcom tak samo Ale specjalnie w tym watku zebyscie nas nie dogonili :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 REEDOWI i jego blurpowym wasalom oraz szpiegom i wichrzycielom mówimy kategoryczne PLÓM :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 PLÓM !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 PLÓM !!!ar ju siur ze PLÓM?? a moze plóm ?? :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 :veryevil: :gitara: :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wunat ty przeciez jestes blurpowcem wiec niewstydz sie i przejdz na DOBRA strone PLÓma a zaprawde powiadam ci poczujesz sie lepiej :regulamin: :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 :veryevil: wole ciemna strone mocy :veryevil: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A ja tam nie dam się tak łatwo przekręcić ;) PLÓM (ew. plum) i bAsTa!!! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...