elpresspl Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Plóm dobry :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Raczej blurpy wieczór :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Raczej blurpy wieczór :] No nie wiem jak Ty, ale ja właśnie wstałem. Tweak chwilowo przekłamuje i nie podaje właściwego czasu. A tak poza tym z blurpami to raczej tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66013 :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 plóm :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Raczej blurpy wieczór :] No nie wiem jak Ty, ale ja właśnie wstałem. Tweak chwilowo przekłamuje i nie podaje właściwego czasu. A tak poza tym z blurpami to raczej tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66013 :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: U mnie wczesna pora (11 wieczorem) Bede sobie blurpal gdzie chce :] Wstretne PLÓM'y ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 i kolejny tydzien sie zaczal :( ja juz chce weekend. :plum: :ploom: -el' Presidente- => Lianowa solidarnosc lianowa solidarnoscia, ale jak chcesz blurpac tu to lepiej wyjdz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 i kolejny tydzien sie zaczal :( ja juz chce weekend.Daj trochę pożyć nowemu tygodniowi :wink: Wstretne PLÓM'y ;) A w czym to niby blurpy są mniej wstętne :?: :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 tego tygodnia nie lubie bo mam zajeca od 9-10 do 16-18 a w drugim tygodniu mam od 9-11 do 12-14. chcialbym zlapac osobe, ktora mi plan ustawiala to osobiscie bym jej podziekowal. jakby problemem bylo ustwaienie planu przez 2 tygle od 8 do 13 :/ :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 No to rozkładzik masz faktycznie, że tak powiem, zablurpisty :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 plómdobryyyyy :D a ja mam 3 dni wolnego (pn-sr) :P :P :P :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 rozkład jak w każdy poniedziałek jest do duszy bo jest od 10 do 17:30 :evil: kocham poniedziałki!!!!!!!!!!!!!!! radzio_ ty szczęściarzu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 czyli tylko XwA pozostał na placu boju??? heh, powodzenia :D "damy rade" :P BLURP :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 czyli tylko XwA pozostał na placu boju??? heh, powodzenia :D "damy rade" :P BLURP jeszcze raz grzecznie zaproponuje lepszy temat dla kolegi: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66013 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 PlÓm dobry PlÓmdzialek dzis Xsywa ty plÓmkasz i blurpasz 8) na dwa fronty :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 rozkład jak w każdy poniedziałek jest do duszy bo jest od 10 do 17:30 :evil: kocham poniedziałki!!!!!!!!!!!!!!! radzio_ ty szczęściarzu... Nie narzekaj, u mnie - pon. 16-20, wt. 14-20, śr.10-18,czw. 8-18, pt. 8-10 :evil: A niby studia dzienne :twisted: Po prostu PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 rozkład jak w każdy poniedziałek jest do duszy bo jest od 10 do 17:30 :evil: kocham poniedziałki!!!!!!!!!!!!!!! radzio_ ty szczęściarzu... Nie narzekaj, u mnie - pon. 16-20, wt. 14-20, śr.10-18,czw. 8-18, pt. 8-10 :evil: A niby studia dzienne :twisted: Po prostu PLÓM :Plóm: a ja chodze do liceum i nie mam takich problemow :ploom: a dzisiaj nam nawet lekcje skrocili :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Z góry prosze mi nie wyskakiwać o postfuckerowaniu!!! :evil: Po takim dniu jak dziś to trzeba sobie choć raz powiedzieć PLÓM!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 PlÓm dobry PlÓmdzialek dzis Xsywa ty plÓmkasz i blurpasz 8) na dwa fronty :evil: no bio ja mam bardzo podzielna uwage, a tak pozatym wystarczy mnie dla wszystkich nie bać się :P :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 PlÓm :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ...ulżyć skołatanym nerwom - PLÓM :!: :gitara: Plómersi - nie poddawać się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Plóm dobry Sikor :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Tak sobie patrzę BLANTMEN, że wstajesz coraz wcześniej :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE Sorry, to TWEAK jest ostatnio sprawny inaczej. Czas dalej zimowy. Czyżby serwery pozamarzały :?: :wink: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 widze że wszyscy lubia PLUMKAĆ :D " niech pan przesatnie plumkać " [Marcin Daniec] ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 kto ma alka seltzer, bo po wczorajszej imprezie blurpy i plumy skacza mi po glowie. jestem madrzejszy o kolejne doswiadczenie zyciowe: szampny pije sie na lampki a nie na butelki ;] :plum: i chyba zaraz pujde sobie blurpa puscic, bo mi cos sniadanko sie wierci.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 kto ma alka seltzer Faktycznie pękło chyba kilka buteleczek :wink: . Jak sobie wyobrażasz przepchnięcie zestawu mały kacownik przez sieć :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 niektorzy to sobie nie spia jednak :D niemiec pijaku :) idz po ten alkazelcer do sklepu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 niektorzy to sobie nie spia jednak :D niemiec pijaku :) idz po ten alkazelcer do sklepu :P juz mowilem, ze mi sie nie chce isc, bo na dworze zimno jest ;] narazie wypije sobie jakas herbatke, bo kawka i faja postawily mnie jako tako na nogi. teraz to mnie tylko w glowie tlucze. Sikor => buteleczek dla mnie peklo 4 czy 5 a w sumie oproznilismy cos w granicach 30, ale bylo nas 8 osob ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 hehe .. Paranoik tez nie spi :) NIemiec: Moze jednak wypij te herbate z cytrynka o kotrej pisales na GG :P i leź na ten wyklad kampowac w koncie .. tlyko nie zrob blurpa komus z rzedu przed toba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Para to wogole nei spi, on nie potrzebuje ;] postaram sie nie blurpic ;] woda juz sie gotuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...