Sikor Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 plómdobry :) btw. a gdzie Sikor?? Wyjechałem w głuszę bez netu :wink: . Tak konkretnie to do Hajnówki, tuż, tuż przy Puszczy Białowieskiej. Co prawda w Hajnówce jest internet, ale mój Teściu jest taki trochę przedwojenny i się jeszcze nie podłączył :wink: . Sikor wyjechał ... :cry: Będzie dopiero w poniedziałek :) Ja plómkam za niego :P :plóm: :plóm:Ale na szczęście jest BLANTMEN, który wyrabia moją normę plómową. No to: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ruch znikomy... wszyscy mają jakieś ważniejsze zajęcia... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 plum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ruch znikomy... wszyscy mają jakieś ważniejsze zajęcia...Co to ma znaczyć? WAŻNIEJSZE OD PLÓM?! Das ist unmoglich! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ruch znikomy... wszyscy mają jakieś ważniejsze zajęcia...Co to ma znaczyć? WAŻNIEJSZE OD PLÓM?! Das ist unmoglich! :plum: Uderz w PLÓM a plómowcy się odezwą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ruch znikomy... wszyscy mają jakieś ważniejsze zajęcia...Co to ma znaczyć? WAŻNIEJSZE OD PLÓM?! Das ist unmoglich! :plum: Uderz w PLÓM a plómowcy się odezwą :DTY!! bedziesz PLÓMa bil??? wtf?? tylko go uderz a.... ....niewazne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 PLÓM ps. Czy jeżeli liczba postów w tym topicu przekroczy liczbę postów o FC Berkut'a to zostanie ten topic usunięty ?? Berkut zrobi to osobiscie :P :plum: To dobrze :wink: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Plóm, dajcie już spokój z tymi postami i w ogóle :roll: Just :Plóm: i chomik ParanoiKa :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 PloomKIng :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja nikogo nie chcę bić!!!!! Jestem pokojowo nastawiony :D PLÓM ma mnie w swojej opiece :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 MEGA PLÓM - musze odreagować dzisiejszą przegraną ZŁOMREX'u z Toruniem - PLÓM,PLÓM,PLÓM,PLÓM Hehe już lepiej :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Plómdobry :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Plómdobry :]a dobry dobry ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 PLóM witamy ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 plómdobry :D :P btw. zowu Sikor'a nie ma :( a mial byc dzisiaj.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 No to plóm za niego :wink: ----------------- :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Jestem, jestem. Tylko dzisiaj na urlopie, to i nie wstawałem o czwartej rano. A tak w ogóle to mi się stało nieszczęście :cry: . Chyba zepsuła mi się żona :wink: . Do tej pory zawsze zapijaliśmy się dzielnie browarami, a wczoraj stwierdziła, że jej piwo nie smakuje :!: :?: i siorbała jakieś zielone świństwo o zapachu anyżowym z sokiem grapefruitowym. Znacie jakiś dobry serwis, co by ją naprawić :?: Wymiana na inny model nie wchodzi w rachubę :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 jee witam :D a co do zony to sprobuj isc z nia do gazowni (???) moze ja naprawia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam!!! Jest poniedziałek i co tydzień plómkam że jest be. Otóż dziś plómkam że poniedziałek niczego sobie a nowy tydzień jest króciutki i wogóle słońce świeci... plóm :D:D:D Sikor <--- to stan przejściowy!!! Zobaczysz jeszcze sama wróci do browarka. I oczywiście big pozdro dla żony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zobaczysz jeszcze sama wróci do browarka. I oczywiście big pozdro dla żony :DTeż mam taką nadzieję :P . Dzięki za pozdrowienia. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Drobiazg, właśnie uciekam na uczelnie i po raz pierwszy w dobrym humorze z samego rana :D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ja mam na 11:20 cwiczenia z infy, ale chyba pojde tylko na WF, bo infe teraz odrabiam :P :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 fajnie masz... ja sie musze meczyc w tym nedznym gimnazjum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 oczywiscie infe odrabiam w domku :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 cfaniak 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 cfaniak 8)trzeba sobie jakos radzic ;] dzisja wieczorem bede zakuwal do kola z makro i do poprawki ze staty matematycznej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ja mam na 11:20 cwiczenia z infy, ale chyba pojde tylko na WF, bo infe teraz odrabiam :P :ploom: :plum: :Plóm: Kilka plómów wcześniej: ja sobie odpuscilem wyklady zreszto tak samo jak wczoraj, ale obiecuje poprawe i od nastepnego tygodnia bede chodzil nawet na wyklady ;] Ładnie to tak :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...