reed Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! wyjdz prosze, bo dostaniesz ovocem :lol: :ploom: :P widzisz jaki slaby jestem :lol: wspomoz mnie w moim postanowieniu ;] poza tym nikt nie widzial tamtego ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! Zjadłeś coś nieświeżego, że blurp tak zzieleniał :wink: :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 widzisz jaki slaby jestem :lol: wspomoz mnie w moim postanowieniu ;] poza tym nikt nie widzial tamtego ;p NIEMIEC :!: DO SZKOŁY :!: Bo będziesz tak jak ja jedenaście lat studiował :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 widzisz jaki slaby jestem :lol: wspomoz mnie w moim postanowieniu ;] poza tym nikt nie widzial tamtego ;p NIEMIEC :!: DO SZKOŁY :!: Bo będziesz tak jak ja jedenaście lat studiował :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: dobrze, dobrze. cwiczenia zaczynaja sie o 11:20 wiec mam jeszcze kilka plómow czasu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Studia :plum: to nie byle co :plum: im dłużej tym lepiej :D :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Studia :plum: to nie byle co :plum: im dłużej tym lepiej :D :D :plum: Jasne. Jeszcze ze dwa lata i bym dostał doktorat honoris causa za sam staż :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Studia :plum: to nie byle co :plum: im dłużej tym lepiej :D :D :plum: To fakt ja sie chetnie wroce na jakas uczelnie :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! No nie 8O hahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahha, ales REED przywalil jak kula w plot :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! No nie 8O hahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahha, ales REED przywalil jak kula w plot :ploom: Ty sie manfred nie rotfl-uj tym chomikiem to sw zeberka polamiesz :lol: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Niemiec!!! Ja wiedziałem że tak będzie aha aha :D :ploom: Reed is back!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 BLURP !!! No nie 8O hahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahha, ales REED przywalil jak kula w plot :ploom: Ty sie manfred nie rotfl-uj tym chomikiem to sw zeberka polamiesz :lol: :gitara: A ty REED uwazaj na strunki od tej mandolinki bo mozesz sobie paluszki pociachac :twisted: a poza tym straszani falszujesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 UWAGA !! UWAGA !! bylem dzisiaj na zajeciach ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 UWAGA !! UWAGA !! bylem dzisiaj na zajeciach ;] :plum: Być nie może ;) Tym swoim wyczynem przycmiłeś marnego i mało kolorowego BŹDZiURPA Reeda :D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 UWAGA !! UWAGA !! bylem dzisiaj na zajeciach ;] :plum: Niemiec niesamowite, jak to zrobiles :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Niemiec niesamowite, jak to zrobiles :wink: Pewnie zabłądził :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zbłądził i przypadkowo trafił na uczelnię!!! A to pech :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 poszedlem tam calkowicie swiadomie i z wlasnej woli. mozecie mi nie wierzyc, ale to prawda ;] :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 poszedlem tam calkowicie swiadomie i z wlasnej woli. mozecie mi nie wierzyc, ale to prawda ;] :ploom: Eee, tam histeryzujesz :wink: :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ale Niemiec teraz to chyba dopiero w maju Cie ujrza na uczelni heheh :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ale Niemiec teraz to chyba dopiero w maju Cie ujrza na uczelni heheh :D:D:Dnie wiem, nie wiem. jutro pojde, bo mam kolos z makro a poza tym kobitka z ktora mamy cwiczenia jest swiezo po studiach i niezla [gluteus maximus] z niej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ale Niemiec teraz to chyba dopiero w maju Cie ujrza na uczelni heheh :D:D:Dnie wiem, nie wiem. jutro pojde, bo mam kolos z makro a poza tym kobitka z ktora mamy cwiczenia jest swiezo po studiach i niezla [gluteus maximus] z niej ;]Takie są najgorsze. Miałem do czynienia z trzema takimi jędzami. Fuj, a właściwie BŹDZiURP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Takie są najgorsze. Miałem do czynienia z trzema takimi jędzami. Fuj, a właściwie BŹDZiURP...No, te młode to takie ambitne, wydaje im się, że są w stanie czegoś nauczyć studentów. Kiedyś u mnie na rzymie taka jedna próbowała siać postrach, tryskała wiedzą na wszyskie strony, jakieś wejściówki, koła (idiotka - na studiach zaocznych :!: takie rzeczy). Było o sposobach zmiany własności rzeczy, panienka coś tam bełkotała, aż doszła do zasiedzenia. Na to wstał kolunio i z poważną miną zapytał panienkę o techniczne możliwości zasiedzenia niewolnicy (w starożytnym Rzymie niewolnik był traktowany jak rzecz). Magisterka zbaraniała, spaliła cegiełkę i wyszła. Sala ryknęła śmiechem i więcej już jej nie widzieliśmy. Na następnych zajęciach pojawił się inny asystent, już nie taki ambitny i jakoś nas dowiózł do końca semestru bez żadnych sensacji. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ble ble ble ... przycmiłeś marnego i mało kolorowego BŹDZiURPA Reeda :D:D:D:D:D:D Ty se kazik grabisz, oj grabisz se :lol: BTW, to ze nie jest festyniarsko kolorowy to chyba zaleta a nie wada ?? 8O Ale moze ja sie nie znam, miastowi nie znaja sie na takich kolorowo-odpustowych plumaczach :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A tak btw. to ja właśnie mykam znowu na uczelnie, ale tym razem na hiszpański :D Biedny ten język na którego chodzę tak jak Niemiec na uczelnię :D:D:D :ploom::Plóm::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Biedny ten język na którego chodzę tak jak Niemiec na uczelnię :D:D:D :ploom::Plóm::plum: to byl cios ponizej pasa ;] moja jest fajna i tez pod tym wzgledem o ktorym mowicie. rozumie studenta, jest ludzka a i grupa, ktora miala z nia dzisiaj kolo powiedziala, ze jest spoko :) te wasze to rzeczywiscie jakies jedze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 moja jest fajna i tez pod tym wzgledem o ktorym mowicie. rozumie studenta, jest ludzka a i grupa, ktora miala z nia dzisiaj kolo powiedziala, ze jest spoko :) te wasze to rzeczywiscie jakies jedze :P A Ty co :?: Zakochałeś się :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 tak, ale nie w niej :P choc zawsze moznaby sprobowac zaliczyc...przedmiot ustnie ;] :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 choc zawsze moznaby sprobowac zaliczyc...przedmiot ustnie ;]Ciekawe co by z niej zostało, gdyby w ten sposób zaliczała cała grupa :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 choc zawsze moznaby sprobowac zaliczyc...przedmiot ustnie ;]Ciekawe co by z niej zostało, gdyby w ten sposób zaliczała cała grupa :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: nie wiem i chyba nie bedziemy sprawdzac ;] poza tym mam w grupie 4 dziewczyny i chyba nie sa homo, a przynajmniej co do dwoch jestem pewien ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...