radzio_ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Joł joł joł :] Teraz tylko czekać na radzia_ :P :Plóm:kurde sry ludziska ale do 13 sie nie bede rano wital :? na 2 koncu polski estem u rodzinki a oni neta nie maja... (zacofani jacys..) i z cafee piszem ;) a wiec za jutro i pojutrze itd... plómdobry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Plóm świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Plómdobry @ll :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jajeczne plóm dobry, jak to na Wielkanoc. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 PLóM na Wielkanoc :!: Wszystkiego Najlepszego :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 /morning bump Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Wszystkiego naj plómersi, nawet z łazienki nie można skorzsytać bo wszyscy tam "urzędują" :twisted: Uwielbiam jak rodzina do mnie przyjeżdża - jest wtedy tak...tłoczno :lol: OT (jeżeli w takim temacie może być) TarpaN, skoro mieszkasz w Lublinie, to gdzie się uczysz? Może razem na uczelnię chodzimy? :lol: :wink: PLÓM! Miłego śniadanka! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 OT (jeżeli w takim temacie może być) TarpaN, skoro mieszkasz w Lublinie, to gdzie się uczysz? Może razem na uczelnię chodzimy? :lol: :wink:chyba nie bo ja mieszkam w Lubinie a nie Lublinie (drugi koniec polski) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 OT (jeżeli w takim temacie może być) TarpaN, skoro mieszkasz w Lublinie, to gdzie się uczysz? Może razem na uczelnię chodzimy? :lol: :wink: chyba nie bo ja mieszkam w Lubinie a nie Lublinie (drugi koniec polski) :lol: Ślepak ze mnie i dobrze nie spojrzałem :lol: No to PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ślepak ze mnie i dobrze nie spojrzałem :lol: No to PLÓM :Plóm: :plum: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ciekaw jestem o ile spadly by wam liczniki postow, gdyby skasowac tem topic :Plóm: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ciekaw jestem o ile spadly by wam liczniki postow, gdyby skasowac tem topicMnie o 3 PLÓM , no teraz o 4 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dawno mnie tu nie bylo wiec se zaplumkam :plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom::plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 O co wam chodzi z tym topikiem psychole I pewnie teraz zaplómkacie mnie jestem inny macie :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 cavarr te buzki sa takie same jak w twoim avarcie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ...... teraz za plómkacie mnie jestem inny macie :zonk: ...... A to widać, że jesteś inny :twisted: . Ja jako psychol napisałbym zaplómkacie razem, ale przecież jestem psycholem, a nie innym. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ijeeeeee wiechrzyciel blurp'a :o Kill'im Kill'im :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 kilim chama ;] :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 :ploom: Wielkanoc :ploom: wesolego ALLELUJA :Plóm: :D plómspaćdobranoc ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Na forum jest aktualnie tylko 7 osób zarejestrowanych (Elpawlakos, hajper, jump3r, Neji, szybki.lopez, Walker3d, Wojt) Więc postanowiłem sobie PLÓM'knąć :wink: :plum: No i oczywiście trzeba pozdrowić chomika ParanoiK'a :wink: :ploom: A i na koniec . Plómdobry hehe będe pierwszy dziś :twisted: nie zapomijcie wziąć ze sobą dziś parasola bo będzie mokro :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Taaaa ... ale kto o 2 w nocy mówi dzieńdobry ?? :P Nie liczy się :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 o 3:30 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 kamikadze blurp atack !!blurp!! wesolych , blurp;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 o 3:30 :wink: Zegar jest źle ustawiony i post widnieje pod godziną 2:30 :wink: Ale i tak się nie liczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zegar jest źle ustawiony[...] http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67338 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 PLUMDOBRY dawno nie plumkalem wiec :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Niemiec, a Ty już w necie, czy jeszcze :?: Bo ja już. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Niemiec, a Ty już w necie, czy jeszcze :?: Bo ja już. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: ja juz, bo sie obudzilem o 2:30 wiec niedawno wstalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...