Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 A o mnie nikt już nie pamięta :cry: EDIT: Sikor pamiętał :P ja tez o Tobie pamietam ;] patrz => moj post o 4:25 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ploom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ploom?Stanowcze: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 juz 63 strony naplómane :plum: plum :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 juz 63 strony naplómane :plum: plum :plum: i bedzie jeszcze wiecej (mam nadzieje ;) ) plóm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 i bedzie jeszcze wiecej (mam nadzieje ;) ) plóm... A już myślałem, że znowu pojechałeś gdzieś w głuszę bez netu :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 plóm, srum, chrum............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ..............BANDZAI :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 to zes sie popisal Pitbull82 :? plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 i bedzie jeszcze wiecej (mam nadzieje ;) ) plóm... A już myślałem, że znowu pojechałeś gdzieś w głuszę bez netu :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: wczoraj wrocilem i jestem happy bo mam neta "przy sobie" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 znow przespalem sie w ciagu dnia a jak spie w dzien to nei spie w nocy i tak wyszlo :/ najbardziej szkoda mi Blantmena. Chlopak sie jeszcze zniecheci do wczesnego wstawania ;] A no faktycznie :P Nieuważnie przeczytałem :wink: No ale ... Sikor pamiętał o mnie w sposób szczególny :wink: Odezwał się na gadu ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Duża ilość wytrysków może chronić przed rozwojem raka prostaty Do takich wniosków doszli naukowcy, badający zależność pomiędzy średnią ilością wytrysków w miesiącu, a częstotliwością występowania nowotworów gruczołu krokowego. Początkowo podejrzewali oni, że częsta ejakulacja może zwiększać ryzyko zachorowania. Aby tego dowieść przebadali oni grupę prawie 30 tysięcy mężczyzn w wieku od 46 do 81 lat. Ochotnicy musieli wypełnić kwestionariusz, w którym pytano ich o średnią miesięczną ilość wytrysków w wieku 20-29, 30-39, 40-49 lat oraz o średnią miesięczną w ostatnim roku. Następnie przeprowadzano szczegółowe badania diagnostyczne. Podobne procedury powtarzano co 2 lata. Badania trwały od 1992 do 2000 roku. Wśród wszystkich badanych stwierdzono 1449 przypadków raka prostaty, 953 ograniczonych do gruczołu i 147 w zaawansowanej postaci. Nie stwierdzono zależności pomiędzy dużą ilością ejakulacji, a zwiększonym ryzykiem zachorowania na raka prostaty. Znaleziono wręcz przeciwną zależność, której nie udało się wytłumaczyć innymi czynnikami. Źródło: ScienceDaily :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No to trenuj. Zdobywaj zdrowie. Masz do wyboru dwie opcje: Na Adama Słodowego, albo z dziewczyną :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Witam wszystkich!!!! Wielkie PLÓM po świętach. Widzę że przez moją nieobecność naplómkaliście 5 stron :))))))))))) Niech :Plóm: będzie z Wami!!!! EDIT: Nami!!!! :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Narazie wszystkim. Ide nynusiać :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 plómbranoc. Skończyłem pracę na dziś, idę poczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 a co robiles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Pracowałem ;P Stronę ynternetową ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Joł @LL. Jesoo jakie ja mam zakwasy :( Wczoraj mieliśmy biegi na 100m i teraz cierpie :cry: Wynik też (jak na swoje możliwości) miałem niezły :wink: Byłby lepszy, ale na końcowych metrach zachciało mi się kupe :( Musiałem biec z zaciśniętymi pośladkami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Takie bieganie jest naprawdę niezdrowe :lol: Ech, też bym sobie pobiegał zamiast pisać dzisiaj 2 kolosy z marszu i bez wiedzy... ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 hello all :) plómdobry ;) btw. ja dzisiaj biegam na 2000m :? .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ech, też bym sobie pobiegał zamiast pisać dzisiaj 2 kolosy z marszu i bez wiedzy... ;) :plum: nie ma jak isc na kolo na betona :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 siema. ja nie mialem kol :] za to mialem AZ jedne cwiczenia :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No to już wróciłem. Z jednego dostałem 4,5 hyhyhy, a z drugiego dowiem się wkrótce. Jednak nauka na 10 minut przed popłaca ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Jutro do lekarza po zwolnienie - egzamin roczny i trzeba się jakoś wykręcić :D PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 o Plóm! Ledwo mrugnąc zdąrzyłem a tu kilka stron plómkniętych! Dobrze - tak ma być :] Plóm - jutro Ivett mistrzem Plóm! :] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...