BLANTMEN Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 plómdobry @ll :Plóm: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 :Plóm: dobry powoli trzeba sie zbierac i do szkoly :( :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 plómdobrry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Heh ... dzień wolny od pracy, to Sikor śpi w najlepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Heh ... dzień wolny od pracy, to Sikor śpi w najlepsze :Da co sobie ma glowe zawracac. ja te z wstalem dopiero 2 godziny temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Wczoraj się mocno z moją Kasiunią zepsuliśmy :wink:, wróciliśmy gdzieś koło czwartej, to i musiałem odespać. Poza tym małżeństwo :P to ustrój niewolniczy i zostałem zagoniony do sprzątania :evil: naszego mieszkanka. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Hehe, tak bywa, ale wiedziałeś w co się pakujesz ;) Tak btw. to plómdobry wszystkim. Ładny i ciepły dzionek dzisiaj nieprawdaż? Czasem tylko coś plómnie za oknem :) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 U mnie nie pada :D Sikor-> A gdzie się tak "psuliście"? (btw. Ja z moją Anią mówimy na piwo że się zepsuło jak butelka jest już pusta :lol: ) PS. co z Twoim procem kazik2000? Z tego co pamiętam miałeś Bartka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Niemiec - plómknij se i się wyluzuj... :plum: Ivett grał praktycznie cały mecz z drugim rozgrywającym... Sędzia się mylił ale na przemian z korzyścią dla obu zespołów... :plum: Pogoda w mojej metropolii: lekko wyczuwalne plóm plóm zwane przez niewtajemniczonych mżawką ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 u mnie narazie sloneczko plómka ale czarne chmury ida... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Dosłownie jak małe dzieciaczki . I kto tu jest trollem ? WY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Dosłownie jak małe dzieciaczki . I kto tu jest trollem ? WYyyyy... ze co? o co ci chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Dosłownie jak małe dzieciaczki . I kto tu jest trollem ? WY Stary nawet nie wiesz kto to jest Troll. Chłopaki don`t feed troll :!: ok? (dostanie w końcu bana i koniec będzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Co ty k.... wiesz o karmieniu trolli?! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jakie Trolle??? Przecież to czyste PLÓM!!! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no i sie wyplómiło wszysko ... ..no ładnie ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Plóm! :plum: ParanoiK - zapodaj jakiś link skąd można zassać lamę syberyjską (zniknęła z Twgo avataru - buu) :P Muszę ją mieć! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Co ty k.... wiesz o karmieniu trolli?! ;] hehehe :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No to Gumisie . Toudi i księciunio i gumisok :) Bunia i Tami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No to Gumisie . Toudi i księciunio i gumisok :) Bunia i TamiZ tego co się orientuje to Toudi jest Trollem a nie gumisiem :lol: Że o Księciuniu nie wspomne :D:D:D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No to Gumisie . Toudi i księciunio i gumisok :) Bunia i TamiZ tego co się orientuje to Toudi jest Trollem a nie gumisiem :lol: Że o Księciuniu nie wspomne :D:D:D :plum: ALe ja nie powiedziałem ze to gumisie bo póżniej postawiłem kropkę . Spoko bajeczka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ten topic jest beznadziejny, zalosny, idiotyczny i niczemu niesluzacy... I ZA TO GO KOCHAM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ParanoiK co Ty znowu masz na tym avatarze?? Picassa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ParanoiK co Ty znowu masz na tym avatarze?? Picassa??Ja sie domyslam, nawet znam kolesia co rysuje ten komiks :) PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ParanoiK co Ty znowu masz na tym avatarze?? Picassa?? pvek ?? plóm ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Fanklub Bzium - Tanie SMSY i połaczenia w godzinach szczytu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 michasiek => nie :P teraz sie nie udalo, ale za rok bedziemy na 1 miejscu :] zle sie stalo, ze Ivett wygral, bo w LM to on nic nie zdziala z takim ustawieniem. Nasi przegrali przez wyczerpujaca gre w 1/2 finalu ze SKRA. Jakby Ivett trafil na skre to bylby final AZS - SKRA a ze trafil na leszczy to tak wyszlo a PZU bylo przemeczone. jako, ze dzisiaj pol dnia przespalem to o pogodzie powiem tyle: o 11 silny chlodny wiatr, deszczu brak o 20 wiatr sredni chlodniejszy niz rano, bez deszczu :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No, nareszcie NET powrócił :D Hehe, tak bywa, ale wiedziałeś w co się pakujeszA wiedziałem i wcale nie żałuję. Czasami tylko mi się sprzątać nie chce. 8) Sikor-> A gdzie się tak "psuliście"? (btw. Ja z moją Anią mówimy na piwo że się zepsuło jak butelka jest już pusta :lol: ) Psuliśmy się tu: Nazywa się Mesa i jest to nasza ulubiona knajpa. Zwykle nie wygląda tak pusto. Zdjęcie było robione tuż po otwarciu o 11:00 rano. Wieczorem nie mając karty stałego klienta nie ma mowy o wejściu. Jeżeli chodzi o psucie, to zwykle, gdy pojawia się nowy barman natychmiast po wypiciu pierwszego piwa z mordem w oczach zapodaję tekst: Przepraszam, ale chciałem złożyć reklamację, sprzedał mi pan/pani zepsutą szklankę. Zwykle działa. Do tej pory tekstu nie łyknął tylko jeden barman. Reszta w popłochu zabiera się za oglądanie szklanki szukając powodu mojego niby zdenerowania :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No to było się gdzie psuć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Niemiec: skład Ivettu - skrzydła bezsprzecznie najlepsze w kraju, środka brak - to fakt, jest jednak czas to załatać. Wierzę że coś uplómkają w LM ;] Sikor: Wygląda przyjemnie, "zepsuta szklanka" :lol: PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...