phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 bueeeeeek..... yyyy....eeee..... noo, plum! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec bys sie wstydzil... takiego fajnego kosmite zlikwidowac :? ;) kosmita dostal ultimatum od czteropenisiastego byka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec bys sie wstydzil... takiego fajnego kosmite zlikwidowac :? ;) kosmita dostal ultimatum od czteropenisiastego byka ;] jakby ktos nie wiedzial o co chodzi to polecam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69578 :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Qle ale żeście poszaleli z avatarami z Nemo :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie tylko z nemo. Generalnie kreskówi opanowują forum, a już napewno moderatorów. A jak do tego wszystkiego dołożyć PLÓM to wogóle piknie jest :D :plum::Plóm::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Plómbranoc! :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 plómbarnoc wszystkim ! a niektorym plómdobry =====> Sikor - napeffno bedzie plómowal po nocach ! plóm plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 moj komp dzisiaj plumka, ale pocichu bo prawie sie uklad odpowietrzyl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dobra, czas na mnie. PLÓMBRANOC, bo jeszcze referat na jutro muszę przygotować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 plombranoc all ;) ciekawe czy rano bedzie "standardowa kolejnosc..." ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Plóm dobry. radzio_=> Z mojej strony będzie. Niemiec=> Kosmita był fajniejszy :D . hancock=> To już jest dzień, a nie żadna noc.:wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :Plóm: dobry widze ladne sloneczko dzis :D :Plóm: :plum: :ploom: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Plómdobry :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Plóm dobry :D Eh, poniedziałek.... Sikor Ty to musisz mieć zdrowie, jak babcię kocham :) Dla mnie wstawanie przed 11 jest bardzo niezdrowe :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Plóm dobry :D Eh, poniedziałek.... Sikor Ty to musisz mieć zdrowie, jak babcię kocham :) Dla mnie wstawanie przed 11 jest bardzo niezdrowe :] To nie jest kwestia zdrowia (wyjaśnienie) :). Zanim poszedłem do pracy też byłem chory, gdy wstawałem przed 12. Można się przyzwyczaić. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 To pamiętam!!! Takie sobie pytanie retoryczne :D A ja muszę uciekać bo referacik dziś do wygłoszenia i wogóle poźno już :) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kurde.... zaspalem :( plómdobry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 No co jest? Kiszkę pompować! Koło zmieniać! Gonić! Do 2000 postów mus dobić. Dalejże, hej kto Polak, na bagnety! :> 1998. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Sorry jonas, ale się nieco (dokładnie o 1) mylisz :D. 2000 wybiło właśnie teraz, bo pierwszy post Dijkstry nie jest ujmowany w liczbie odpowiedzi. PLÓM2K :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 teraz jest dokladnie 2000 odpowiedzi ;] czemu kosmita byl fajniejszy?? rekin bardziej oddaje moja nature ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 To ja otworzę trzeci tysiączek :D:D:D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :Plóm: :D :D :D btw. czy ktoś może mi wytłumaczyć frazę "Jajka ubić na parze z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę" ??? Mam zamiar upichcić deser bananowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :Plóm: :D :D :D btw. czy ktoś może mi wytłumaczyć frazę "Jajka ubić na parze z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę" ??? Mam zamiar upichcić deser bananowy :P bierzesz te dwa cukry i troche pary po czym ubijasz trzepaczka :wink: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 a ta pare to w garsci trzymac??? troche dziwny ten przepis :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Tak czy siak z chęcią taki deserek bym sobie wsunął :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Może chodzi o to, żeby nad parą (woda w stanie lotnym :P ) to robić .... WTF :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Bierz narzeczoną i już masz parę (Ty+Ona). Teraz tylko ubić jajka ;) No i dosłodzić cukrem jak trzeba :D:D:D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Bierzesz jakies naczynie wbijasz tam jajka w drugim naczynku na kuchni zagotowujesz wode,to 1 naczynko na nie nakladasz tak by bylo podgrzewane przez pare i tak wlasnie ubijasz te jaka z cukrem az uzyskasz wskazana konsystencjie. Wsio, idz robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...