BLANTMEN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Bierz narzeczoną i już masz parę (Ty+Ona). Teraz tylko ubić jajka ;) No i dosłodzić cukrem jak trzeba :D:D:D :ploom: Dziwnie to skojarzyłem :P BTW ... jesteśmy wystarczająco słodcy 8) Bierzesz jakies naczynie wbijasz tam jajka w drugim naczynku na kuchni zagotowujesz wode,to 1 naczynko na nie nakladasz tak by bylo podgrzewane przez pare. Wsio, idz robic. Za póóóóóźźnooooo :wink: To będzie robione w sobotke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 czemu kosmita byl fajniejszy?? rekin bardziej oddaje moja nature ;)A bo Kosmita tak fajnie popier*.*, a ten Rekin ma wyraźnie złośliwy wyraz pyska :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 czemu kosmita byl fajniejszy?? rekin bardziej oddaje moja nature ;) A bo Kosmita tak fajnie popier*.*, a ten Rekin ma wyraźnie złośliwy wyraz pyska :wink: .Jestem za ufokiem :P monitor padł... zapewne ofiarą ciemnego blurpa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Popierdzielający kosmita miał swój niepowtarzalny styl :) Jak kiedyś zobacze takiego na ulicy to od razu będę wiedział że to Niemiec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 monitor padł... zapewne ofiarą ciemnego blurpa :(:oops: BTW, to jak Ci się udało napisać posta :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 za jakis czas kosmita wroci :) narazie ma urlop, bo sie beidak zmeczyl i nabawil odciskow od takiego biegania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 za jakis czas kosmita wroci :) narazie ma urlop, bo sie beidak zmeczyl i nabawil odciskow od takiego biegania :)To dobrze, że wróci, bo już chciałem jakąś ankietę organizować :wink: . Już zaczyna mnie drażnić ta mania av w wydaniu Nemo :evil: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 monitor padł... zapewne ofiarą ciemnego blurpa :(:oops: BTW, to jak Ci się udało napisać posta :?: 8O Mam drugi... 14" z połowy lat 90' ale jest... Powiem Wam - swoich czasów Hyundai robił wymiatające monitory :] to cacuszko daje 80Hz w 800x600 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Mam drugi... 14" z połowy lat 90' ale jest... Powiem Wam - swoich czasów Hyundai robił wymiatające monitory :] to cacuszko daje 80Hz w 800x600 :]To są faktycznie niezłe osiągi, jak na czternastkę. Ile to by dały za takie coś panie u mnie w pracy. Mają max 65 Hz przy 800x600. BTW, są jeszcze firmy, gdzie się czegoś takiego używa. Ba, można też trafić na monochrome :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 za jakis czas kosmita wroci :) narazie ma urlop, bo sie beidak zmeczyl i nabawil odciskow od takiego biegania :)To dobrze, że wróci, bo już chciałem jakąś ankietę organizować :wink: . Już zaczyna mnie drażnić ta mania av w wydaniu Nemo :evil: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Sikor a Ty nie masz też z nemo av? :wink: (plóm :Plóm:) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Sikor a Ty nie masz też z nemo av? :wink: (plóm :Plóm:) :wink: Jaki nemo :?: Po prostu przypiąłem swego ryja plómpinezkami do forum i tyle :wink: . BTW, to z Nemo miałem do czynienia tylko w ten sposób, że kupiłem swojemu chrześniakowi jakąś gierkę, jak był w szale po obejrzeniu filmu w kinie. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE Kilka drobnych korekt w tekście, bo się forum czegoś rozjechało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 moj staruszek ma w pracy goldstara roczkik 1993 i w 800*600 daje max 56hz :( dobrze, ze ma chociaz filtr na nim. jak sam wymienei swoja 6 letnia 15 to oddam ja dla tatusia, zwlaszcza, ze w pracy i tak stoi moja druga maszyna :] co do zakladu pracy w jakim pracuje to jest to instytucja publiczna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 plómbranoc wszystkim nie budzcie mnie jutro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Ciekawy jestem, czy BLANTMEN poplóma? :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Tak tak plómne :P Jednak wstałem, chociaż taaaaaakie opory miałem :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ubić jajka z narzeczoną? Ała, ała :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Plumdobry. napisze jednak pluma z rana, a co mi tam ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Plómdobry :):):) Czy ja zawsze muszę być ostani ;):D:lol:8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Plómdobry :):):) Czy ja zawsze muszę być ostani ;):D:lol:8) jeszcze ja :) :Plóm: dobry :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 no to ja tez :lol: PLÓDOBRY ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Plómdobry - ja trochę poźno :) Sikor - co do monitorów w instytucjach. Mogę dodać przykład wielu szkół, w których wydaje się majatek na szybkie maszyny (po co?), a monitory (rzecz w takim przypadku najważniejsza) stanowią tylko konieczny dodatek, kupowany jak najmniejszym kosztem... Plóm - oświata wzywa ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Sikor - co do monitorów w instytucjach. Mogę dodać przykład wielu szkół, w których wydaje się majatek na szybkie maszyny (po co?), a monitory (rzecz w takim przypadku najważniejsza) stanowią tylko konieczny dodatek, kupowany jak najmniejszym kosztem... :plum: A widzisz, to się naukowo nazywa sprzęt budżetowy :twisted: . Tłumaczy się to tak: Jeden mocny element (zwykle procesor), a reszta to aż płakać się chce. Przykład z mojej firmy: HP Vectra VL420 - koniec 2002 r. (cena już na starcie skacze za sam znaczek HP). Konfiguracja: Procesor: P4 1,6 GHz na chipset'cie 845 (jak na 2002 to nawet nieźle); Ram: 128MB SDRAM 133 MHz (czyli porażka) Grafa: Riva TNT 16 MB (totalna porażka); Zasiłka: Firmowa, oczywiście, HP 190 W (przy dołożeniu HDD WD 120GB i nagrywarki Plextora ma problemy z życiem); System: WINXP Pro (w zestawieniu z Ramem wyć się chce); BIOS: Zapomnij o kręceniu (co jest może i właściwe ze względu na zasilacz); Monitor: Super :wink: HP 56 15" CRT (1024x768 max. 75 Hz, 800x600 max. 85 Hz-też nieźle co? :wink: ); Gwarancja: 3 lata z 48-mio godzinnym czasem reakcji u klienta (oprócz procesora jedyny plus zestawu). I cała moc procesora rozmyła się jakby nieco na pozostałych elementach. Ale przecież niezły sprzęt markowy :!: P4 1,6 :!: :baranek:. Cena taka, że łojezu. Za taką kwotę byłem w stanie złożyć dwa kompy (w tym jeden bez monitora) o dużo lepszych parametrach (na tym samym procesorze). Robiłem sobie symulację, korzystając z wcale nie najtańszego sklepu internetowego. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Sikor z takimi opisami konfiguracji kompa to idz na odpowiedni dzial a nie zasmiecasz tak powazny topik jak PlÓm :regulamin: :wink: dżołk łoczywiście :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Widzę że koledzy moi drodzy spoczeli na laurach i nie chce im się dobijać do trzeciego tysiączka. Więc jedno co wam powiem to PLÓM! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 plómwieczór wszystkim ! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Sikor z takimi opisami konfiguracji kompa to idz na odpowiedni dzial a nie zasmiecasz tak powazny topik jak PlÓm :regulamin: :wink: dżołk łoczywiście :plum: :plum: Dobra, mea culpa. Ale przecież możemy się umówić, że to był PLÓM techniczny, nie :?: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 PLÓM startowo-wyścigowy. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 PLÓM startowo-wyścigowy. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Sikor oszukiwal na GG. ZAgadal mnie a potem szybko wskoczyl tutaj i zrobil :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Nie oszukiwałem. To była normalna gadka taktyczna. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...