Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 niech i tak bedzie :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 PLÓMBRANOC! JUST :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No. :ploom: A ja właśnie skończyłem robić drut-moda w nokii 6210 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No. :ploom: A ja właśnie skończyłem robić drut-moda w nokii 6210 ;]i co on dal?? mam 6310i i moze bedzie pasowal do mojej :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nokie 6210 miały to do siebie, że się zasięg jerdolił - po części w wyniku używania anteny zewnętrznej. Trzeba było zrobić takie małe obejście. Btw: jak działają tapety do nokii i skąd się je bierze? ;]]]] :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 do tej mojej nie mam tapet, bo chyba nie ma takiej mozliwosci a jezeli chodzi o logo poeratora to idziesz na pierwsza lepsza strone i zapisujesz image na dysku a potem wgrywasz oxygenem. przynajmniej ja tak robilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A nie mając kabla? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A nie mając kabla? ;]to nie wiem, bo rozumiem, ze wysylanie smsow nie wchodzi w gre ;] ja mam irde i jestem happy, bo sie swrocila po instalacji 3 gier na 6610 ktora mialem wczesniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: a dobry, dobry ;] miales szczescie, bo zagralem sie w cmr4 ;] :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Hehehehe :] A mi sie tak fajnie spało ... a tu budzik dzwoni i mnie obudził :evil: No ale za kare zleciał z biurka i stracił baterie :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a dobry, dobry ;] miales szczescie, bo zagralem sie w cmr4 ;] :plum: :ploom: A to dzisiaj nie idziesz na uczelnię, że tak całą noc wygrzewasz procesor? Hehehehe :] A mi sie tak fajnie spało ... a tu budzik dzwoni i mnie obudził :evil: No ale za kare zleciał z biurka i stracił baterie :P :Plóm:Czyli ujmując rzecz językiem fachowym, złapał total shutdown:?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 PLóM DOBRY wszystkim technikom tez :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Hehe, plómdobry. Nie ma to jak plómzajęcia na poplómpołudnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 dzieki Kaziu :gitara: pLóM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 DEFENCE Sikor już to tłumaczył gdzieś tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=768404#768404 A poza tym pamiętaj że zegar nam chodzi w czasie zimowym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 DEFENCE Sikor już to tłumaczył gdzieś tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=768404#768404 A poza tym pamiętaj że zegar nam chodzi w czasie zimowym :D Tak dla uzupełnienia: Wstaję dokładnie o 4:00 (wiem, wiem dla niektórych wygląda to na masochizm :P), niezależnie od czasu panującego w danej chwili na Tweak'u . Ale rano lubię sobie wypić kawę (bez kawy to nie tylko nie trafiłbym w drzwi autobusu, ale i w sam autobus :wink: ), doczytać prasę z dnia poprzedniego i pobujać się po normalnie działającym NET'cie. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 plómdobry - spóźnione, bo oświata porwała mnie prosto z łóżka :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A plóm tak plóm se plóm przyszedłem plóm poplómkać plóm . plóm :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm::plum::plum::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::plum::Plóm::plum::plum: :Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::plum::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum: :Plóm: :plum::plum::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: Ehhhhh i ale sie zmęczyłęm... (^^ to ręcznie robione). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A plóm tak plóm se plóm przyszedłem plóm poplómkać plóm . plóm :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm::plum::plum::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::plum::Plóm::plum::plum: :Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::plum::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum: :Plóm: :plum::plum::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm: Ehhhhh i ale sie zmęczyłęm... (^^ to ręcznie robione). Niezłe, niezłe... :D Warte zacytowania :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 na 24 stronie ajgon zrobil cos podobnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a dobry, dobry ;] miales szczescie, bo zagralem sie w cmr4 ;] :plum: :ploom: A to dzisiaj nie idziesz na uczelnię, że tak całą noc wygrzewasz procesor? Hehehehe :] A mi sie tak fajnie spało ... a tu budzik dzwoni i mnie obudził :evil: No ale za kare zleciał z biurka i stracił baterie :P :Plóm:Czyli ujmując rzecz językiem fachowym, złapał total shutdown:?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: No baaa :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a dobry, dobry ;] miales szczescie, bo zagralem sie w cmr4 ;] :plum: :ploom: A to dzisiaj nie idziesz na uczelnię, że tak całą noc wygrzewasz procesor? zajecia mialem na 11:20 a w dzien spalem i dlatego sobie siedzialem w nocy. zalatwilem tez sprawe z WKU. Wypelnilem 2 kwity, zlozylem 3 podpisy, dalem zaswiadczenie z uczelni i powiedzialem "nara do pazdziernika". teraz nie moglem sie wykreci, ze mam do nich za daleko, bo sie przeniesli i mam do nich teraz przez ulice ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 zalatwilem tez sprawe z WKU. Wypelnilem 2 kwity, zlozylem 3 podpisy, dalem zaswiadczenie z uczelni i powiedzialem "nara do pazdziernika". teraz nie moglem sie wykreci, ze mam do nich za daleko, bo sie przeniesli i mam do nich teraz przez ulice ;/No to fajnie, że Ci się udało. :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Dziwne Niemiec, ale ja jak wysłałem im kwit od razu na pierwszym roku, to do tej pory się mną nie zainteresowali :D Choć pani mi wystawiła do 200x, że będę się "uczył". Hehe, biedna powinna napisać, że będę studiował :D :plum::Plóm::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 :evil: Jutro o 6 wstać bo na 8 laborki - kuźwa toczenie tulei :/ I just come, to say... PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a dobry, dobry ;] miales szczescie, bo zagralem sie w cmr4 ;] :plum: :ploom: A to dzisiaj nie idziesz na uczelnię, że tak całą noc wygrzewasz procesor? zajecia mialem na 11:20 a w dzien spalem i dlatego sobie siedzialem w nocy. zalatwilem tez sprawe z WKU. Wypelnilem 2 kwity, zlozylem 3 podpisy, dalem zaswiadczenie z uczelni i powiedzialem "nara do pazdziernika". teraz nie moglem sie wykreci, ze mam do nich za daleko, bo sie przeniesli i mam do nich teraz przez ulice ;/Niemiec jak cos to ja za ciebie i innych moge isc tylko powazne oferty 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a plomkne sobie !! PLOM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Łoooo ale sie nażarłem ... 3 duuuuże kawałki pizzy wcisnąłem w siebie :) Jutro trzeba to będzie spalić :P Teraz ide plómkać sobie w łóżku :wink: :Plóm: BTW... Sikor, a właściwie jego komputer, został opanowany przeż żonke ... chyba go dzisiaj nie będzie, więc nie dzwońcie do "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie" żeby go odszukać. On żyje, jest w domu i dobrze się czuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 BTW... Sikor, a właściwie jego komputer, został opanowany przeż żonke ... chyba go dzisiaj nie będzie, więc nie dzwońcie do "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie" żeby go odszukać. On żyje, jest w domu i dobrze się czuje Ufff, kamień spadł mi z serca :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...