Proximo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 mam nowego duronka :Plóm: a athlonek sie poszedl :kijem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 PLÓMBRANOC ALL! Niestety jutro znowu kolo, a ja jak zwykle zostawiam to na sam koniec :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 mam nowego duronka :Plóm: a athlonek sie poszedl :kijem: No spoko a ja nie mam dwoch kol w samochodzie bo mi dzisiaj zaj....... plóm :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 mam nowego duronka :Plóm: a athlonek sie poszedl :kijem: No spoko a ja nie mam dwoch kol w samochodzie bo mi dzisiaj zaj....... plóm :cry: :cry: :cry: hmm - jezeli dobze kombinuje - to zostały ci jeszcze dwa koła ! to czym sie przejmujesz ? :Plóm: plóm! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 mam nowego duronka :Plóm: a athlonek sie poszedl :kijem: A co go dopadło? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a plumkne sobie po "zmeczeniu' kilku zlocistych szklanic. dzisiaj potwierdzily sie moje przypuszczenia ,ze wiekszosc lasek to want cash :( ja pierdole taki interes.... :plum: moze do rana mi przejdzie, ale teraz to bym zabijal, dobrze, ze siedze juz w domu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Plóm dobry Sikor, i wszyscy kolejni :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ave plóm! To co, będzie 3000? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 I więcej ;] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dziwne Niemiec, ale ja jak wysłałem im kwit od razu na pierwszym roku, to do tej pory się mną nie zainteresowali :D Choć pani mi wystawiła do 200x, że będę się "uczył". Hehe, biedna powinna napisać, że będę studiował :D :plum::Plóm::ploom: O Boshe, następny nieświadomy :roll: . Ładnych parę plómów temu tłumaczyłem to Niemcowi i teraz miał podobne doświadczenie. Poczytaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=768756#768756 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=769357#769357 a plumkne sobie po "zmeczeniu' kilku zlocistych szklanic. dzisiaj potwierdzily sie moje przypuszczenia ,ze wiekszosc lasek to want cash :( ja pierdole taki interes.... :plum: moze do rana mi przejdzie, ale teraz to bym zabijal, dobrze, ze siedze juz w domu.... Niemiec dont stresuj się, tego kwiatu pół światu, jak mawia moja Babcia. Grunt to wybrzydzać. Co ja się naszukałem, zanim znalazłem moją Kasię. Podstawa, to nie angażować się zbyt mocno na samym początku, potem wszystko, wczesniej czy później, wyjdzie :P. W większości też mi się trafiały jakieś paszkwile umysłowe, ale warto było poczekać na Tego Kogoś. :D Ave plóm! To co, będzie 3000? :> Ave! Będzie, będzie, nie wszystko od razu :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 PLóM DOBRY :arrow: w strone 3000 EDIT: :Plóm: :plum: :ploom: :gitara: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Plóm dobry - dziś mnie zew oświaty jeszcze nie dopadł :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 PLÓMDOBRY! O Boshe, następny nieświadomy . Ładnych parę plómów temu tłumaczyłem to Niemcowi i teraz miał podobne doświadczenie. Nie wiem czy to zależy od jednostki, ale kiedyś tam coś przysłali raz. To wtedy do nich zadzwoniłem i po krótkiej, kulturalnej i rzeczowej rozmowie, stwierdzili że faktycznie studiuję i ten kwit przyszedł przez przeoczenie. Sam już nie wiem jak to jest. Nie będę narazie się przejmował :D Jakby co, będę miał siękogo poradzić :D Na rzaie :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Nie wiem czy to zależy od jednostki, ale kiedyś tam coś przysłali raz. To wtedy do nich zadzwoniłem i po krótkiej, kulturalnej i rzeczowej rozmowie, stwierdzili że faktycznie studiuję i ten kwit przyszedł przez przeoczenie. Sam już nie wiem jak to jest. Nie będę narazie się przejmował :D Jakby co, będę miał siękogo poradzić :D Na rzaie :ploom: Jest tak, jak napisane w ustawie. Masz obowiązek latać z kwitkiem sam, bez wezwania. ustęp 7. poborowy, któremu udzielono odroczenia, o którym mowa w ust. 1 pkt 4-6, po zakończeniu roku szkolnego (studiów), nie później jednak niż w terminie 14 dni od dnia rozpoczęcia kolejnego roku szkolnego (studiów), przedstawia wojskowemu komendantowi uzupełnień właściwemu ze względu na miejsce pobytu stałego (zamieszkania) lub pobytu czasowego trwającego ponad dwa miesiące zaświadczenie o ukończeniu poprzedniego i rozpoczęciu nowego roku nauki (studiów).Ja miałem pecha, trafiłem na służbistę i już prawie czułem ucisk hełmofonu na mych biednych skroniach. A poza tym, co Ci szkodzi dostarczyć im świch? Studiujesz, zaświadczenie masz na legala. Zyskasz święty spokój. Mam po prostu uczulenie na mundurowych i nie chiałbym Cię zobaczyć na Tweak'u z nick'iem Szeregowy kazik2000 :) . BTW i co Ci z mojej rady, jak już będziesz miał zapewniony wikt i opierunek :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Sikor => wcale sie nie martwie. wkurza mnie tylko, ze wiekszoc to materialistki. i jestem wybredny, moze zbyt wybredy. ogolnie don't worry be happy ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 wiekszoc to materialistki :plum: no jak plómcykcyk wyjoles mi to z ust dać mu wódki PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Też mnie to wkurza, ale takie czasy - pieprzony pseudokapitalizm i świat widziany przez pryzmat pieniądza. Humaniści mają ciężko :(. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm: :plum:A to czemu? bym zapomniał - PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm: :plum: czemu nie masz dostepu?? czyzbys komus podpadl?? :> :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm: :plum:To się poawanturuj u Paranoika, albo u miłościwie nam panującego Liska. No bo co to kurna jest :?: Rozumiem brak dostępu do Windowsa, czy jakiegoś tam kręcenia, ale do PLÓM'a :?: 8O . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dawno nie plómczylem wiec: []D []„ (][) (][) []V[] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 sgj jak sie dowiesz przez kogo to to daj mu bana :wink: :Plóm: :plum: :ploom: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mam nowego duronka :plóm: a athlonek sie poszedl :kijem: A co go dopadło? :twisted: sprzedalem na allegro :Plóm: :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Na szczęscie nie moge wejśc tylko bezposrednio na forum testowe(niezidentyfikowany błąd forum). Moge za to wejsc do znajdujących sie tu tematów jeżeli mam linki do nich, a link do pluma znajduje sie w statystykach. PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 pewnie "nie mam na czym sprawdzic, ma intela, tatus z Abudabii przywiozl" itp. :D niech ci dadza jak najwiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dzięki Sikor! Przyda się ta rada. Dziś nie będę za dużo plómkał bo idę zaraz na mecz: Dydaktycy wydziału - Studenci wydziału i mam zamiar skopać pupska profesorom :D. A dokładniej nie wpuścić kilku goli. :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dawno nikt nie plómknoł! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Plóm :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...