frstjob Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm?Czy w zwiazku z tym ze nie jestem PLÓMowiczem nie odpowiecie na moje pytanie? Tej tajemnicy nikt Ci nie zdradzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm?Czy w zwiazku z tym ze nie jestem PLÓMowiczem nie odpowiecie na moje pytanie? Pośrednio odpowiedziałem Ci tu: post . A jak to sobie wyobrażasz inaczej :?: Nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie jest w stanie stwierdzić warto, czy nie warto :?: Chciałbyś, może, aby Ci, streścić wszystki wątki topic'a :?: :twisted: . Niby jak :?: Nie poznasz, nie zrozumiesz. Może się zdażyć, że poznasz i nie zrozumiesz. Któż to wie :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie jest w stanie stwierdzić warto, czy nie warto :?: Chciałbyś, może, aby Ci, streścić wszystki wątki topic'a :?: :twisted: . Niby jak :?: Nie poznasz, nie zrozumiesz. Może się zdażyć, że poznasz i nie zrozumiesz. heh - piekne - sqbaniec - widac ze prawnik hehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm?Czy w zwiazku z tym ze nie jestem PLÓMowiczem nie odpowiecie na moje pytanie? Pośrednio odpowiedziałem Ci tu: post . A jak to sobie wyobrażasz inaczej :?: Nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie jest w stanie stwierdzić warto, czy nie warto :?: Chciałbyś, może, aby Ci, streścić wszystki wątki topic'a :?: :twisted: . Niby jak :?: Nie poznasz, nie zrozumiesz. Może się zdażyć, że poznasz i nie zrozumiesz. Któż to wie :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: To zapytam inaczej. Czy nie zalujecie, ze dawno temu rozpoczeliscie zglebianie tajemnicy plóm? Czy moze nie wyobrazacie sobie zycia bez znajomosci tej tajemnicy i dziekujecie losowi ze bylo Wam dane ja zglebic? A jesli tak, to czy nie jestescie od niej uzaleznieni? Czy nie stala sie ona dla Was wazniejsza niz rodzina i szczescie najblizszych? Dlatego pytam czy bylo warto. Jesli stwierdze ze warto to sam rozpoczne zmudny proces zglebiania tajemnicy. Wiem przeciez, ze aby poznac tajemnice musze byc gotowym na poswiecenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm?Czy w zwiazku z tym ze nie jestem PLÓMowiczem nie odpowiecie na moje pytanie? Pośrednio odpowiedziałem Ci tu: post . A jak to sobie wyobrażasz inaczej :?: Nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie jest w stanie stwierdzić warto, czy nie warto :?: Chciałbyś, może, aby Ci, streścić wszystki wątki topic'a :?: :twisted: . Niby jak :?: Nie poznasz, nie zrozumiesz. Może się zdażyć, że poznasz i nie zrozumiesz. Któż to wie :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: To zapytam inaczej. Czy nie zalujecie, ze dawno temu rozpoczeliscie zglebianie tajemnicy plóm? Czy moze nie wyobrazacie sobie zycia bez znajomosci tej tajemnicy i dziekujecie losowi ze bylo Wam dane ja zglebic? A jesli tak, to czy nie jestescie od niej uzaleznieni? Czy nie stala sie ona dla Was wazniejsza niz rodzina i szczescie najblizszych? Dlatego pytam czy bylo warto. Jesli stwierdze ze warto to sam rozpoczne zmudny proces zglebiania tajemnicy. Wiem przeciez, ze aby poznac tajemnice musze byc gotowym na poswiecenia... - to nie jest zadne jehowe - to poprostu czyste plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 To zapytam inaczej. Czy nie zalujecie, ze dawno temu rozpoczeliscie zglebianie tajemnicy plóm? Czy moze nie wyobrazacie sobie zycia bez znajomosci tej tajemnicy i dziekujecie losowi ze bylo Wam dane ja zglebic? A jesli tak, to czy nie jestescie od niej uzaleznieni? Czy nie stala sie ona dla Was wazniejsza niz rodzina i szczescie najblizszych? Dlatego pytam czy bylo warto. Jesli stwierdze ze warto to sam rozpoczne zmudny proces zglebiania tajemnicy. Wiem przeciez, ze aby poznac tajemnice musze byc gotowym na poswiecenia... Oj, dzi, kombinujesz jak koń pod górkę. :wink: Dlaczego chcesz, aby Ci odpowiadać na pytania retoryczne :?: Odpowiedz sobie sam ma podstawie aktywności PLÓMersów w PLÓMpoście, po przeczytaniu tego: topic . Może stwierdzisz: veni, vidi,vici . heh - piekne - sqbaniec - widac ze prawnik hehhePrawnik tylko z wykształcenia (przydługiego z resztą). :wink: Wykonywany zawód do obejrzenia w profilu. :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ...dawno mnie tu nie było :P więc: NI! a ten znowu swoje.. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 PLÓM, jadę do Wa-wy na 2 dni - poplómkajcie za mnie :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 nie plómalem juz daaaaaawno :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 PLÓM, PLÓM, PLÓM!!! Cholera popsuły się plómpowiadomienia i nieplómkam równocześnie z innymi plómkowiczami. Ech, plóm to :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No to na zrazie PLÓMersi :P . Do poniedziałku :( . BTW, jakby się znów dzi objawił i domagał się wyjaśnień odnośnie PLÓMa, to przejmijcie pałeczkę ode mnie i spróbujcie Mu dalej cierpliwie tłumaczyć, że jednak warto przeczytać PLÓMposta w całości :D . A jak już stracicie cierpliwość, to PLÓM :banan: Mu i :kijem:, tylko nie :wisielec: Go, bo powiesicie nieświadomego, a odpowiadać będziecie, jak za świadomego :twisted: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No to na zrazie PLÓMersi :P . Do poniedziałku :( wszyscy trzymamy za ciebie kciuki - spisz sie ! - wszyscy na ciebie liczą ! PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 a wracajac do tematu to .... przyznaje sie, ze jestem ofiarą jakiegos plum badz plóm :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no to PLóM dla i za wszystkich nieobecnych :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zakrecic ten kran. Plun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ide sobie, bo nei dostaje powiadomienia o odpowiedzi :( :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 a ja dostaje :) ale tez sobie pojde ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 BEWARE! You are hunted :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 BEWARE! You are hunted :P ale przyplómił - heh ten av - sam robiles ? plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tak, to jest moj plóm na ktorym sie wyzywam codziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 To ja walne swojego PLÓMA i za Sikora i za BLANTMENA i za wszystkich nieobecnych :D :Plóm::plum::ploom: :Plóm::plum::ploom: :Plóm::plum::ploom: :Plóm::plum::ploom: :Plóm::plum::ploom: :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 :Plóm: :Plóm: :veryevil: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Plóm dobry :Plóm: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Widzę że ŁYKend i nikomu się nie chce plómkać!!! Ech, tak to jest. Wyjadą starzy wyjadacze i nawet pies z kulawym plómem się nie zainteresuje :D :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no to :Plóm: a tak btw to niech mnie wspomoze Wielki :plum: bo chcialbym sobie WC zapodac 8) :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :ploom: :plum: :plum: :ploom: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 wlasnie ogladam sobie MTV i leci 50 Cent - PIMP 8) :D :twisted: wersja wizualna jast nieocenzurowana a dzwiek tak nie rozmumiem takiego zabiegu. Co to :?: Wersja dla slepych :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 a plumkne sobie. co mi tam :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 sobie plómne na dobranoc :plum: :Plóm: :plum: :plum: :Plóm: :plum: :plum: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...