Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nie łudź się :twisted: . To tylko zespół dnia drugiego :baranek: , ale to zwykle mija :P . A blurp, jak był okropny, tak będzie :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PLÓMDOBRY! Sami zgadnijcie co mam ochotę powiedzieć zważywszy na to że jest poniedziałek i brak perspektyw na przejście suchą nogą przez ten tydzień :evil: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 plómdobry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 AHA! Mysleliscie ze sie poddalem co?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 AHA! Mysleliscie ze sie poddalem co?!Nie mów, przeczytałeś całego PLÓMposta :?: 8O . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 2 razy bo za pierwszym nie zrozumialem. Teraz rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 2 razy bo za pierwszym nie zrozumialem. Teraz rozumiem. No to jesteś debeściak :P Dwa razy :!: I co wynika z tego zrozumienia:?: Warto, czy nie warto :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nie chyba, zastanawiam sie nad dolaczeniem do Blurpow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nie chyba, zastanawiam sie nad dolaczeniem do Blurpow... to błąt! plómdobry plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Blurm nie ma ani przyszłości, ani przeszłości, więc IMHO nie ma sensu się tam pakować. Tylko jedyne, Nasze i bezwzględne PLÓM! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PLUM is the best all over the world ;] :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP?Jak wybrałeś inną opcję to zapraszam właśnie tam! My się nie damy sprowokować i na pewno nie przejdziemy na czarną stronę BŹDZiURPA, prawda koledzy??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jeszcze nie wybralem. Obawiam sie ze BLURP nie rozni sie niczym od plum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jak wybrałeś inną opcję to zapraszam właśnie tam! My się nie damy sprowokować i na pewno nie przejdziemy na czarną stronę BŹDZiURPA, prawda koledzy??? :D kazik2000 IMO jesteś zbyt delikatny. Ja bym powiedział: dzi, apage, Satanas. BTW, nie ma co się martwić utratą dzi . Dwa razy czytał PLÓMposta i nie dotarła do Niego Wielkość i Głębia PLÓMa. Wybrał prymitywną ścieżkę blurpa, blurp z Nim :wink:. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Przeciez mowie ze jeszcze nie wybralem! :) Pozwolicie ze sprobuje? Moze wtedy zrozumiem. ... ... ... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja walcze caly czas z ahtychrystem bziumem ! - niestety boją sie walczyc na topicu plóm - wolą trzymac sie swojego topicu podswiadomie jednak wiedzą ze plóm zawszye wygraywa - i zdobedzie swiat ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 [nadal porazony obcowaniem z plum] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Przeciez mowie ze jeszcze nie wybralem! :) Pozwolicie ze sprobuje? Moze wtedy zrozumiem. ... ... ... :plum: Sorry, jak zacząłem pisać post'a nie było jeszcze Twojej odpowiedzi. A sieć w firmie mam w tej chwili przypchaną (wszyscy siedzą w internecie, jak to przed wyjściem do domu) i odświeżanie działa baaardzo dokładnie, czyli niesamowicie długo. Z Twojej wcześniejszej wypowiedzi, skomentowanej przez kazika2000 wynikało, że prowokujesz, stąd reakcja. Warunkowo wycofuję: apage, Satanas :wink: . Rozmyślaj sobie spokojnie i bez stresu :D . Może się prześpij z tym. Czasami pomaga :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Tia, PLÓM i nic poza tym! Ot, co ;) dzi gratuluję oświecenia! hancock już kiedyś poruszałem tę kwestię, że nie ma co się z nimi przepychać, a dotego jeszcze w ich wrogim nam topiku! Niech żyją w zakłamaniu (biedni niewierni) i raczą się w swoim sosie. Proponuję nie zwracać na nich większej uwagi :) Sikor odkąd zgłębiłem Wielkiego PLÓMA (oczywiście nie do końca, pewnie zajmie mi to całe lata) zauważyłem, że na uczelni wszystko idzie mi jak po maśle. Taka jest bowiem zbawcza siła PLÓMA (co mogę potwierdzić wynikami :D) UPDATE: :ploom: UPDATE2: Idę coś wplómkać, bo zajebardzo głodny jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PLÓM to sie robi taka sekta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 zauważyłem, że na uczelni wszystko idzie mi jak po maśle. Taka jest bowiem zbawcza siła PLÓMA (co mogę potwierdzić wynikami wiesz! moze to jest dziwne - ale u mnie takze wszystko idze jak z płatka! ostatnio Programowanie, no i matematyka! w plómie siła ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PLÓM to sie robi taka sekta :DJak sekta :?: 8O Czy ktoś tu wyciąga kasę :?: Czy działa przy użyciu przemocy :?: Zwróć uwagę na casus dzi. Nikt go na siłę nie wciąga, dajemy Mu czas na zastanowienie się. Wręcz nakłaniamy do uważnego czytania i podjęcia decyzji we własnym zakresie. Nikt Go nie wyzywa, ani nie indoktrynuje. Czyżbyś zamierzał zmienić barwy :?: BTW, grzesiu, a Ty przeczytałeś całego PLÓMposta, że wypowiadasz się tak radykalnie :?: :wink: Czy tylko od czasu do czasu sobie plómkasz :?: Niemiec => Nareszcie Kosmita Ci radośnie plómka :D . Czyżby rekin popłynął w ciepłe morza :?: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Wróciłem i oczywiście PLÓM :Plóm: poza tym mam BIG problem, admin podzielił łącze statycznie i qfa mamy lipne transfery bo jak dzielił dynamicznie to nie było dynamicznie 8O Ma ktoś jakąś radę na zapychających łącze, albo jak rozwiązać problem? Może Ty ex-jeżdżący na lamie?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ma ktoś jakąś radę na zapychających łącze, albo jak rozwiązać problem?Przeciąć im kable? PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 15 plómów do matury :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 15 plómów do matury :/ja juz rok po ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ma ktoś jakąś radę na zapychających łącze, albo jak rozwiązać problem?Przeciąć im kable? PLÓM sgj-> Jest możliwe, żeby przy podziale dynamicznym łącza ktoś mógł je zapchać, albo "przejąć" transfer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Panowie pomocy !!!! Chyba bakcyl blurp'a mnie zaraził 8O Nie chce mi się już plómkać :? Ratunkuuuu !!! :Plóm: <- resztkami sił ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...