Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 plómbranoc wszystkim. ps. ciekawe kto jutro dostanie bana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ech. plóm. Ciężki dzień ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Free Willy :!: :evil: Sędzia Kalosz :!: :evil: Mój pies na prezydenta :!: A i miałem doać coś od siebie Plóm :!: Ba-na-ny na Drzewo :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 PLÓMKAM W IMIENIU NIEMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plóm dla psyduck'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Plóm dobry. i dodatkowe PLÓM za Niemca :P . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 PLÓM dobry bardzo... iii of course PLÓM za Niemca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A za mnie nikt nie plómka :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A za mnie nikt nie plómka :cry:Przecież sam PLÓMkasz :D . Ale żebyś był zadowolony: PLÓM za Ciebie :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No ale mało kiedy :P Czasu za bardzo nie mam, bo qje na mature :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ale zeby tak od rana... W ogole zastanawia mnie jak Wy wytrzymujecie takie dawki, po trzy to norma jest, ja po jednym odpadam na 6-8 godzin. Ale fakt tolerancja szybko rosnie. No to co, siup! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Przyzwyczaisz się :wink: . Niniejszym oficjalnie Ci cofam: apage, Satanas :D . Welcome to The PLÓMERS. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plómdobry ! i plómdobry za Niemca ! plóm UPDATE: szkoda reed'a ! :( :cry: :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 PLÓMDOBRY!!! Reed sobie poradzi. Twardy gość :) Jeszcze nie raz od niego dostaniemy ovocem ;) Widzę że tu solidarność rodem z polskich stadionów (via Amica i Groclin), więc ponieważ podoba mi się to niezmiernie gremialne PLÓM za Niemca :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 za namowa Sikora plumkne sobie :plum: dzieki, ze o mnei pamietaliscie. co do Reeda to szkoda, bo jest na forum od pozcatku i wlozyl duzo pracy w nie, ale rozumiem jego decyzje, bo sam mam teraz rosterki i metlik w glowie. :plum: i :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Kupiłem nagrzewnice :Plóm: a taka:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24124202 :plum: plóm dobry dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niemiec teraz to ja już nic nie czaję. Czy już minęły 3 dni? A co z reedem. Już nic nie wiem... :| plóm?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niemiec został odbanowany. Więcej nie mogę napisać, bo wiem z PW. reed, z tego co wiem, zrezygnował z moderowania. Na razie nic nie słychać, aby się rozmyślił. Może wróci do moderki :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE Link i wszystko jasne. No, może oprócz ewentualnej decyzji reeda o powrocie do moderowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plómdobry wszystkim. widze ze wszystko wrocilo do normy.:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plómdobry :) troche spoznione ale zawsze :) plóm plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 yyy.. wiecie co? andriu ( Mistrz Pokemon ) tez ma range Uczestnik 8O :?: czy to jakis walek czy tez zrezygnowal :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Myślę że administracja wkroczyła. Może to i dobrze?? Marco informował że porozmawia z moderatorami. Czyżby nadszedł "wiatr przemian"?? :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Chłopaki, reed chyba się zaciął dokumentnie. W jednej z moich rozmów na PW padła propozycja zrobienia ankiety zachęcajacej Go do powrotu. Mi się wydaje, że to będzie zbyt obcesowe. A może by tak zaatakować Go indywidualnie na PW? Co o tym myślicie? PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 poszukaj jego wypowiedzi (jakiejkolwiek) i zobacz jego podpis ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Chłopaki, reed chyba się zaciął dokumentnie. W jednej z moich rozmów na PW padła propozycja zrobienia ankiety zachęcajacej Go do powrotu. Mi się wydaje, że to będzie zbyt obcesowe. A może by tak zaatakować Go indywidualnie na PW? Co o tym myślicie? PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Ja już to zrobiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plómdobry :) troche spoznione ale zawsze :) plóm plóm :D niestety w naszym jezyku nie ma odpowiednika: good afternoon plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 cos ostatnio dawno nie plumkalem no to :plum: :Plóm: :ploom: milego popoludnia :banan: :banan: :banan: ahaaaaaa zbanowalem was :lol: :lol: ale fajna stronke znalazlem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja tam za reed'em nie przepadalem (przepadam)... tylko, ze lepszy zly moderator niz zaden, to jedyna kwestia jak dla mnie wrzuce kolejnego: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 cos ostatnio dawno nie plumkalem no to :plum: :Plóm: :ploom: milego popoludnia :banan: :banan: :banan: ahaaaaaa zbanowalem was :lol: :lol: ale fajna stronke znalazlem :D eeee ja tez chce ;) :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nie :!: nie ma juz wiecej bananow teraz jest Amnestia :!: :lol: :Plóm: :plum: :ploom: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dzi IMHO reed był (będzie) najbardziej sprawiedliwym moderem tego forum. Przynajmniej nie chwalił się tym jaki jest "zły" i wogóle. Ale każdemu kiedyś puszczają nerwy. Każdy zniesie x litrów wylanej złości na niego, ale kolejna kropla spoduje przelanie czary i efekt jest odwrotny. Dlatego jedno wielkoie :Plóm:, :plum: i :ploom: dla reeda!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...