dzi Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dzi IMHO reed był (będzie) najbardziej sprawiedliwym moderem tego forum. Przynajmniej nie chwalił się tym jaki jest "zły" i wogóle. Ale każdemu kiedyś puszczają nerwy. Każdy zniesie x litrów wylanej złości na niego, ale kolejna kropla spoduje przelanie czary i efekt jest odwrotny. Dlatego jedno wielkoie :Plóm:, :plum: i :ploom: dla reeda!! Spox, ja napisalem swoje zdanie... Na te Wasze plumy szybko tolerancja w organizmie wzrasta, tera tylko krotki minutowy strzal i po fazie... :/ Od teraz wrzucam dwa. Ide do domu. :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jak w obrazkach mamy :ploom: to moze ktos wrzuci weza reeda :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dzi IMHO reed był (będzie) najbardziej sprawiedliwym moderem tego forum. Przynajmniej nie chwalił się tym jaki jest "zły" i wogóle. Ale każdemu kiedyś puszczają nerwy. Każdy zniesie x litrów wylanej złości na niego, ale kolejna kropla spoduje przelanie czary i efekt jest odwrotny. Dlatego jedno wielkoie :Plóm:, :plum: i :ploom: dla reeda!! Racja, jak Jasny PLÓM. dzi , tu nie ma kwestii lubię, nie lubię. reed jest jednym z najlepszych moderów na tym forum i nie tylko (bujam się po wielu) i o to właśnie chodzi. IMHO, trochę za krótko jesteś na Tweak'u, żeby to ocenić właściwie. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 o ile mi sie dobrze wydaje ten osobnik byl jeszcze dzisiaj rano moderatorem... (jak tak dalej pojdzie to bedzie cienko...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 reed, jonathan, andriu ktos jeszcze :? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Jak dla mnie to jest mistyfikacja i jeden wielki eksperyment :D Niech sobię odpoczną jak mają ochotę :wink: Witamy nowych (starych) userów :D :!: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niewydaje mi się żeby to była mistyfikacja, nie tym razem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Na razie tylko oni. Nie jest to żadna mistyfikacja. Swoje wiem. Coś się kręci, tylko co :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Na razie tylko oni. Nie jest to żadna mistyfikacja. Swoje wiem. Coś się kręci, tylko co :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: jakto co ? - to wszystko wina BLURPA - feee ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jakto co ? - to wszystko wina BLURPA - feee ! plóm Żeby, to było takie proste. To jest coś poważnego, tylko kiedy to się wyjaśni. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 sam sie zastanawiam co to jest, ale jak dojdzie to sie przekonamy co jest grane. co do Reeda to sanuje go i uwazam za najlepszego moda. ale w tych sprawach juz sie zamykam, bo znow cos mnei trafi :/ :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No tak jak twierdziłem wcześniej, że ta "rozmowa" adminów z modami da pewne "owoce" :| Teraz tylko czekać kto następny na dywanik... Napewno coś wisi w powietrzu, tylko co?? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jakto co ? - to wszystko wina BLURPA - feee ! plóm Żeby, to było takie proste. To jest coś poważnego, tylko kiedy to się wyjaśni. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Szczyt w Wa-wie :twisted: Zobaczymy jak to będzie, czuję że nie wszyscy nam wszystko mówią :D Taki cytatek na podsumowanie "burzliwo-ovocnych" dni i amnestii: "Miej serce i patrzaj w serce" :Plóm: :wink: PLÓM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Przez ten szczyt to wszystkim udziela się nerwowa atmosfera. Dlatego powiem tylko :ploom: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Czyly co nastepny szczyt jaki sie odbedzie w wawie przy takiej ochronie bedzie szczytem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 :Plóm:branoc @lll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Killer PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 oshesh plóm, widzę, ze mnie omineło sporo... nawet Paranoik ma rangę uczestnika.... oszfak, revolutions jakies TYLKO DLACZEGO SĄ NA LIŚCIE MODERATORÓW??!! coś mi tu śmierdzi grubymi nićmi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 oshesh plóm, widzę, ze mnie omineło sporo... nawet Paranoik ma rangę uczestnika.... oszfak, revolutions jakiesTo się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie. Więc od wczoraj można powiedzieć że małe (???) trzęsienie ziemi na tweaku, heh. Tylko PLÓM dalej się trzyma :D :plum: Roxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dawno Cię tu nie było Serafin :lol: kapelusz Ci się coś przekrzywił :wink: i taki przykurzony jakiś :Plóm: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 coś mi tu śmierdzi grubymi nićmi....:lol: :lol: trzeba go namawiac zeby tu wszedl :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ...no co wy... chopaki? przecie wiecie, że was loobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ...no co wy... chopaki? przecie wiecie, że was loobie :)jaskółka musi machać skrzydłami|43 razy na sekundę - mam rację? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jaskółka musi machać skrzydłami|43 razy na sekundę - mam rację? ...prosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Chyba zaraz idę spać, źle się dzieje na forum... :( :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Pożyjemy, zobaczymy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plómbranoc ! mam nadzieje ze sie wszystko naprawi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niestety "samo się" nie zepsuło, więc pewnie "samo się" nie naprawi. Ale nadzieję mieć trzeba. Trzeba walnąć plóma, żeby nie było tak grobowo ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no to sie porobilo.. 7 moderow odeszlo na emeryture... co tu sie do [bla!] dzieje?? :?: :? ktos mi to wytlumaczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Plóm dobry. No to niezły mamy burdel :( . reed, andriu, Jonathan, Paranoik, _VIP_, Gie-eN-Zet, noose, Krootki dali sobie spokój z bandą rozwrzeszczonych szczeniaków. Z aktywnych moderów zostali: Miope, Dijkstra, sgj, kucyk. Reszta, pomijając administrację, jakoś ostatnio się nie udziela. Przecież teraz to dopiero będzie Sodomia i Gomoria :wink: :!: Nie ma szans, aby dali sobie radę. Chyba, że będą nowe powołania. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...